7 parasta hopeatuotetta vaaleille hiuksille

*Sis. mainoslinkkejä

Vuosikymmenen ajan jatkunut hiusteni tummennus aluksi mustanruskeaan ja sen jälkeen lopulta mustaan vaihtui parisen vuotta sitten oman vaalean hiussävyn kanssa elämiseen. Matkani vaaleaksi oli sekä hiuksia että hermoja kuluttava, mutta luojan kiitos tein sen. On nimittäin ollut mielettömän nautinnollista ja huoletonta saada elää ilman pälvikaljulta näyttävää tyvikasvua ja sen aiheuttamaa värjäysrumbaa!

ostolakossa-virve-vee-vaaleat-hiukset

Oma tukkani on luonnostaan vaaleahko, mutta ei silti ihan superblondi. Kun tukkani kuitenkin pääsee aurinkoon, vaalenee sen sävy  mukavasti lisää, vaikka alemmat hiusosiot jäävätkin yleensä edelleen tummemmiksi. Välillä saatan käyttää hiusten vaalennuksessa apuna  L’Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly -vaalennusgeeliä (tuotteesta voi lukea lisää tästä postauksesta), mikäli hiusteni tyvi näyttää todella tummalta ja samealta. Tavallisesti turvaudun kuitenkin lähinnä vain erilaisiin hopeatuotteisiin, joiden violettiset sävypigmentit auttavat kirkastamaan hiusteni vaaleita vivahteita ja taittamaan niistä pois liian lämpimiä sävyjä. Käytän niitä säännöllisesti, sillä ilman niitä tukkani kellertää.

Minulta löytyykin kotoa melkoinen kirjo erilaisia hopeatuotteita ja koska niistä ja hiusteni sävystä kysellään melko usein, kokosin postauksen, joka summaa yhteen kaikki parhaat hopeashampoot, hopeahoitoaineet, hopeanaamiot ja hiuksiin jätettävät hopeatuotteet, joiden avulla vaaleiden hiusten sävyä voi taittaa omien tarpeiden mukaan. Olen kerryttänyt näitä suosikkeja jo vuosia ja osa niistä on ollut rinnallani jo silloin, kun hiusteni sävy ei ollut näin vaalea ja olin vasta kivikkoisella, oranssien vivahteiden täyttämällä tielläni kohti luonnollisen vaaleita hiuksia.

Tässä 7 sävypigmenttejä sisältävää suosikkituotettani vaaleiden hiusten sävyn korjaukseen:

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

1. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Lähes jokainen Fudgen hopeashampoota kokeillut nimeää sen tehokkaimmaksi kokeilemakseen hopeashampooksi. Tämä hopeashampoo on aivan mielettömän runsaspigmenttistä tavaraa, joka todellakin tekee tukalle ihmeitä. Tämän kanssa saa jopa olla hieman varovainen ettei sillä saa tukastaan liiankin violettista luonnollisen sävytaiton sijaan.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Itse voin käyttää tätä korkeintaan kerran viikossa ja silloinkin maltillisella vaikutusajalla tai muuten hiusteni tyvestä tulee liian samea ja latvoista liian violettiset. Jos hankinnassa on kuitenkin erittäin tehokas hopeatuote, niin tämä shampoo on ehdoton valinta.

Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

*Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

klippoteket-hopeashampoo-kokemuksia

2. Klippoteket Silver Shampoo

Jos etsinnässä on tehokas hopeashampoo, mutta penniä tahtoo hieman venyttää, on Klippoteket Silver Shampoo loistava vaihtoehto. Shampoo on todella runsaspigmenttinen ja vaikkei se ole olekaan ihan yhtä tehokas kuin Fudgen hopeashampoo, on se silti loistavaa tavaraa.

klippoteket-hopeashampoo-kokemuksia

Shampoo auttaa neutralisoimaan hiusten kellertäviä vivahteita runsaspigmenttisellä koostumuksellaan sen verran tehokkaasti, että se kyllä värjää myös kämmenet, kynnet ja kynsinauhat, jos sen kanssa ei ole varovainen.

Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Klippoteket Silver Shampoo löytyy myynnistä Sokoksen verkkokaupasta täältä.

loreal-prosessionnel-serie-expert-vitamino-color-soft-cleanser

3. L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Soft Cleanser

Moni etsii tehokasta hopeashampoota, mutta sitten on myös ihmisiä, joille riittäisi jokaisella pesukerralla käytettäväksi sopiva tuote, joka ei olisi liian täpäkkää tavaraa paitsi sävynsä, myöskään koostumuksensa puolesta. Monet hopeashampoot ovat varsin peseviä ja jos hiukset ovat rajujen blondailujen jälkeen haperot, kaipaavat ne miedompia tuotteita. Liian pigmenttiset hopeashampoot voivat myös napata vaurioituneisiin hiuksiin kiinni liikaa ja lopputuloksena voi olla violettinen tukka.

loreal-prosessionnel-serie-expert-vitamino-color-soft-cleanser

Tämä vähän aikaa sitten blogikokeiluun saamani L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Soft Cleanser -shampoo on viimeisimpiä tuoteihastuksiani. Shampoo on kehitetty nimenomaan puhdistamaan hiukset hyvin hellästi eikä se sisällä esimerkiksi vahvasti peseviä sulfaatteja. Voidemaisessa shampoossa on violettisia sävypigmenttejä, mutta kuitenkin vain sen verran kevyesti, että se sopii käytettäväksi vaikka jokaisella pesukerralla.

