Edullinen löytö: kosteuttava ja rauhoittava aloe vera -suihke

*Sis. mainoslinkkejä

Varsin hiljattain elämääni hiipinyt rakkauteni kasvosuihkeita kohtaan ei varmaankaan ole jäänyt blogiani seuranneilta täysin huomaamatta. Hoitavista kasvosuihkeista on tullut kiinteä (noh, nestemäinen) osa elämääni ja käytän erilaisia kasvosuihkeita pitkin päivää poimien useiden vaihtoehtojen joukosta aina tilanteeseen sopivan vaihtoehdon.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Yksi viimeisimpiä suosikkejani on ollut ihan superhalpa, mutta samalla myös superhyvä tuote, jonka hankkimista eBaysta olin suunnitellut jo pitkään ja jonka sitten Korean reissullani vihdoin itselleni ostin. Jälkikäteen tietysti manasin hölmöyttäni päätyä ostamaan kaupassa tarjouksessa ollut suihke reissusta matkalaukun täytteeksi, kun sen olisi saanut eBaysta kotiin lähes samalla hinnalla…

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist* -suihke on mitä loistavin tuote sekä kosteuttamaan että rauhoittamaan kasvojen ihoa osana ihonhoitorutiinia. Nimensä mukaisesti kasvosuihke sisältää 92% aloe veraa, joka on tunnettu kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tuotteessa on aloe vera -tuotteille tyypillinen kevyen geelimäinen koostumus, joka kuitenkin suihkuaa pumppupullosta vesimäisenä iholle.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Suihke jättää iholle juuri sellaisen tyypillisen hieman nahkeahkon, mutta kosteutetun pinnan, mitä aloe vera -tuotteet yleensäkin kokemuksieni mukaisesti usein  jättävät, joten koen tämän itse parempana tuotteena käyttää ihonhoidossa kuin suihkutella tätä päivän aikana jo meikatulle iholle.

Suihke tuntuu kosteuttavan, rauhoittavan ja pehmentävän ihoa mukavasti ja suihkuaa sille kivan märkänä, minkä vuoksi olenkin käyttänyt tätä usein iltaisin  7 Skin Method -menetelmän mukaisesti iholle ohuita kerroksia kerrostamalla.  (7 Skin Method -menetelmästä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.) Tämä onkin loistaa tuote silloin, kun iho heittää kapuloita rattaisiin ja ärtyy punoittamaan esimerkiksi kuivuuden vuoksi.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Suihketta voi kasvojen lisäksi käyttää tietysti myös vartalon iholle kosteuttamaan ja rauhoittamaan sitä, eli se sopii mukaan vaikka koko perheen kesäretkellekin.

Rakastan itse tehdä halpoja tuotelöytöjä ja tämä on juuri sellainen. Suihkeen saa nimittäin kotiutettua eBaysta itselleen alle kymmenellä eurolla ja sen eBay-myyjät löytyvät täältä*.

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel Mist

Käytättekö te aloe veraa sisältäviä ihonhoitotuotteita?