Himalajalta himaan

Sain äidiltäni kesällä Tallinnasta tuliaisia, kun hän kiikutti minulle Himalaya Herbals -merkin Foot Care Cream -jalkavoiteen.
Suomessa Prismoissa ja isommissa S-Marketeissa myytävän edullisen ihonhoitomerkin tuotteet olivat saaneet äitini kiinnostumaan ja hän halusi jakaa niiden iloa minullekin. Pääsinkin siis itse tutustumaan merkin kuiville ja karheille jaloille tarkoitettuun jalkavoiteeseen, johon ihastuin käytön myötä kovasti.
Tämä epäilyttävän ruskea voide nimittäin todellakin helli jalkojan!
Koska vietin suuren osan kesästäni Itämeren iloisilla aalloilla keinuen ja seisomatyötä tehden, ovat jalkani helposti kovilla -ihan kirjaimellisesti. Kovettumat kantapohjissa ja muualla jalkapohjissa eivät ole harvinaisia, joten niiden hoito ja ehkäisy tehokkaasti kosteuttavan ja pehmittävän jalkavoiteen avulla on ehdotonta.
Tämän ihmevoiteen kanssa ei mennytkään kuin muutama yönvastainen voitelukerta kun kuivankoppuraiset jalkapohjani alkoivat jo olla vauvanpepunpehmeät. Todella loistavaa tavaraa niille, joiden kintut ovat kovilla!
Harmikseni en vain osaa sanoa, saako juuri tätä Himalaya Herbalsin tuotetta Suomesta, sillä unohdin tarkistaa asian ennen maanpakoon lähtöäni. Ehkä joku lukijoista tietää?
Mitkä ovat tällä hetkellä teidän jalkavoidesuosikkejanne?