*L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Soft Cleaner löytyy myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

maria-nila-hopeanaamio

4. Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver -värinaamio

Oma tyveni on hiusteni pituuksia tummempi ja runsaspigmenttisten hopeashampoiden käyttö saattaa tehdä siitä jopa samean näköisen. Tämän vuoksi käytän usein mielummin syväpuhdistavia ja kirkastavia shampoita ja lisään violettiset pigmentit hiusteni pituuksiin ja latvoihin muilla tuotteilla.

maria-nila-hopeanaamio

Vegaanisia hiustuotteita valmistavan ruotsalaisen Maria Nilan Colour Refresh Pearl Silver -värinaamio on ylivoimaisia suosikkejani, sillä paitsi että se taittaa hiussävyä hyvin, hoitaa se myös hiuksia. Värinaamio kosteuttaa ja ravitsee tukkaa, mutta ei jätä sitä silti veltoksi tai lättänäksi. Hoitavan koostumuksen ansiosta myöskään naamion sävypigmentit eivät ole jämähtäneet liian vahvoina vaurioituneisiinkaan hiusosioihin.

Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

*Maria Nilan Colour Refresh Pearl Silver -värinaamio löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Joico Color Endure Violet

5. Joico Color Endure Violet Conditioner

Tykkään käyttää myös hopeahoitoaineita, joita ei tarvitse tavallisesti muhitella tukassa yhtä pitkään kuin hopeanaamioita. Niissä ei ole tavallisesti yhtä paljon pigmenttejä kuin hopeashampossa tai hopeahoitoaineissa ja monet käyttävätkin niitä nimenomaan yhdessä  hopashampoon kanssa täydentämässä keltaisuutta taittavaa efektiä.

Joico Color Endure Violet

Oma suosikkini on Joico Color Endure Violet Conditioner, sillä siinä on minusta hieman enemmän pigmenttiä kuin esimerkiksi Fudgen hopeahoitoaineessa, mutta silti kuitenkin maltillisesti. Hoitoaineen rakennepaikkaavaa keratiinia sisältävä koostumus pehmentää ja selvittää hiuksia, mutta jättää niihin silti sopivasti ryhtiä.

Tuotteesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

*Joico Color Endure Violet Conditioner -hoitoaine löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

four-reasons-silver-mist-kokemuksia

6. Four Reasons Silver Mist

Tykkään käyttää hiussävyn kirkastukseen myös erilaisia hiuksiin jätettäviä tuotteita, sillä ne ovat näppäriä lisätä tukkaan silloin, kun pyyhekuivia hiuksia katsellessa miettii, että olisiko sitä hopeatuotetta sittenkin kannattanut pitää suihkussa ollessa päässään hieman kauemmin.

Four Reasons Silver Mist -hopeasuihke on ollut varsinkin viimeaikoina suosikkejani. Paitsi että suihke sisältää violettisia sävypigmenttejä, jotka taittavat hiussävyä, sisältää se myös hiuksia hoitavia ainesosia. Kyseessä onkin siis itseasiassa rakennepaikkaava hopeasuihke, eli melkoinen monitoimituote erityisesti vaalennettujen ja sen myötä kärsineiden hiusten hoitoon.

*Four Reasons Silver Mist -hopeasuihke löytyy myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

Goldwell Color Styling Mousse

7. Goldwell Color Styling Mousse

Goldwellin Color Styling Mousse -vaahdot ovat myös mukavia monitoimituotteita, sillä paitsi että ne taittavat hiussävyä ja hoitavat hiuksia, sisältävät ne myös hiusten muotoilua tukevia ainesosia.

Goldwell Color Styling Mousse

Vaahtoja on saatavilla useassa sävyssä ja omia suosikkejani on ollut sävy 9P, joka tuo voimakasta taittoa sekä REF, jossa puolestaan on hieman vähemmän violettisia sävypigmenttejä ja joka antaa siksi kevyemmän taiton.

Goldwellin vaahdoista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

*Goldwell Color Styling Moisee -vaahdot löytyvät myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

paras-hopeashampoo-hopeahoitoaine-hopeanaamio

Mitä tuotteita te käytätte vaalean hiussävyn kirkastukseen ja kellertävien vivahteiden neutralisointiin?

Edit. Olen valmis pyörtämään kaikki aiemmat puheeni, sillä maailman paras hopeashampoo on nyt löytynyt ja se kantaa nimeä Fanola No Yellow Shampoo. Tehokkaasta hopeashampoosta voi lukea lisää tästä postauksestani.

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!