In Shower Tanning Lotion?!?

Hei te itseruskettavia tuotteita rakastavat sekä itseasiassa myös te, jotka inhoatte itseruskettavilla tuotteilla läträämistä!

Tänään minulla olisi pikavinkkauksena teille tuote, jota en ole itse kokeillut, mutta jonka bongattuani koin heti, että minun on ilmiannettava se myös teille.

In-shower -vartalovoiteet ovat jo vanha ja tuttu juttu, mutta miten olisi in-shower -itseruskettaja? Laadukkaista itseruskettavistaan tutulta St. Tropez -merkiltä nimittäin löytyy sellainen!

Saanko esitellä, St. Tropez In Shower Tanning Lotion!

Suihkussa käytettävä, puhtaalle ja kostealle iholle vaahtoavan suihkusaippuan lailla levitettävä tuote nimittäin jätetään vaikuttamaan iholle vain kolmeksi minuutiksi (eli vaikka hammaspesun ajaksi) ja huuhdellaan sitten pois. Lopputuloksena on tulevien tuntien aikana kehittyvä rusketus, joka kuulemma näyttää kauniilta ja kestääkin hyvin.

Kyseessä on asteittain päivittävä tuote, eli vaikka sävy kuulemma näkyy jo yhden käyttökerran jälkeen ei se silti ole voimakas, eli sen intensiivisyyttä voi lisätä käyttämällä tuotetta muutamana päivänä peräkkäin ja sen jälkeen ylläpitämällä lopputulosta muutamien päivien välein.

Kuulostaa houkuttelevalta ja ihanan helpolta, vaikkakin lopputuloksen tasaisuus huolestuttaisi itseäni hieman. Toisaalta samanlaista tuuripeliähän se tavallisenkin itseruskettavan voiteen levitys voi olla, joten miksipä ei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RELajscOK_0]

Tekisikö mieli kokeilla tai onko joku jo jopa kokeillut?

Joko luit nämä postaukseni?
itseruskettava-ennen-suihkua paras-vartalovoide varjosta-itseruskeetavalla