Kosmetiikkajoulukalenterit 2023

*Sis. mainoslinkkejä

Joulu alkaa jälleen lähestyä ja sen myötä yksi asia on varmaa: odotetut kosmetiikkajoulukalenterit valtaavat jälleen kauppojen hyllyt ja tuovat mukanaan iloa ja jännitystä jokaiselle päivälle ennen jouluaattoa sekä vielä pitkään joulun jälkeenkin.

Kosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri onkin oiva tapa hemmotella itseään tai läheisiään sekä päästä tutustumaan uusiin kosmetiikkatuotteisiin.

Löydät tältä sivulta tietoa vuoden 2023 kosmetiikkajoulukalentereista. Sivu päivittyy sitä mukaa, kun uusia kosmetiikalla täytettyjä joulukalentereita julkaistaan.

Parhaat joulukalenterit myydään usein loppuun nopeasti, joten kannattaa toimia ripeästi!

Miksi valita kosmetiikkajoulukalenteri?

Kosmetiikkajoulukalenteri on loistava valinta monestakin syystä.

Ensinnäkin se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia laadukkaita kosmetiikkatuotteita ilman suurta sitoutumista.

Joka päivä avattava luukku paljastaa uuden yllätyksen – voit löytää lempparimeikkisi uuden sävyn, kiinnostavan ihonhoitotuotteen, tai vaikkapa kauniin kynsilakan juhliin.

Jokainen päivä tuo mukanaan uusia elämyksiä ja kaunistavia hetkiä.

Kosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri on siis täydellinen tapa tuoda iloa, kauneutta ja hemmottelua jouluun.

Kenelle kosmetiikkajoulukalenteri sopii?

Kosmetiikkajoulukalenteri sopii erinomaisesti kaikille kauneuden ystäville ja niille, jotka rakastavat hemmotella itseään.

Kosmetiikalla täytetty joulukalenteri voi myös olla täydellinen (etukäteen annettu) lahja äidille, siskolle, ystävälle tai vaikkapa kollegalle, joka ansaitsee hemmottelua kiireisen vuoden päätteeksi.

Kosmetiikkajoulukalenteri sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille – siinä on taatusti jotain jokaiselle.

Miksi kosmetiikkajoulukalenterista on iloa ja hyötyä?

Kaikille kauneuden ystäville sopivan kosmetiikkajoulukalenterin luukkujen avaaminen joka päivä tuo mukanaan pienen joulun taian jo ennen jouluaattoa!

Parasta kosmetiikkajoulukalenterissa onkin, että siitä riittää hyötyjä ja iloa pitkään: sekä ennen joulua että vielä pitkään joulun jälkeenkin.

Ensinnäkin kosmetiikkakalenteri tuo pienen jännitysmomentin arkeen – jokainen luukku avautuu kuin pieni lahjapaketti iloisen odotuksen säestyksellä.

Kosmetiikkajoulukalenteri piristää pimeitä ja kylmiä talviaamuja ja saa joulunajan tuntumaan entistäkin juhlavammalta.

Lisäksi kosmetiikkakalenterin sisältämät ihanat kosmetiikkatuotteet kaunistavat ihoa ja saavat sen hehkumaan juhlakauden menoissa.

Kosmetiikkajoulukalenteri sisältää usein matkakokoisia ja kokeilukokoisia tuotteita, jotka ovat kätevä tapa tutustua uusiin kosmetiikkatuotteisiin ja löytää uusia suosikkituotteita. Kompaktit pakkaukset kulkevat kätevästi myös mukana matkalla.

Monet kosmetiikkajoulukalenterit voivat myös sisältää täysikokoisia tuotteita ja kalenterin sisältämien tuotteiden arvo on usein moninkertainen kalenterin myyntihintaan nähden!

Onko luonnonkosmetiikan joulukalenteria myynnissä?

Luonnonkosmetiikan suosion myötä myyntiin on onneksi tullut myös luonnonkosmetiikalla täytettyjä joulukalentereita, joita ehdottomasti suosituin on ollut TwistBe-yrityksen kosmetiikkajoulukalenteri.

