Iloinen jälleennäkeminen kosmetiikkavarastojen kanssa

Vietin juuri puoli vuotta erossa kosmetiikkakokoelmastani ja kun palasin sen luokse Ruotsiin, oli päässäni kaksi ajatusta: ”Apua, kun täällä on niin paljon kaikkea!” sekä ”Ihanaa, että täällä on niin paljon kaikkea!”

Olen siis ollut samaan aikaan sekä vähän kauhistunut kosmetiikan määrästä että myös innoissani siitä. Kotona olevien kosmetiikkalaatikoiden avaaminen tuntuu joka päivä joululta, sillä laatikoista löytyy niin paljon tuotteita, joiden en ollut edes muistanut olleen siellä.

Ostolakossa Fanola No Yellow shampoo

Eniten kaipaamiani tuotteita ovat olleet hopeashampoot sekä hopeahoitoneet ja hopeanaamiot. Thaimaasta niitä ei liiemmin löytynyt, joten riemuni määrä oli ylimmillään, kun sain jälleen Fanola No Yellow Shampoon käsiini ja pääsin taittamaan hiuksistani niiden kellertäviä vivahteita. Hopeashampoo oli juuri niin loistava kuin muistelinkin eikä ihme, että olen hehkuttanut sitä parhaana hopeashampoona. Shampoo taittaa hiusteni sävyä aivan erinomaisesti, mutta ei silti koskaan vedä tukkaa liilaksi.

Ostolakossa suihkugeelit

Toinen tuoteryhmä, jonka kanssa jälleennäkeminen oli erityisen riemuisa, olivat suihkugeelit. Rakastan ihanan tuoksuisia suihkugeelejä ja niiden kanssa vietetyt suihkuhetket ovat ihania. Thaimaassa elin järkevän ihmisen elämää, eli minulla (ja miehelläni) oli käytössä vain yksi suihkugeeli.

Vaikka pyrinkin tällä hetkellä samaan myös täällä kotona, nautin juuri nyt silti siitä, että minulla on käytössäni niitä muutamia ja voin vaihdella suihkugeelin tuoksua fiilikseni mukaan. Ne pienet arjen ilot! Erityisesti minua ilahduttavat Molton Brownin suihkugeelit, mutta sekä aiemmin esittelemäni Sephoran Creamy Body Wash -suihkuvoiteet että Bath & Body Works -merkin Sea Island Cottons suihkugeeli tuottavat nekin suurta iloa ihanine tuoksuineen.

Ostolakossa hajuvedet

Yllätyksekseni myös toinen tuoksuihin liittyvä asia on ilahduttanut minua kovasti. En tavallisesti käytä hajuvesiä, sillä saan niistä helposti migreenin ja pahan olon. Nyt olen kuitenkin ollut kovin innoissani tuoksuistani ja käyttänyt niitä lähes päivittäin, mikä on yllättänyt minut.

Thaimaassa minulla oli käytössä vain yksi tuoksu, eli Dior Miss Dior Parfum Hair Mist, jonka kepeä tuoksu oli mieleeni. Tällä hetkellä suosikkituoksuni on ollut Miss Dior EdT -hajuvesi. Tuoksun lisääminen on tuonut aamuiseen laittautumishetkeen sen pienen kiva lisäyksen ja kun tuoksua on vain kevyesti, ei se ole alkanut toistaiseksi ainakaan ottaa nenääni päivän aikana.

Ostolakossa kynsilakat

Minut on yllättänyt myös se, kuinka kovasti olen innostunut jälleen kynsilakoista. En ole aikoihin lakannut kynsiäni liiemmin ja viime vuonna varpaankynsissäni oli tavallisesti kyllä lakkaa, mutta sormenkynsissä sitä oli koko vuoden aikana varmasti vain viitisen kertaa. Thaimaassa ollessani en käyttänyt koko puolen vuoden aikana kertaakaan kynsilakkaa sormissa tai varpaissa.

Nyt kotiin päästyäni siivosin kynsilakkakokoelmani, valitsin kynsilakat, jotka haluan pitää ja aloin käyttää niitä aktiivisesti. Tuntuu, että minulla on vaikka kuinka paljon ihania kynsilakkoja, joita haluan käyttää ja parin vuoden tauon jälkeen kynsien lakkaaminen on taas tuntunut kivalta. Samalla se antaa arkeen myös ihanan rentoutumishetken, kun juuri lakattujen kynsien kanssa saa luvan kanssa heittäytyä veltoksi ja vältellä tekemästä mitään.

Olen ollut vähän yllättynyt siitä, että nimenomaan nämä tuotteet ovat saaneet minut niin iloiseksi, mutta on myös mahtavaa huomata, kuinka pienistä jutuista arkeen voi saada iloa. Oli se sitten hyvältä tuoksuva suihkugeeli, suihkaus hajuvettä aamulla, erityinen shampoo tai silmää miellyttävä kynsilakka, voi sillä olla yllättävänkin suuri positiivinen vaikutus mielialaan!

Ostolakossa lumene kynsilakka 3 Rantaniitty
Lumene Nordic Chic Gel Effect -kynsilakka sävyssä 3 Rantaniitty

Onko teillä joku kosmetiikkatuote, josta olette juuri nyt erityisen innoissanne?


Lue myös:

7 parasta hopeatuotetta vaaleille hiuksille

Maailman paras nude-lakka: Treat Collection Cherry Blossom

Häävalmistelujen vaikein osuus: häätuoksun valinta

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!