Game of Love ja ystävänpäiväarvonta

Ystävänpäivää vietetään tässä blogissa niissä samoissa rakkaudentäyteisissä tunnelmissa, joita  usempi tuhat muutakin blogia on päivityksiinsä tänään kylvänyt.
Tämän blogin rakkausteema rakentuu samaa ideologiaa kantavien hajuvesien ympärille. Sain nimittäin Kenzolta tutustuttavakseni merkin uuden Jeu d’Amour -hajuveden.
Kerroin kyllä tuoksun lähettäjälle, että olen tykännyt merkin Amour-tuoksuista aiemmin, mutta hänkään ei varmasti tiennyt, mitä sillä ihan tarkalleen tarkoitin. No, nyt te ainakin tiedätte. Yllä ovat nimittäin Amour-tuoksuni.
Hommahan lähti liikkeelle näistä pulloista. Niihin pakattu alkuperäinen Kenzo Amour on ollut jo vuosia suosikkituoksujani, sillä se on ihanan pehmeän vaniljainen ilman häivähdystäkään pistävyydestä. (Tuoksumyyjänä olen muuten kollegojeni kanssa huomannut miesten viehättyvän erityisesti vaniljaisista tuoksuista ja tämän onkin myös eniten huomiota kerännyt tuoksuni. Tästä ovat pitäneet niin tutut kuin tuntemattomatkin ihmiset vieraiden miestenkin ihan vaan puhtaasti uteliaisuuttaan kysyttyään hajuveteni haistettuaan, että mitä tuoksua käytän heidän halutessaan viedä sitä naisystävälleenkin.)
Pidän pullojen muotoilusta aivan suunnattomasti ja eriväriset pullot ovat itseasiassa täysin samaa tuoksua sisältäviä -meidän tuoksumyyjien painajaiseksi. 30 ml pullo on valkoinen, 50 ml pullo puolestaan pinkki ja 100 ml pullo oranssi. Jottei homma olisi kuitenkaan niin helppoa, on tämä vain tax free -myynnissä, jossa myydään yleisesti vaan 50 ml pinkkiä pulloa. Maamyynnissä 30 ml pullo on puolestaan valkoisen sijaan pinkki, koska kaikki nyt vaan haluavat sitä pinkkiä. Lisäksi olen kuullut myös oransseista 50 ml pulloista, joten homma on todella hämmentävää ja koska tuoksun testerikin saattaa olla välillä milloin minkäkin värinen ei ole kerta eikä ensimmäinen, kun olen saanut vakuutella asiakkaalle, että oranssi ja pinkki pullo ovat samaa tuoksua.
Tuoksuista on tehty vuosien varrella myös erilaisia variaatioita, joista olen useimmista pitänyt, mutta silti viehätyn eniten alkuperäisestä sen intensiivisyyden ja pehmeyden vuoksi.
Nyt pullokavalkaadi on saanut jatkoa uusimmalla tulokkaalla, jonka muotokieli on pullon kaulamaisen osan puolesta hieman kavereitaan tanakamman oloinen. 
Olen itseasiassa ollut ihan erityisen viehättynyt juurikin pullojen muotoiluun ja pitänyt niitä siksi jopa esillä koriste-esineiden tapaan joten olin hieman pettynyt huomattuani, ettei uusin pullo ole täysin samasta muotista. Vaan eipä toisaalta ole tuoksukaan.
Jos Kenzon Amour-tuoksun äitelä vaniljaisuus ei ole aiemmin tuntunut omalta jutulta, ei tätä tuoksua kannata jättää sen ajatuksen turvin nuuskuttelematta. Tämä on nimittäin melkoisesti serkuistaan poikkeava tapaus ja ihan täysin erilainen tuoksu.
Tuoksu on selvästi perinteistä Amouria kevyempi eikä itseasiassa ollenkaan vaniljainen vaan enemmän kukkainen. Kun tuoksu on ollut iholla hetken, pehmenee se hieman ja kevyt puuterisuus ja myskisyys tulevat enemmän esiin tuoksun pysyessä silti kevyen naisellisena ja hempeänä. 
Tuoksu sisältää mm. tuberoosaa, freesiaa, granaattiomenaa, teetä, santelipuuta sekä sitä myskiä.
Täytyy oikeastaan sanoa, että ihmettelen, miksi tuoksu on edes lanseerattu Amour-nimen alle, sillä siitä puuttuu juuri se juttu, joka minun mielestäni tekee Amourista Amourin. 
Minulla on kuitenkin yksi aivan erityinen syy, miksi tahdoin esitellä tämän tuoksun teille ja se on nimittäin arvonta. Sain maahantuojalta teille arvottavaksi Kenzon uuden Jeu d’Amour tuoksun, mutta arvatkaapas mitä? Ei siinä vielä kaikki: arvontapakettiin mahtui mukaan vielä jotain muutakin.
Tässä arvonnassa ei nimittäin yllätetä vain teitä, vaan ystävänpäivän kunniaksi jälkijunassa myös joku teille rakas kaksilahkeinenkin. Arvontapalkintona on setti, joka sisältää Kenzo Jeu d’Amour EdT:n sekä miesten Kenzo Homme Night EdT:n. 
Fragrantica kuvailee tämän viime vuonna myyntiin tulleen miesten tuoksun olevan sensuellempi ja romanttisempi kuin alkuperäisen Kenzo Hommen ja sitähän me näin ystävänpäivänä ainakin salaa ihan hitusen miehiltämme vähän toivommekin, vai mitä?
Voit osallistua arvontaan kertomalla ihan vaan ällönlällysti, että kuika usein tulet käyttäneeksi suomalaisen suuhun usein varsin huonostikin istuvaa ”Minä rakastan sinua” -lausahdusta. Onko se tarkoitettu sille omalle kullalle päivittäin toistettavaksi tai pari kertaa vuodessa erityistilanteissa lausuttavaksi vai saavatko sen kuulla perhe tai ystävätkin silloin tällöin?
Arvonta on käynnissä maanataihin 16.2. klo 23:59 saakka. Jätäthän vastauksen yhteyteen sähköpostiosoitteesi, jotta sinut on helppo tavoittaa onnen osuessa kohdalle!
 Ällösiirappista ystävänpäivää tukholmalaisen kattoikkunan alta toivotellen yhä edelleen kuvottavan paljon rakkautta rinnassaan tunteva kosmetiikkabloggaajanne. Yack!