TwistBe:ltä tulee myös vuonna 2023 kosmetiikkajoulukalenteri, josta ei ole kuitenkaan vielä paljastettu muuta kuin että sen hinta on 345,10 euroa, mutta *tilaamalla täältä TwistBe-uutiskirjeen saa alennuskoodin, jolla kalenterista saa yli 40% alennuksen ja etuosto-oikeuden kalenteriin 24 tuntia ennen muita.

Viimevuonna suopersuosion saavutti myös Naturellen luonnonkosmetiikan joulukalenteri.

Muita luonnonkosmetiikkamerkkejä, jotka ovat aiemmin julkaisseet joulukalenterin ovat Dr. Hauschka, Joik ja Aurelia.

Viime vuonna Weleda puolestaan julkaisi adventtikalenterin, jossa oli yksi tuote jokaiselle neljästä adventista.


Vuoden 2023 kosmetiikkajoulukalenterit:

lookfantastic joulukalenteri 2023
Lookfantastic Beauty Advent Calendar 2023.

Lookfantastic Beauty Advent Calendar 2023

Joulu alkaa joka vuosi yhä aiemmin –  ensimmäisenä tiedon vuoden 2023 kosmetiikkajoulukalenterinsa sisällöstä on nimittäin paljastanut jo elokuun alussa Lookfantastic, jonka joulukalenteri on ollut joka vuosi erittäin suosittu.

Viime vuonna jonotuslistalla oli kuulemma 150 000 ihmistä, joten jos kalenterin haluaa saada itselleen, kannattaa toimia nopeasti, kun kalenteri tulee myyntiin.

Lookfantasticin joulukalenteri tulee myyntiin 25.9.2023, mutta pre-order-tilauksia otetaan vastaan jo nyt!

Lookfantasticin kalenterin sisällön voi katsoa sen *myyntisivulta täältä ja samalta sivulta voi tosiaan jo nyt tehdä ennakkotilauksen, jotta ei varmasti jää ilman kalenteria.

Kalenterin sisällön arvon on kerrottu olevan £565, mutta itse kalenterilla on hintaa £99. Euroissa kalenterin hinta on 115 €.

Kalenterin kerrotaan sisältävän 27 tuotetta, joista 12 on täysikokoisia ja 15 minejä. Kalenterin sisältämiä tuotemerkkejä ovat mm. MAC, Medik8, Coco & Eve, NARS, Elemis, ESPA ja Sol De Janeiro.


Cult Beauty Advent Calendar 2023
Cult Beauty Advent Calendar 2023

Cult Beauty Advent Calendar 2023

Myös Cult Beauty on avannut odotuslistan vuoden 2023 joulukalenterilleen.

Viime vuonna Cult Beautyn supersuosittu joulukalenteri maksoi £235, mutta sisälsi yhteensä hulppeat 37 tuotetta, joiden arvo oli yli £1,000 ja joista monet olivat täysikokoisia. Tänä vuonna Cult Beautyn kalenterin sisällön arvo on yli 1,100 €.

Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa kalenterista lisää, voit liittyä *tämän linkin kautta Cult Beautyn joulukalenterin odotuslistalle.

Linkin takaa löytyy jo nyt tietoa kalenterin tarkasta sisällöstä ja kalenteri sisältää kieltämättä kyllä todella kiinnostavia tuotemerkkejä, kuten Olaplex, Natasha Denona, Medik8, Sunday Riley, Supergoop!, Glow Recipe ja lukuisia muita Cult Beautyn imagoon sopivia brändejä.


The Body Shop -joulukalenteri 2023

The Body Shop -joulukalenteri 2023

The Body Shop on kenties ensimmäinen brändi, joka on jo syyskuun alkupuolella tuonut joulukalenterinsa ihan oikeasti myyntiin!

Saatavilla on kolme erilaista joulukalenteria, joiden hinta ja sisältöjen arvo eroavat toisistaan:

*The Body Shop Advent of Change -joulukalenteri on kalentereista pienin, mutta täynnä herkullisia tuotteita. Joulukalenteri sisältää 24 matkakokoista tuotetta kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Hinta 79 € (sisällön arvo 139,80 €).

