Joulukalenteriarvonta: voita ylellinen Babor-kalenteri

Ylivoimaisesti parhaita juttuja työssäni on, että pääsen puuhailemaan niin monen eri tuotemerkin parissa. Saan kuulla useiden merkkien tuotteista, syventyä brändien tarinoihin ja uppoutua uutuuksiin. Se on ehdottomasti työni ihaninta antia. Sama asia on kuitenkin täydessä ristiriidassa sen kanssa, mistä sisälläni ihan vähän salaa haaveilen.

Minimalismi on lähellä sydäntäni, joten olisi ihanaa saada kokea, miltä tuntuu, kun omistaa vain minimalistisen valikoiman kauneudenhoidon luottotuotteita. Kylppärin kaapista löytyisi vain minimalistinen ihonhoitorutiini hemmottelevia tuotteita eikä meikkipussissakaan olisi mitään sellaista, mikä ei olisi päivittäin käytössä. Jokin siinä ajatuksessa kiehtoo, vaikka se onkin todellisuudessa hyvin epärealistinen juttu – varsinkin kun ottaa huomioon, kuinka paljon ihan oikeasti innostun kun saan käsiini ihan uutta kosmetiikkaa.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Ehkä tämä on ihan tyypillistä fantasioille? Mielessä voi olla joku kutkutteleva ajatus, joka saa syttymään, mutta ihan oikeassa elämässä sen ei silti haluaisi tapahtuvan eikä se todellakaan innostaisi. Leikittelen silti välillä tällä ajatuksella ja huomaan miettiväni, mikä olisi sellainen tuotemerkki, jonka valitsisin, mikäli minun pitäisi luoda minimalistinen tuotevalikoima yhden merkin tuotteilla.

Meikkien puolelta se olisi ehkä Bobbi Brown, sillä pidän merkin lähetysmistavasta todella paljon. Merkin tuotteet on tehty helppokäyttöisiksi ja korostamaan käyttäjänsä omaa kauneutta eikä niinkään tekemään kantajastaan jonkun muun näköinen. Tuotevalikoima on monipuolinen ja sieltä löytyy niin klassikoita kuin kiinnostavia uutuuksiakin. Olisinkin siis mielelläni Bobbi Brown -nainen – tai ehkä mielelläni sittenkin Armani-nainen, sillä myös Armanin meikeissä on samaa ajatusta takana.

Huxley kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ihonhoidon puolella päätöksen teko olisi vaikeampaa, sillä hurahdan milloin mihinkin sarjaan. Yksi uusimpia suosikkejani on ollut aiemmin fiilistelemäni korealainen Huxley, jonka tehokosteuttavat tuotteet ovat olleet aivan täydellisiä iholleni. Sanon myös usein, että oikeasti rakastan Lumenen tuotteita, sillä sieltä löytyy niin hyviä koostumuksia iholleni.

Minulla on myös yksi sellainen ihastussarja, jonka tuotteista pidän niin paljon, että voisin ehkä jopa (ainakin fantasioissani) käyttää vain sen tuotteita. Sarja on blogissani jo aikoja sitten esittelemäni saksalainen Babor, jonka tuotteita myydään jo 70 maassa.  Tämän merkin esiin nostaminen tässä yhteydessä tulee monille varmasti vähän yllättävänä vetona, sillä en todellakaan puhu merkistä blogissani paljon. Merkki vain jotenkin aina unohtuu ja samaa on sanonut minulle moni muukin.

Babor on vuosikymmeniä vanha klassikkomerkki, jonka ihonhoitotuotteita myydään erityisesti kauneushoitoloissa. Täällä Ruotsissa se on hyvin tunnettu ja suosittu merkki, joka muistuttaa minua olemassaolostaan aina kun siitä on esimerkiksi meillä töissä joku erityinen kampanja. Se myy Ruotsissa todella hyvin ja asiakkaat nauttivat sen tuotteista. Tämä ei ole mikään ihme, sillä merkillä on todella hyviä tuotekoostumuksia, jotka hoitavat ihoa ja sekä tuntuvat että tuoksuvat ihanan ylellisiltä.

Myös Baborissa minuun kolahtaa Bobbi Brownin ja Armanin kaltainen lähestymistapa, jonka tavoitteena on hyvien tuotteiden avulla tehdä kantajastaan oman itsensä paras mahdollinen versio eikä kukaan muu ja vahvistaa itseluottamusta sen kautta.

