beautyblender lanseeraa meikkivoiteen!

*Sis. mainoslinkin

Eilen somessa pyöriessäni silmiini sattui todella jännittäviä uutisia. Niitä pidempään sisälläni pihtailematta haluan heti huutaa ne julki ilosta, sillä olen niistä aivan innoissani: beautyblender lanseeraa oman meikkivoiteen!

Beautyblender foundation
Kuva: Instagram @beautyblender

Bounce Liquid Whip Long-Wear Foundation -nimellä kulkeva meikkivoide luo kuulemma iholle erittäin kevyeltä tuntuvan lopputuloksen, mutta sillä on silti mahdollista saada täysin peittävää jälkeä. Meikkivoiteen pinnasta tulee samettisen mattainen, mutta meikkivoide sisältää mm. hyaluronihappoa (ja antioksidanttista koivu-uutetta!), joten lopputuloksen ei pitäisi olla kuiva sen pitkäkestoisuudesta (24h) huolimatta.

Erityistä koostumuksessa on myös, että vaikka se on mattainen, heijastaa se silti valoa niin, että meikkipohja säilyttää moniulotteisuutensa eikä sitä tule liian lattean näköinen. (Näin minulla kävi ainakin Fenty Beautyn mattaisen meikkivoiteen kanssa, joka tekee ihostani todella ”kuolleen” näköisen.)

Beautyblender foundation
Kuva: Instagram @beautyblender

Tekniseltä näyttävään pulloon pakattu meikkivoide tietysti on kehitetty käytettäväksi yhdessä beautyblender-meikkisienen kanssa. Pakkaus on muotoiltu niin, että sen pumppua painaessa meikkivoide tulee ulos beautyblenderin linjoja muotoilussaan jäljittelevälle alustalle, josta sitä on vaivatonta töpötellä meikkisieneen.  Tämä on niin pieni, mutta niin cool yksityiskohta, että se saa minut heti olemaan aivan innoissani.

(Meikkivoiteen voi toki myös levittää sormin tai siveltimellä.)

Beautyblender foundation
Kuva: Instagram @trendmood1

Nykytrendin vuoksi harva meikkifirma uskaltaa edes lanseerata kovin kompaktia sävyvalikoimaa, sillä muuten sitä syytetään heti syrjiväksi. Uusi beautyblender-meikkivoide lanseerataankin 32 sävyssä, mutta mediassa leviävät kuvat ovat nekin saaneet jo kritiikkiä siitä, että meikkivoiteesta on ilmeisesti tulossa noin 25 ”vaaleaa” sävyä ja vain pieni määrä tummempia vaihtoehtoja. Katsotaan siis, millainen myrsky asiasta nousee, kun meikkivoide saapuu kauppoihin.

Beautyblender foundation
Kuva: Instagram @trendmood1

Allure-sivustolla beautyblenderin luoja Rea Ann Silva kertoo, että meikkivoide on jo pitkään ollut suunnitteilla ja että hän oli jopa alunperin luomassa meikkivoidetta eikä meikkisientä, joka sitten kuitenkin syntyi ja mullisti meikkimaailman historiankirjoihin jäävällä tavalla. Nyt oli sitten itsestäänselvää, että sienen pariksi luotaisiin vihdoin se meikkivoide, jonka tuotekehittelyyn käytettiin kaksi vuotta.

Jenkkisivustot kertovat, että meikkivoide tulee myyntiin Sephoran verkkokauppaan 24.7. ja Sephora-myymälöihin 10.8., mutta en ole vielä kuullut sen tarkemmin, koska sitä alkaa saada käsiin Suomeen ja koska se lanseerataan Suomessa. Innolla kuitenkin odotan ja tietysti toivon, että myös Ruotsin Sephora saisi sen pian valikoimaansa…

Edit 02/2020: *beautyblender Bounce Liquid Whip Long-Wear Foundation löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Beautyblender foundation   Kuka muu odottaa innolla beautyblender-meikkivoidetta?

Fun fact: Vaikka beautyblender onkin brändinimi, kirjoitetaan sen brändin imagon mukaan oikeasti pienellä alkukirjaimella.


Lue myös:

Testissä Huda Beauty #FauxFilter Foundation

Testissä Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

Testissä Kat Von D Lock-it -meikkivoide, jossa on OIKEASTI vaaleita sävyjä!

Korea, kahden meikkivoidesävyn maa

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!