*The Body Shop Big Advent of Change -joulukalenterissa on 25 luukkua. Luukkujen takaa takaa löytyy niin ikään 25 suosikkituotetta, joista osa on matkakokoisia ja osa täysikokoisia. Hinta 109 € (sisällön arvo 189,90 €).

*The Body Shop Ultimate Advent of Change -joulukalenteri on nimensä mukaisesti ultimaattinen jouluyllätys. Kalenterissa on 25 luukkua, jotka kätkevät sisälleen täysikokoisia The Body Shopin suosikkituotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Hinta 149 € (sisällön arvo 306,80 €).

Löydät lisää tietoa kaikista  The Body Shopin joulukalentereista *tältä sivulta.


Lumene joulukalenteri

Lumene-joulukalenteri 2023

Lumenen joulukalenteri on ollut joka vuosi todella suosittu, joten sen kanssa kannattaa pitää kiirettä tänäkin vuonna, mikäli kalenterin haluaa saada käsiinsä.

Lumene Advent Calendar 24 Nordic Beauty Secrets -joulukalenteri sisältää 24 Lumene-tuotetta: 18 ihonhoitotuotetta ja 6 meikkituotetta. Parasta tässä kalenterissa on mielestäni se, että se todellakin sisältää vain kosmetiikkaa ja Lumenen tuotteita, eikä kalenterissa ole täytteenä mitään ylimääräistä krääsää.

Kalenterin sisällön arvo on 285 euroa ja sitä näyttää myyvän edullisimmin *Cocopanda 89,90 eurolla täällä.


Essence joulukalenteri

Essence-joulukalenteri 2023

Essencen pieniä yllätyksiä täynnä olevat kosmetiikkakalenterit ovat olleet todella suosittuja erityisesti edullisen hintansa vuoksi.

Essencen joulukalentereista löytyy niin Essencen suosittuja meikkituotteita kuin niitä täydentäviä muita pieniä yllätyksiä.

Vuonna 2023 saatavilla on kaksi erilaista Essence-joulukalenteria ja näiden(kin) kanssa kannattaa tosiaan pitää kiirettä, jos meinaa ehtiä saada oman joulukalenterin:

*Essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always – 24 tuotetta sisältävällä joulukalenterilla on hintaa vain 35 euroa ja se sisältää niin meikkejä, kynsituotteita kuin myös meikkaustarvikkeitakin.

*Essence X-mas Mail DIY Advent Calendar – Jos tykkäät puuhastella itse, on tämä Kokoa itse -kalenteri ihana vaihtoehto. Pakkauksessa tulee 24 tuotetta silmille, kasvoille ja huulille sekä numeroituja tarroja ja kuvioituja paperipusseja, joihin tuotteet voi itse pakata haluamassaan järjestyksessä. Kalenterilla on hintaa 30 euroa.


essie joulukalenteri 2023

Essie-joulukalenteri 2023

Essien suosittu kynsilakkajoulukalenteri on myös tulossa jälleen myyntiin. 24 luukun joulukalenteri sisältää laskelmieni mukaan 9 normaalikokoista kynsilakkaa ja 13 erilaista minilakkaa sekä kaksi muuta kynsituotetta.

Tässäkin kalenterissa tykkään siitä, että jokaisen luukun takaa paljastuu ihan kunnollinen Essie-tuote eikä mitään turhaa sälää.

Essien joulukalenterilla on hintaa 97,50 euroa ja sen sisällön arvoksi on kerrottu 201,50 euroa.

*Essien joulukalenteri löytyy Lykon verkkokaupasta täältä.


loreal joulukalenteri

L’Oréal-joulukalenteri 2023

L’Oréalin joulukalenterit ovat mielestäni olleet joka vuosi aivan loistavia ja uskon, että tämänkin vuoden joulukalenteri on.

24 luukkuisen joulukalenterin on kerrottu sisältävän 19 normaalikokoista tuotetta ja 5 minikokoista tuotetta, mikä kuulostaa todella lupaavalta.

