Tosi ässä luonnonkosmetiikan ripsiväri

Minulla on ollut varsin vähän kokemuksia luonnonkosmetiikan ripsiväreistä, sillä vaadin ripsiväriltäni melko paljon. Tai no, lähinnä tahdon, että se tuo ripsilleni massaa ja paljon, mutta kykenee silti erottelemaan ne siististi.
En ole aiemmin löytänyt luonnonkosmetiikasta minun makuuni tarpeeksi täyteläistä ja jämäkkämassaista ripsiväriä, mutta asiaan on nyt saatu muutos ja sen muutoksen järjesti ZAO, jonka ripsiväri päätyi minulle kaverini kautta. Muistatteko, kun kerroin, etten lämmennyt merkin huulikiillolle? No nyt on täysin toinen ääni kellossa!
ZAO Volume & Sheathing Mascara oli nimeltään hieman outo, mutta kyllä se tosiaan käärii ripset melkoisen mascarakuorrutteen alle.
Ripsivärin harja on melko tavallinen pullukka, mutta ripsivärin massa on kerrankin täyteläisen voidemaista sekä sopivan jämäkkää ja paksua.
Ilman ripsiväriä, yhdellä kerroksella ja kahdella kerroksella kuorrutettuina. Ripset todellakin saivat ripsiväristä itseensä massaa ja lopputulos jätti ripset ”sileän” näköisiksi. (Tiedätte varmasti, kuinka jotkut tuuheuttavat ripset tekevät ripsistä rosoiset hämähäkinkoivet?) Omat ripseni ovat melko hennot, joten meinasi olla hieman niin ja näin, olivatko ne jopa liian hennot, jotta ripsiväri kykenisi erottelemaan niitä tarpeeksi. Hitusenkin vahvemmissa ripsissä tämä on varmasti vielä upeampi. 
Oli mukavaa huomata, että luonnonkosmetiikan ripsivärillä voidaan saada näinkin hyvää jälkeä ripsiin. Tämä taisikin itseasiassa hypätä suosikikseni kokeilemistani luonnonkosmetiikan ripsiväreistä, joiden koostumukset ovat yleensä olleet turhan vetisiä ja lopputulokset liian mitäänsanomattomia makuuni. 
Ripsiväri pysyi ripsissä hyvin varisematta ja pidin siitä, kuinka pehmeiksi sen vahamainen koostumus ripset jätti. Tämä mahdollistaa uuden ripsivärikerroksen lisäämisen myöhemmin ongelmitta, mikä on minusta aina plussaa. 
Ja jälleen kerran annan ihan erityistä plussaa ripsivärin kauniille bambupakkaukselle!
Oletteko te löytäneet hyviä ripsivärejä luonnonkosmetiikan puolelta?
ZAO Volume & Sheathing Mascaralla on hintaa n. 21,90 euroa.