Rakkaudella, maalipurkkisi

Viimeaikoina on ollut puhetta jonkun verran hiuksista, joten mennään vielä tänään hiljaisena lauantai-iltana sillä samalla linjalla.
Kerroin teille vähän aikaa sitten, kuinka omat hiukseni muuttivat hieman väriään saaden aikaan lopputuloksen, jonka kanssa en ollut aluksi kotoisimmillani, mutta jonka kanssa eläminen on alkanut nyt helpottaa. Minä en ole villimpien sävyjen ystävä mitä hiuksiin tulee, sillä olen melkoisen konservatiivinen ja klassisia linjoja rakastava, mutta koska tiedän lukijoideni joukossa varmasti olevan niitä, jotka rakastavat ajatusta saada hiuksiinsa väliaikaisesti hieman villimpää trendisävyä tahdon ehdottomasti auttaa teitä löytämään siihen loistavia tuotteita. Vaikka en omassa kasvustossani niin radikaalimmille sävyille lämpenekään niin ihailen niitä kyllä salaa (ja usein avoimestikin) muiden hiuksissa.
Sain työharjoitteluni kautta tällä viikolla mukavan ylläripaketin, joka sisälsi minullekin tuttujen tuotteiden trendikkäämpiä uutuusversioita -KC Professionalin Color Mask Painteja!
Olen itse tehnyt tuttavuutta KC Professionalin klassisempia sävyjä sisältävien hiusten sävyjä ja vivahteita korostavien ja lisäävien joitakin pesukertoja kestävien Color Maskien kanssa, mutta Paint-versiot ovat joytain uutta ja jännää. Ne ovat nimittäin nimensä mukaisesti kuin villeistä maalipurkeista värinsä saaneita.
Runsaasti väripigmenttejä sisältävät suoravärit ovat loistava valinta juuri niille, jotka tahtovat vaikapa kokeilla sitä villimpää hiussävyä, mutta toivovat kuitenkin pääsevänsä siitä joskus eroon muutenkin kuin saksia käyttämällä tai päällevärjäämällä. 
Yhdestätoista sävystä koostuva valikoima sisältää tällä hetkellä kahdeksan intensiivisempää sävyä sekä kolme pastellisävyä. Värien määrää ja värjäystekniikkaa säätelemällä sävyillä voidaan saada vahvemman väristä tai kevyempääkin lopputulosta tai sitten vaan lisätä kiiltoa ja intensiteettiä niihin jo valmiiksi sopivasti värjättyihin hiuksiin.
Paintien luvataan kestävän hiuksissa viidestä jopa kolmeenkymmeneen pesukertaan riippuen hiusten sävystä, kunnosta sekä käytetystä sävyvaihtoehdosta. 
Sävyt tulevat tietysti vaaleammissa hiuksissa tummia paremmin esiin, mutta toki tummempiinkin hiuksiin voi koittaa luoda valossa näkyviä vivahteita.
Painteja käytetään levittämällä ne pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, joissa niiden annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia lopputuloksen halutusta intensiivisyydestä riippuen. Ja jos oikein tahtoo ottaa taiteilijanvapauden omiin käsiinsä, niin kukaan ei estä sekoittamasta värejä keskenään!
Mikä on teidän suhteutumisenne villimpiä hiussävyjä kohtaan? Myönnän, että nyt kun pääni on jo melkoisen sabotoitu kaikella mahdollisella olisi melkoisen houkutteleva hetki repäistä ja sävyttää se sitten vaikka ihan oikeasti pinkiksi…
KC Professional Color Mask Paint Poteilla on hintaa noin 14,50 euroa.