Tämän joulukalenterin kohdalla kannattaa vertailla hieman mistä kalenterin ostaa, sillä olen nähnyt sen hinnoissa useiden kymmenien eurojen eroja.

Halvimillaan kalenteria näyttää myyvän Nordicfeel 118,50 eurolla. Kalenterin sisällön arvoksi on kerrottu 273,50 euroa.

*L’Oréal-joulukalenteri löytyy Nordicfeelin verkkokaupasta täältä.


Make up store joulukalenteri 2023.

Make Up Store -joulukalenteri 2023

Yksi tämän joulun huikeimmilta kuulostavista joulukalentereista on ehdottomasti Make Up Storen joulukalenteri.

Tämä joulukalenteri ei sisällä vain 24 Make Up Storen tuotetta, vaan 25 ja kaikki vieläpä täysikokoisina!

Make Up Store 24 Days of Makeup -joulukalenterilla on hintaa 85,50 euroa ja sen sisällön arvoksi on kerrottu 307 euroa.

*Make Up Store -joulukalenteri löytyy Lykon verkkokaupasta täältä.


Nivea kosmetiikkajoulukalenteri miehille

Nivea Kosmetiikkajoulukalenteri miehille

Miehille tarkoitettuja kosmetiikkajoulukalentereita on ollut tarjolla melko vähän ja silloinkin lähinnä parranhoitotuotteiden muodossa, mutta nyt Nivealta löytyy nimenomaan miehille tehty kosmetiikkajoulukalenteri, joka sisältää 24 miehille sopivaa kosmetiikkatuotetta.

Miesten kosmetiikkakalenterissa on erilaisia ihonhoitotuotteita kasvojen hoitoon, hygieniaan ja vartalon iholle. Tämä on mielestäni yksi vuoden 2023 kiinnostavimpia joulukalentereita ja tämän sisältö on loistava jokaiselle miehelle, joka on kiinnostunut hoitamaan ihoaan ja ehkä jopa kokeilemaan hieman jotain sellaista ihonhoitoa, mitä ei ehkä ennen ole tullut kokeilleeksi – kuten vaikka kasvonaamiota.

Nivean miesten kosmetiikkajoulukalenterilla on hintaa 53,50 euroa ja sen arvoksi on kerrottu 111,50 euroa.

*Nivean miesten kosmetiikkajoulukalenteri löytyy myynnistä Lykon verkkokaupasta.


lyko kosmetiikka joulukalenteri miehille

Lyko Man-datories -kosmetiikkajoulukalenteri miehille

Myös Lyko julkaisee tänä vuonna miehille oman kosmetiikkakalenterin ja täytyy sanoa, että jos Nivean miesten joulukalenteri vaikutti kiinnostavalta, niin Lykon miesten kosmetiikkakalenterin sisältö se vasta kiinnostava onkin.

Sanoisin, että Nivean miesten joulukalenteri on peruskauraa kaikille ja erityisesti vasta-alkajille, mutta Lykon kalenteri on sitten omiaan niille miehille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin hieman enemmänkin – tai ei vain hieman, vaan ihan kunnolla, sillä kalenterissa on mielestäni huikea sisältö!

Tästä miesten kosmetiikkakalenterista näyttää löytyvän tuotteita monipuolisesti niin ihonhoitoon, parranajoon kuin hiustenkin hoitoon ja laittoon.

Kalenterilla on hintaa 89,99€ ja sen arvoksi on kerrottu huikeat 370 euroa.

*Lyko Man-datories -kosmetiikkajoulukalenteri miehille löytyy myynnistä täältä.


Clinique joulukalenteri 2023

Clinique-joulukalenteri 2023

Jos haluat kalenterillisen yleisesti hyvin siedettyä ja allergiatestattua luksuskosmetiikkaa, kannattaa tutustua Cliniquen joulukalenteriin.

Cliniquen joulukalenteri on täynnä Cliniquen suosikkituotteita ja antaa täydellisen mahdollisuuden kokeilla lukuisia ihania tuotteita ja löytää uusia suosikkeja. Kalenteri sisältää etupäässä ihonhoitotuotteita, mutta mukana on myös muutamia meikkejä.

