Hiuksia tuuheuttava suihkuhetki

Minulla on ollut abaut vuoden ajan jemmassa eräs blogikokeiluun saamani hiustuote, joka on odottanut sitä täydellistä käyttöhetkeä.

Kyseessä on suosikkimerkkini John Friedan Luxurious Volume 7 Day Volume tuuhennusvoide, joka kuulostaa jokaisen lättähiuksisen unelmalta.

John Frieda 7 Day Volume

Kun hiukseni olivat vaalennusprosessin jäljiltä latvoista hamppua ja kaikin puolin huonossa kunnossa, eivät tuuheuttavat ja rakennetta lisäävät tuotteet sopineet niille yhtään. Nyt kun olen vihdoin saksinut kaikki hiukset pitkän polkan mittaan ja hiukset alkavat olla suurin piirtein kunnossa, voin siirtyä käyttämään muitakin kun vain hiuksia silottavia ja pörröisyyttä vähentäviä tuotteita.

John Frieda 7 Day Volume

7 Day Volume -tuotteen ideana on tuoda hiuksiin useita pesukertoja kestävää rakennetta ja tuuheutta. Tuotteen teho perustuu sen sisältämiin hiuksia turvottaviin ainesosiin, jotka imeytyvät hiuksiin ja tuovat niihin tekstuuria volyymia. Aivan erityistä tuotteessa on, ettei tämä tekstuuri lähde heti seuraavassa pesussa pois vaan kestää hiuksissa useita pesukertoja.

John Frieda 7 Day Volume

Omat hiukseni ovat melko paksut ja raskaat, mutta otan niiden tyveen silti mielelläni lisää rakennetta ja kohotusta. (Kokeilin joskus käyttää tuotetta kaikkialle hiuksiin, mutta paremman tuloksen saan omissa hiuksissani, kun käytän tätä vain tyvessä.) Hiukset siis pestään ja hoidetaan suihkussa normaalisti, minkä jälkeen niiden tyveen (ja halutessa myös pituuksiin) levitetään 3-4 pumppausta tuotetta. Tuotteen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan. Itse voin tuntea välittömästi, että tyven lättänyys on poissa ja tilalla on rakennetta. Paras lopputulos syntyy, kun hiukset vielä föönaa kuiviksi.

John Frieda 7 Day Volume

Tuotetta suositellaan käytettävän noin kerran viikossa tai 2-3 pesukerran välein. Omissa hiuksissani vaikutus kestää muutamia pesukertoja. Pidän siitä, kuinka hiusten tyvi tuntuu kohotetulta eivätkä hiukset ole liian liukkaan, mutta samalla ne myös tuntuvat puhtailta. Uskoisinkin, että tästä tuotteesta on hyvin apua niille, joilla ohut ja liukas tukka.

John Frieda 7 Day Volume

Onko joku muu kokeillut tätä suihkussa käytettävää hiusten tuuheuttajaa?