Uusia ihania löytöjä: luononkosmetiikan kangasnaamiot

*Sis. mainoslinkkejä

Muistatteko, kun esittelin teille kesän kynnyksellä ruotsalaisen Sheet Happens* -yrityksen aivan ihanan naamioboksikonseptin, jossa kuukausittain saapuva yllätyslaatikko sisältää 8-10 mielettömän ihanaa kangasnaamiota? Sain boksin silloin ensimmäistä kertaa Sheet Happensilta tutustuttavakseni ja siitä kyllä riitti riemua. Boksini sisälsi ihan huippumahtavia kangasnaamioita, joiden kanssa oli ihanaa saada tehdä tuttavuutta.

(Aiemman postaukseni yrityksestä ja sen konseptista voi lukea täältä.)

Sheet Happens verkkokauppa kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Nyt minulla oli päästä jälleen tekemisiin boksin kanssa, sillä Sheet Happens lähetti minulle jälleen uuden kuukausiboksin blogiesittelyyn. Sain tälläkin kertaa hieman erityisen boksin, joka oli räätälöity nimenomaan minulle ja täytetty Sheet Happensin verkkokaupan uutuuksilla, joiden oli arveltu kiinnostavan minua. Tavallisesti naamioboksi on siis sisällöltään vastaava, mutta ei esimerkiksi sisällä yhtä montaa naamiota samalta merkiltä kuin tämä oma spesiaaliboksini nyt sisälsi.

Sheet Happens verkkokauppa kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olin ensinnäkin aivan innoissani, että boksenini sisälsi peräti kolme AprilSkin*-merkin naamiota. AprilSkin on nimittäin kolmisen vuotta sitten lanseerattu luonnonkosmetiikkamerkki, jollaisia Etelä-Korean kosmetiikkamarkkinoilla on vielä toistaiseksi vähänlaisesti, sillä korealaisille kuluttajille luonnollisuutta tärkeämpää on, että ainesosat ovat turvallisia ja tehokkaasti vaikuttavia.

Sheet Happens Ostolakossa

Olikin suunnattoman jännittävää päästä tekemään tuttavuutta merkin kangasnaamioiden kanssa!

(Ennen kuin kukaan innostuu sanon silti, että minulle on jäänyt hieman epäselväksi, kuinka täysin luonnonskometiikkaa kaikki merkin tuotteet ovat, mutta luonnonkosmetiikkamerkiksi brändi silti itseään kutsuu ja sen tuotteissa on luonnollisia ainesosia ainakin suurimmaksi osaksi. Joistakin merkin tuotteista bongasin äkkivilkaisulla kuitenkin myös joitain synteettistäkin ainesosia, eli ihan puhdasta luonnonkosmetiikkaa nämä eivät taida olla.)

Sheet Happens Ostolakossa Aprilskin Mummy Mud Mask

Kokeilin ensimmäisenä AprilSkin Mummy Mud Mask* -kangasnaamion, joka on siis kangasnaamion ja mutanaamion yhdistelmä. Kaksiosainen, mudalla päällystetry kangasnaamio asetellaan kasvoille ja sen annetaan vaikuttaa niiden iholla 30 minuuttia. Erityistä naamiossa on nimenomaan se, että toisin kuin usein varsin hankalastikin poispestävien mutanaamioiden käyttö, on tämän käyttö vaivatonta. Kun naamio on ollut kasvoilla puoli tuntia, on se kuivunut hieman ja se voidaan poistaa iholta helposti aivan kuten tavallinenkin kangasnaamio.

Sheet Happens Ostolakossa Aprilskin Mummy Mud Mask

Iholle jäi naamion jäljiltä vain hieman mutaa, joka kuitenkin huuhtoutui kasvoilta vaivatta vedellä. Lopputuloksena oli mielettömän pehmeän, raikkaan ja puhtaan tuntuinen iho, jota ei kiristellyt tippaakaan. Tykkäsin tästä naamiosta todella paljon, sillä tämä oli täydellinen yhdistelmä puhdistusta ja ravitsemista pintakuivuuteen taipuvaiselle, mutta silti epäpuhtauksista kärsivälle iholleni.

Sheet Happens Ostolakossa Aprilskin Mummy Mud Mask

Toinen kokeilemani AprilSkin-naamio oli Magic Snow Mask*, joka oli suoranaista luksusta alusta loppuun asti. Pakkauksessa lukee ”whitening”, mutta sehän tietysti tarkoittaa vain ihoa kirkastavaa ja heleyttävää tuotetta, eli tämän kanssa ei tarvitse pelätä mitään ihoa valkaisevaa efektiä.

Sheet Happens verkkokauppa kokemuksia Ostolakossa Virve Vee Aprilskin Magic Snow Mask

Naamion erityisyys on sen sisältämässä kurttusieniuutteessa (jota naamio sisälsi huikeat 81%) ja 18 muussa luonnon tehoaineessa, jotka yhdessä ravitsevat kuivaa ja sameaa ihoa saaden sen näyttämään heleämmältä. Erityistä naamiossa oli myös se, ettei ainesosaluettelosta edes löytynyt vettä, vaan naamio oli täynnä muita ihmeaineita!

Sheet Happens verkkokauppa kokemuksia Ostolakossa Virve Vee Aprilskin Magic Snow Mask

Ihanan naamio sisältämä seerumi oli maitomaisen täyteläistä ja teki hyvin istuvan kangasnaamion käytöstä täyttä luksusta. Naamion kangasn on itseasiassa valmistettu kupro-kuidusta, joka on tunnettu loistavasta kyvystään sitoa itseensä nestettä, minkä vuoksi sitä käytetään paljon ylellisissä kangasnaamioissa.