Cliniquen joulukalenterilla on edullisimmillaan hintaa 159,90 euroa ja sen sisällön arvoksi on kerrottu 349 euroa.

*Cliniquen joulukalenteri löytyy edullisimmin myynnistä Cocopandan verkkokaupasta.


Lyko joulukalenteri 2023

Lykon joulukalenterit 2023

Jos minulta kysytään, niin Lykon omat joulukaleterit ovat vuoden 2023 kiinnostavimpien kosmetiikkakalenterien joukossa.

Myyntiin on ylempänä esitellyn Lykon miesten kosmetiikkakalenterin lisäksi tulossa kolme muuta eri tuotemerkkien kosmetiikalla täytettyä joulukalenteria, joissa on melkoisen huikealta näyttävää sisältöä ja rahoilleen saa todellakin vastiketta:

Lykon joulukalenterit tulevat myyntiin 2.10. klo 13 ja niiden tarkempia sisältöjä voi tutkia tarkemmin yllä olevien linkkien takaa.


Rituals joulukalenteri 2023

Rituals-joulukalenteri 2023

Ritualsin huumaavan tuoksuisilla ihonhoitotuotteilla täytetyt joulukalenterit ovat olleet joka vuosi niin suosittuja, että ne on myyty nopeasti loppuun.

Tänä vuonna myynnistä löytyvät seuraavat Rituals-joulukalenterit:


Makeup revolution joulukalenteri 2023

Makeup Revolution -meikkijoulukalenteri

Jos haluat joulukalenterin, joka on Essencen joulukalenterien tapaan täynnä kivoja edullisia meikkejä, kurkista tämä Makeup Revolutionin joulukalenteri. 24 luukun kalenteri sisältää parikymmentä Makeup Revolutionin meikkituotetta ja muutamia hyviä meikkaustarvikkeita.

Minusta kalenterin sisältö näyttää loistavalta, sillä kaikki tuotteet ovat meikkejä tai hyvältä vaikuttavia meikkaustarvikkeita (siveltimiä, sieniä jne.), eli kalenteriin ei ole pakattu täytteeksi krääsää.

*Makeup Revolutionin joulukalenteri löytyy Lykon verkkokaupasta täältä.   


Meikkikalenteri kylpykalenteri kynsikalenteri

Coolstuffin meikkikalenterit ja kylpykalenterit 2023

Coolstuffin suomalaisesta verkkokaupasta löytyy jo useita erilaisia kosmetiikkajoulukalentereita. Saatavilla on niin meikeillä täytettyä meikkikalenteria, kylpytuotteilla kuten kylpypommeilla täytettyä kylpykalenteria kuin kynsilakoilla ja muilla kynsituotteilla täytettyä kynsikalenteria.

Myynnissä on esimerkiksi useita edullisista kosmetiikkatuotteista tunnetun Technic-brändin joulukalentereita sekä Zmile Cosmetics -merkin joulukalentereita.

*Löydät kaikki Coolstuffin edulliset kosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit täältä.


Katso kosmetiikan verkkokauppojen myymät kosmetiikkajoulukalenterit 2023:

Parhaat joulukalenterit 2023

Muut parhaat joulukalenterit 2023

Lisävinkkinä mainittakoon myös, että Coolstuffin sivuilta löytyy erinomaisia joulukalentereita myös muillekin kuin vain kosmetiikasta kiinnostuneille.

Myynnissä on mm. kahvikalenteri, Harry Potter -joulukalenteri, erilaisia karkkikalentereita, Pringles-sipsikalenteri, sohvaperunoiden treenikalenteri, söpöillä asioilla täytetty Kawaii-joulukalenteri, joulukalenteri miehille, joulukalenteri pariskunnille, energiajuomakalenteri, teekalenteri, itsetehty olutkalenteri ja ihan mieletön määrä muitakin joulukalentereita.

*Katso kaikki Coolstuffin myymät joulukalenterit täältä.

Jos kaipaat lisää ideoita muista joulukalentereista, katso tämä vuoden 2023 joulukalenterit yhteen kokoava sivuni.