Ihanat ja maailmalla rakastetut Bliss-tuotteet

Kuten olen useasti todennut, on ehdottomasti parasta antia työssäni se, että pääsen tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin.

Maailma on täynnä ihania merkkejä ja töiden kautta saan niihin pintakosketuksen, mutta en ole sen jälkeen aina ihan varma, että mihin suuntaan lähtisin merkkien kanssa sukeltamaan.

Yksi tällainen tuotemerkki on ollut Bliss.

Bliss High Intensity 24 heaven healing body balm

Perehdyin merkkiin enemmän ensimmäistä kertaa Lontoossa asuessani, sillä sen tuotteet olivat todella näkyvästi esillä lontoolaisissa tavarataloissa. Merkin tuotteiden ideana on tuoda kylpylätunnemaa kotiin, mutta se ei silti ole mikään tyypillinen tuoteryhmänsä edustaja.

Keskihintaisella tuotemerkillä on monipuolinen valikoima, johon mahtuu sekä vakavamman oloisia että leikkisämmänkin kuuloisia tuotteita. FatGirl Sixpack -vartalogeeli, Love Handler -vartalovoide, That’s Incredi-’Peel’ -kuorintalaput ja Firm, Baby, Firm -tehoseerum* iskevät ainakin minun riemuhermooni herättäen välitöntä kiinnostusta merkin muitakin tuotteita kohtaan.

Bliss High Intensity 24 heaven healing body balm

Olen itse kokeillut merkiltä vasta yhtä tuotetta. Sain töistä matkakokoisen Bliss High Intensity 24-’heaven’ Healing Body Balmin, jonka ihanan täyteläinen ja iholle ravitsevana sulava koostumus valloitti minut välittömästi. Erityisesti hilseilevän kuivalle ja jopa ärtyneelle iholle kehitetty voide sisältää ihoa hellästi kuorivaa maitohappoa ja rauhoittavaa kauraa.

Tuotteen koostumus oli niin ihana, että kun vähän aikaa sitten bongasin tyhjentyneen purkin pyörimästä kosmetikkajemmoistani aloin miettiä, että miksi ihmeessä en ole tehnyt tuttavuutta useammankin Bliss-tuotteen kanssa – merkillä kun oli vaikka kuinka paljon uteliaisuuteni herättäviä tuotteita!

Ajattelin kuitenkin, että voisin tällä kertaa kysyä itse puolestani teiltä tuotevinkkejä. Jos joku on siis tutustunut enemmänkin Bliss-tuotteisiin, niin kertokaahan kiltit mielipiteitänne ja suosituksianne, niin tämäkin bloggaaja pääsee hyppäämään Bliss-maailmaan. Tähän mennessä olen kuullut suosituksia ainakin merkin suihkugeeleistä, joihin aion varmasti tutustua suihkugeelijemmojeni huvettua.

Bliss High Intensity 24 heaven healing body balm

Bliss-suosituksia, anyone?

Bliss-tuotteita myy Suomessa eleven.fi.*