Odotettu uutuus: Olaplex No.6 Bond Smoother -hiuksiin jätettävä hoitoaine

*Sis. mainoslinkin

Olen toitottanut niin blogin kuin Instagraminkin puolella toistuvasti, että olen valtava Olaplex-fani. Erityisesti merkin blogikokeiluun saamani shampoo ja hoitoaine ovat hurmanneet minut totaalisesti, sillä ne tekevät tukastani niin sileän ja kiiltävän ilman, että siitä tulee kuitenkaan raskasta. Minun hiuksilleni ne sopivat täydellisesti enkä ole ainoa, joka sanoo näin, sillä saan lähes päivittäin erityisesti Instagramin puolella kuulla vastaavaa palautetta myös muilta Olaplex-tuotteita kokeilleilta.

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Jaksankin siksi jatkuvasti toitottaa tuotteiden erinomaisuutta ja suositella niitä oikeastaan kaikille. Jos minun pitäisi itse valita käyttööni vain yksi shampoo ja hoitoaine lopuksi elämääni, olisivat ne ehdottomasti nämä kaksi.

Koska rakkauteni näitä kohtaan on niin suurta voitte arvata, kuinka uteliaaksi tulin, kun sisäänostomme vihjasi vähän aikaa sitten, että Olaplexiltä on tulossa lähiaikoina uusi tuote. Olaplex No.6 -nimellä kulkenut tuote herätti kiinnostukseni ja sai minut arvailemaan, mikä se voisi olla, mutta tosiasiassa täytyy myöntää, että olisin oikeastaan yllättynyt, jos olisi käynyt ilmi, että se on mikä tahansa muu hiustuote kuin hiuksiin jätettävä hoitoaine.

Sellainenhan se nimittäin oli.

Olaplex No 6

Olaplex No.6 Bond Smoother on hiuksiin jätettävä monitoimituote, jonka korjaava koostumus paitsi hoitaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksia, mutta samalla myös toimii muotoilutuotteen tapaan silottamassa hiuksia ja vähentämässä niiden pörröisyyttä jopa 72 tunnin ajan. Lisäksi se lupaa myös nopeuttaa hiustenkuivausta.

Uusi tuote kuulostaa minun korviini  aivan täydelliseltä lisältä kotona tehtävään, tähän asti tehohoidon, shampoon ja hoitoaineen avulla toteutettavaan rutiiniin. Täytyykin myöntää, että tässä on pitkästä aikaa tuote, jonka palan halusta saada käsiini!

Olin itseasiassa juuri taas pari viikkoa ilman Olaplex-tuotteitani, kun käyttelin pois pitkään jemmoissa pyörineitä muita vanhempia hiustuotteitani. Nyt pesin tukkani kuitenkin jälleen Olaplexillä ja ai jestas, kuinka olenkaan kaivannut tätä Olaplex-tuotteiden aikaansaamien hyvätukkapäivien tuomaa tunnetta!

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Olen nyt muutamia viikkoja tuskaillut takkuista reuhkaa, joka ei vain millään tunnu asettuvan kauniisti ja elänyt lähes pelkillä hätäponnareilla. Ehdin näiden muutaman viikon aikana jopa unohtaa, miltä tukkani tuntuu ja näyttää silloin, kun se on hoidettu kuntoon Olaplex-tuotteilla, mutta kun eilen illalla föönasin tukan Olaplex-pesun jäljiltä kuivaksi en voinut lakata hipelöimästä sitä. Se vain tuntui niin sileältä ja pehmeältä!

Jos Olaplex-tuotteet houkuttelevat, mutta et ole ihan varma, sopivatko ne omille hiuksillesi, niin tästä aiemmasta postauksestani voi lukea vastauksia niistä useimmin kuulemiini kysymyksiin kuten esimerkiksi siihen, että voiko niitä käyttää muissakin kuin vain vaaleissa hiuksissa (voi) ja sopivatko ne myös käsittelemättömille hiuksille (sopivat).

*Olaplex-tuotteita voi ostaa verkosta Lykon verkkokaupasta täältä.

Lue myös: Kaikki mitä olet halunnut tietää Olaplex-tuotteista

Olaplex shampoo hoitoaine tuotteet kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Kuka muu odottaa innolla tätä Olaplex-uutuutta?


Lue myös:
Näin hoidan hiuksiani – 10 vinkkiä
Vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet ja hiustuotteet

Osta nyt: Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon