Kulttimaineessa oleva korealainen monitoimituote: Son & Park Beauty Water

*Sis. mainoslinkin

Kuten varmasti tiedättekin, rakastan kokeilla erilaisia aasialaisen kosmetiikan hittituotteita, joista osa on jopa kerännyt lyhyessä ajassa itselleen suoranaisen kulttimaineen. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi olleet blogissani aiemmin esittelemäni Skinmison Pore Beauty Nose Pack -mustapäänaamio, supersuositut Neogen Bio-Peel Gauze Peeling -kuorintalaput, ihoa heleyttävä jaderulla, Koreassa perinteiset Italy Towel -kuorintapyyhkeet sekä maailman parhaat vanulaput.

Ostolakossa parhaat korealaiset tuotteet

Olen tutustunut kaikkiin näistä tuotteista luettuani niistä alun perin useista korealaisia must have -tuotteita esittelevistä verkkosivuista. Jokainen poimimani tuotevinkki on lähes poikkeuksetta ollut erinomainen, joten tartun niihin aina mitä suurimmalla innolla ja olen aina valmis testaamaan uusia tuotteita.

Son&Park Beauty Water

Yksi tällainen supermaineeseen noussut ihonhoitotuote on ollut korealaisen Son & Park -merkin Beauty Water, joka on oikeastaan kuin misellivesi, mutta vielä paljon parempi.

Kauneusveden nimellä kulkevaa nestettä on kutsuttu monitoimituotteiden aatelistoon kuuluvaksi tuotteeksi, sillä se on monipuolisuutensa vuoksi aivan mieletön tapaus.

Son&Park Beauty Water

Periaatteessa kauneusvesi on tarkoitettu puhdistamaan kasvojen iho miselliveden tapaan (jollainen se itseasiassa myös on) hyödyntäen kookoksesta, maissista, perunasta ja vehnästä peräisin olevia ainesosia. Erityistä kauneusvedessä on kuitenkin sen ihoa hellästi kuoriva ja sen myötä kirkastava ja tasoittava koostumus, joka sisältää papaija- ja paju-uutetta. Näiden lisäksi kauneusvesi sisältää myös runsaan määrän muita ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia kuten ruusuvettä ja laventelivettä sekä appelsiiniuutetta.

Son&Park Beauty Water

Paitsi että kauneusvesi puhdistaa ihon miselliveden tapaan ja kuorii sitä samalla, tasapainottaa se myös sen pH-arvon kasvoveden tapaan (pH 4.5). Kauneusveden ihoa hoitavat ainesosat puolestaan kosteuttavat ihoa hoitonesteen tapaan tehostaen samalla iholle levitettävien hoitotuotteiden imeytymistä. Kyseessä onkin siis usealla tavalla vaikuttava tehotuote, jota voidaan vieläpä myös käyttää monella tavalla.

Son&Park Beauty Water

Kauneusvettä voidaan käyttää ensinnäkin paitsi ihonpuhdistuksen viimeistelevänä ja ihon pH-arvon tasapainottavana tuotteena, myös ihon puhdistavana misellivetenä ja jopa meikinpoistotuotteena kevyelle meikille. Kuollutta ihosolukkoa irrottavien happojensa ansiosta se sopii käytettäväksi myös hellävaraisena kuorintana.

Paitsi että tuote sopii kasvojen iholle luin sen toimivan loistavasti myös säärien (ja miksei bikinirajankin tai kainaloiden alueella) iholla sheivauksen jälkeen: ihon pyyhkiminen hellästi kuorivalla kauneusvedellä puhdistaa sen ja auttaa ehkäisemään sisäänkasvaneita ihokarvoja. Moni käyttää tuotetta samasta syystä myös kasvojen iholla esimerkiksi vahauksen tai kulmien nyppimisen jälkeen.

Son&Park Beauty Water

Koska tuotteessa on ihoa hoitava koostumus, sopii se paitsi ihon puhdistukseen ja raikastukseen, myös sen kosteutukseen ja virkistykseen päivän aikana. Tuotetta onkin kätevää pullottaa pieneen suihkepulloon, josta sitä voi suihkia kasvoille päivän aikana ihoa raikastamaan. Paitsi että tuote raikastaa ihoa kesähelteellä, sopii se loistavasti käytettäväksi suihkeena niin lentäessä kuin talvella kuivassa sisäilmassa ja tietokoneen äärellä istuessakin.

Son&Park Beauty Water

Rakastan tuotteen ihanan minimalistista ja simppeliä (sekä kulmikasta!) pulloa, johon ei ole printattu mitään ylimääräistä. Juuri tällaisia pakkauksia tahtoisin käyttööni enemmänkin, sillä ne tuovat kylppärin kaappiin ihanan rauhallisen tunnelman.

Loistavaa tuotteen pakkauksessa on myös sen koko. 340 ml pullo on varsin iso ja sen myötä tietysti myös hyvin riittoisa, mikä varmasti on osatekijänä sen suosiolle tuotteen loistavan koostumuksen lisäksi.

Son & Park Beauty Water -kauneusvettä voi tilata itselleen eBaysta, jossa pullolla on hintaa n. 20 euroa. Kannattaa kuitenkin valita tuote sen verran tarkkaan, että sen hinta jää noin 24 dollariin (alle 22 euroon), jottei tuote jää tulliin eikä siitä joudu maksamaan arvonlisäveroa. Tuotteen myyjät löytyvät eBaysta täältä*.

Son&Park Beauty Water

Onko Son & Park Beauty Water jollekin tuttu tuote?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!