Ostolakossa Babor kokemuksia

Kävin eilen piipahtamassa Baborin toimistolla töiden merkeissä ja mietin kokoajan, miksi olen taas antanut merkin unohtua. Ostin merkiltä paljon tuotteita sen tultua meille myyntiin ja esittelinkin niitä blogissanikin hieman, mutta tuotepakkauksien uudistumisen myötä en enää halunnut tehdä postauksia vanhoista pakkauksista ja homma jäi. Ehkä tuotteet jäivät sivuun myös siksi, että kun tarjolla on elämyksellinen K-Beauty, tuntuvat perinteisemmät brändit jotenkin vain niin tylsiltä niiden rinnalla loistavista tuotteistaan huolimatta?

(Kun postasin Baborista eilen Instagram Stories -klippeihini, laittoi moni muukin minulle samansuutaisia viestejä ja kiitti että muistutin sarjan olemassaolosta. Ehkä se tosiaankin saa Suomessa niin vähän huomiota, ettei kukaan oikein muista sitä?)

Ostolakossa Babor kokemuksia

Illalla kotiin palattuani kaivoinkin heti esiin Babor-tuotteitani ja otin testiin muutamia tuotenäytteitä, joita visiitiltäni sain. Olen itse shoppaillut lähinnä merkin puhdistustuotteita, kuorintoja ja naamioita, sillä vaikka moni ajatteleekin merkin hintavaksi hoitolamerkiksi, ovat monet sen tuotteet kuitenkin minun mittapuullani ihan kohtuuhintaisia.

Tein illalla ihonpuhdistuksen käyttäen blogissani jo aiemmin esittelemääni Baborin klassikkotuotetta, joka kantaa nimeä HY-ÖL. Huikea puhdistusöljy liukenee veteen, minkä ansiosta se puhdistaa ihon hyvin meikeistä ja epäpuhtauksista, mutta peseytyy kasvoilta vaivatta pois. Itseasiassa olin aivan innoissani, kun minulle demonstroitiin, mitä tapahtuu kun puhdistusöljyä pumppaa vesikuppiin. Tavallisesti öljy ja vesi eivät noin vain sekoitu, mutta tämä öljy liukeni veteen vaivatta eikä lähtenyt erottumaan vesilasin pinnalle öljypisaroina!

Erityistä Babor-ihonpuhdistuksessa on, että ennen kuin puhdistusöljy huuhdellaan kasvoilta, hierotaan sen päälle vielä oman ihotyypin mukaista yrittiuutetta, joka täydentää hoitavaa ja puhdistavaa vaikutusta. Tämä on varsin uniikki tapa toteuttaa eräänlainen kaksoispuhdistus ja vaikka paras lopputulos syntyykin näiden yhdistelmällä, voi öljyä minusta ainakin käyttää myös yksinään.

Ostolakossa Babor kokemuksia

Toinen juttu, josta Babor on tullut erityisen tunnetuksi ovat yksittäispakatut ampullit, jotka ovat pullollaan aktiiviaineita. Ampulleja löytyy erilaisiin tarpeisiin ja niitä voi käyttää kuuriluontoisesti tai vaikka päivittäin. Ostin itse 14 ampullin kuurin toissa keväänä ja käytin sen ihoni hoitoon ennen häitäni. Nämä ampullit ovat niin suosittuja, että niitä lähtee myyntiin vuosittain 40 miljoonaa kappaletta!

Baborilta tulee joka vuosi myyntiin ampulleilla täytetty joulukalenteri, joka on aina todella suosittu. Hypistelin kalenteria Baborin konttorilla ja ehdotin spontaanisti, josko voisin arpoa blogissani teille yhden sellaisen, sillä Babor on minusta ehdottomasti merkkejä, joiden ilosanomaa haluan blogini kautta levittää. Tämä sopi baborilaisille hyvin, joten laitetaan käyntiin siis arvonta!

Ostolakossa Babor kokemuksia

Voit voittaa Babor-ihonhoitokalenterin, joka sisältää 24 hoitoampullia kertomalla kommenteissa, miksi haluaisit voittaa kalenterin. Arvontaan voi osallistua 16.11.2018 klo 23:59 asti.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kommentin yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos Babor-tuotteisiin haluaa tutustua lisää, löytyvät aiemmat Babor-postaukseni täältä. Merkin tuotteita myy Suomessa verkossa mm. *Eleven.fi ja koko valikoima on tarjolla täällä.

Ostolakossa Babor kokemuksia

Haluaisitteko kuulla Baborista lisää?


Lue myös:

Babor – ampulleistaan tunnettu kulttisarja, jota ruotsalaiset rakastavat

Ihana ihonpuhdistuspuuteri: Babor Cleansing CP Enzyme Cleanser

Huippuihana Babor-ihonpuhdistusrutiini

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!