Hunajaisia sanoja

Sain blogini kautta kokeiluun jokusen aikaa sitten puhdistustuotteen merkiltä, joka ei ole ollut minulle kovin tuttu entuudestaan, mutta joka on kiinnostanut minua kovasti.
Burt’s Bees -merkin appelsiininen Orange Essence Facial Cleanser sisältää nimensä mukaisesti mm. appelsiiniöljyä ja koska kyseessä on Burt’s Beesin tuote, on se myös pullollaa hyvää luonnosta.
Vakuuttavanoloisella sisällöllä varustettu tuote paitsi kuulostaa hyvältä, myös näyttää sellaiselta.
Tuote onkin tuubista ulostursottaessa kuin hunajaa, aaww!
Käytössä tuote oli loistava, mutta hämmentävä. Täyteläisen hunajaismainen koostumus ei vaahtoa, mutta levittyy kasvoille hyvin. Tykkään itse, että puhdistustuote puhdistaa ihon hyvin, muttei jätä sitä kuivan tuntuiseksi. Pehmittävien ja öljymäisten/rasvamaisten aineosiensa vuoksi tämä jättikin ihoni puhtaaksi (öljy ja rasva liuottavat öljyä ja rasvaa), mutta silti ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Lopputulos ei ollut virkistävän raikas, mutta sellainen, mistä oma kiristävyyteen helposti taipuvainen ihoni pitää suuresti, eli ei ainakaan ollenkaan kiristelevä. 
Pieni miinus muuten käyttöohjeista. Pakkauksessa todetaan vaan, että tuote levitetään iholle ja huuhdellaan sitten lämpimällä vedellä pois. Merkin kotisivuilla kuitenkin todetaan, että tuote levitetään kostealle iholle. Kannattaisiko tämä kostea iho kirjata pakkaukseenkin? Kokeilin itse sekä kuivalle että kostealle iholle ja toimihan tämä toki molemmilla tavoilla käytettynä, mutta tuotteen levittyvyydessä on pientä eroa.
Koostumus on hauskaa, sillä se on tuubista ulospursottaessa paksuhkoa, hieman geelimäistä tuotetta, mutta sulaa kostealla iholla hieman öljymäisemmäksi ja lopulta veden kanssa huuhtoessa muuttuu jo lähes vesimäiseksi. Iho jää puhdistuksen jälkeen pehmeäksi ja puhtaaksi, muttei superpestyn oloiseksi. Itse käytin tätä minulle tuttuun tapaan ykkösvaiheen puhdistustuotteena, jonka jälkeen puhdistin ihoni vielä toisella tuotteella. (Kaksiosainen puhdistus on tapa, josta en luovu.)
Sain tuotteen kokeiltavakseni Candy Shopista, jonka kosmetiikkakioskilla syksyllä vierailin. Siellä käydessäni ja tuotteesta jutellessamme Heidi totesi putsarin olevan melko tehokas ja varoittelikin minua hieman siitä, ettei se välttämättä olisi kuivalle iholle paras mahdollinen. Oma ihoni on pinnaltaan helposti kuivuva, mutta tahdon tuotteen puhdistavan sen hyvin ilman nitisevän natisevaa tunnetta ja tämä vastasi juuri sellaiseen tarpeeseeni. No worries, siis.
Sanoisinkin, että tuote on parhaimmillaan sekaiholla, joka tarvitsee puhdistusta, muttei silti kaipaa liian pesevää ja ihoa kiristämään jättävää tunnetta.
Pidin tästä ja tämän appelsiinisen raikkaasta tuoksusta kovasti. Täytyneekin siis ehkäpä tehdä enemmänkin tuttavuutta merkin kasvotuotteiden kanssa!
Riittoisalla tuotteella on hintaa 15,90 euroa ja sen pääsee tilaamaan itselleen Candy Shopin verkkokaupasta.
Oletteko te kokeileet Burt’s Beesin tuotteita? Millaisia käyttökokemuksia teillä on? Onko joukossa joku tietty tuote, jota kehottaisitte minua kokeilemaan?