Suihkutettava kynsilakka?

Kukapa ei olisi joskus haaveillut, että kynsilakan voisi vaan suihkuttaa nopeasti kynsiin. Ajatusleikkinä se on ollut hauska, mutta jokainen asiaa ajatellut on varmasti myös tajunnut sen olevan mahdoton ajatus, sillä samalla lakkaa tietysti tulisi käsillekin. Eli ei ehkä sittenkään niin kätevää…

Vai voisiko se kuitenkiin onnistua? 
Kyllä vain voi! Homman on hionut kuntoon brittiläinen Nails inc, jolta löytyy varsin kätevän oloinen PaintCan -kynsilakkasuihke.

Ohjeiden mukaan lakkaus aloitetaan levittämällä kynsille aluslakka, jonka annetaan kuivua. Tämän jälkeen kynsille suihkutetaan PaintCan-kynsilakka, joka tarttuu kynsillä kiinni alla olevaan lakkaan. Kynsilakan päälle levitetään vielä päällyslakkaa ja kädet pestään nopeasti vedellä, jolloin iholle suihkuttaessa osuneen lakan tulisi huuhtoutua vaivatta pois. (Lakan voi myös suihkuttaa kynsillä olevan värilakan päälle.)

Melkoinen keksintö! (Katso animaatio lakan käytöstä täältä tai lyhyt video täältä.) Googlettelujeni perusteella lakkauksen lopputulos näyttää upealta, mutta pakko myöntää, että tämä lukeutuu jälleen niihin tuotteisiin, joita olisi itse pakko saada kokeilla ennen kuin voi uskoa niiden oikeasti olevan loistava keksintö.

Niin tai näin, mutta onphana ainakin tullut todistettua, että tällaisenkin tuoteinnovaation vieminen toimivalle tasolle voi ilmeisesti olla mahdollista!
Miten olisi?

Kuvat: Instagram @nailsinc