Sheet Happens verkkokauppa kokemuksia Ostolakossa Virve Vee Aprilskin Magic Snow Mask

Kasvojen iho jäi naamion jäljiltä ihanan ravituksi ja kosteutetuksi sekä heleän näköiseksi. Pidin tästäkin naamiosta todella paljon ja tämän postauksen naamioista juuri tämä nimenomaan on sellainen, jota voisin ostaa vaikka 10 lisää ja ottaa jatkuvaan käyttöön.

 April Skin Honey Red Ginseng Mask

Kokeilin myös pakkauksen kolmannen AprilSkin-naamion eli AprilSkin Honey & Red Ginseng* -naamion, joka on tarkoitettu nimenomaan energisoimaan sameaa ja väsynyttä ihoa. Kangasnaamio itsessään ei näyttänyt mitenkään erityiseltä, mutta se tuoksui nimensä mukaisesti hyvin inkivääriseltä ja itseasiassa siinäkin kaikki vesi oli korvattu 86% punaginseng-uutteella.

Naamion juttu oli sen täyteläisen geelimäisessä seerumissa ja naamion kangas myös istui kasvoille hyvin. Kuningatarhyytelöä sisätävä naamio tuntui ihanan ravitsevalta ja samalla myös viileän rauhoittavalta. Luonnollisemman kosmetiikan puolella minulla tökkii usein hieman tuoksut, jotka eivät tunnu omaan nenääni kovin ylellisiltä ja tämän kanssa kävi vähän niin. Lopputulos oli kuitenkin hyvä ja ihosta tuli ihanan ravittu ja kosteutettu.

Sheet Happens Ostolakossa

Ehdin jo kokeilla myös laatikosta löytyneen MediHeal Mogongtox Soda Bubble Sheet* -naamion, joka on varsin ainutlaatuinen sekin. Kasvot otsaa sekä tietysti silmien ja huulten aluetta lukuunottamatta peittävä kangasnaamio hyödyntää vaahtoamaan alkavaa seerumia, jonka kerrotaan iholla poreilleissaan hierovan ihoa hellästi ja siten pehmentävän sille kertyneitä epäpuhtauksia, jotta ne olisi lopuksi helppoa vain huuhtoa kasvoilta pois.

Sheet Happens Ostolakossa

Naamio asettui iholle mainiosti mielenkiintoisesta muotoilustaan huolimatta ja sen kevyt poreilu tuntui iholla miellyttävältä. Minulla oli aiempia kokemuksia eräästä vastaavasta naamiosta, joka vaahtosi niin runsaasti, että nenän alla olevasta losiosta alkoi jo tursuta vaahtoa nenäänkin asti, mutta tämän kanssa ei ollut sitä ongelmaa ja naamiota oli mukava käyttää. Sen poreilu ei myöskään kutitellut tai kihelmöinyt ihoa liikaa.

Naamion poistamisen ja kasvojen huuhtelun jälkeen iho tuntui todella pehmeältä ja raikkaalta sekä miellyttävän puhtaalta, mutta ei tippaakaan kiristelevältä. Tämä olikin täydellinen tuote puhdistamaan erityisesti leuan aluettani, jolle on viimeaikoina kertynyt epäpuhtauksia, mutta jonka iho tuppaa silti kuivumaan helposti.

Sheet Happens Ostolakossa

Naamioboksiini jäi vielä muutamia jännittäviä tuotteita odottamaan kokeilua ja aion kokeilla ne pian, jotta voin raportoida myös niistä teille. Suloisen väriset PACKage*-merkin naamio naamiot näyttävät vähintäänkin houkuttelevilta (toinen niistä on vieläpä jaloille!) ja Company V -merkin Steam Milk Mask with Honey* kuulostaa sekin erittäin houkuttelevalta tuotteelta tehdä tuttavuutta.

Sheet Happens Ostolakossa

Sheet Happens -yrityksen konseptina on tosiaan lähettää asiakkaille kuukausittain naamiobokseja, jotka tuovat ihania naamioyllätyksiä. Yrityksen taustalla on aivan mahtava tiimi, joka todellakin osaa löytää hyvin mielenkiintoisia ja erityisiä tuotteita, minkä ansiosta 299 kruunua (n. 30 euroa) maksava ja 8-10 naamiota sisältävä boksi on ehdottomasti hintansa arvoinen. Boksin kautta pääsee kätevästi tutustumaan maailmalla erittäin suosittuihin tuotemerkkeihin, joista ei muuten ole ehkä edes kuullutkaan.

Sheet Happens Ostolakossa

Huippukivaa on myös se, että Sheet Happensin verkkokaupasta voi ostaa kaikkia bokseista löytyviä naamioita myös erikseen, eli kauppaan voi klikata tekemään löytöjä ihan muuten vain tai kotiuttaa jälkikäteen lisää kuukausiboksin tuomia naamioita, joihin on jo kokeilun myötä ihastunut.

Ilokseni olen saanut teille alennuskoodin ja kirjoittamalla kassalla koodin VIRVE saa 15% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista kuukausibokseja lukuunottamatta. Koodi on voimassa 16.9. asti (yksi käyttökerta per asiakas).

Sheet Happens Ostolakossa

Kuulostiko joku näistä naamioista erityisen kiinnostavalta?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!