Tarvitseeko jokainen the Balm Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin?

Minusta yksi ehdottomasti parhaita perusteluja asioiden tekemiselle on vetää esiin ”no kun kaikki muutkin ”-kortti. Se toimii erityisesti silloin, kun omalle toiminnalle ei ole mitään järkiperäistä syytä, mutta sitä on silti perusteltava jollekin – tai edes itselleen.

Itse vedin tämän kortin kehiin kun ostin vähän aikaa sitten eleveniltä yhden the Balmin suosikkituotteen. (Joo, mikäkin ostan sieltä tuotteita – kaikki toivomani tuotteet kun eivät valitettavasti vain ilmesty työpöydälleni automaattisesti kokeiluun.)

The Balm The Manizer Sisters

Olin jo pitkään ollut todella utelias the Balmin Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin suhteen. Puuteri on koko reilun vuoden kestäneen Suomen elevenin ylivoimaisesti myydyin tuote ja aloin kokea suoranaista joukkopainetta siitä, että kaikilla muilla vaikutti olevan se jo, mutta minä en kosmetiikkabloggaajan statuksestani huolimatta kuulunut vielä siihen kerhoon.

The Balm The Manizer Sisters

The Balmilla on kuitenkin myynnissä myös loistava triotuote The Manizer Sisters, joka sisältää paitsi supersuositun Mary-Lou Manizer -korostuspuuterin myös poskipunamaisemman Cindy-Lou Manizerin sekä aurinkopuuterityyppisen Betty-Lou Minezerin.

The Balm The Manizer Sisters

Tavallinen täysikokoinen puuteri on kooltaan 8 g ja tämä tuote sisältää kolme 3 gramman kokoista tuotetta (yhteensä siis 9 grammaa), mutta koska en muutenkaan saa koskaan korostuspuutereitani kulumaan loppuun päätin, että toteutan mielummin kolme tuotehimotusta kerralla ja ostan tämän kolmikon kuin että ostaisin pelkän Mary-Lou Manizerin ja jäisin haikailemaan vielä kahden muun Luminizer-siskoksen perään.

The Balm The Manizer Sisters

Mary-Lou Manizeria on kehuttu monien toimesta parhaaksi korostuspuuteriksi, sillä sen shampanjainen sävy imartelee useimpia ja se todellakin antaa iholle hehkua. Monikäyttöinen sävy sopii paitsi poskipäille myös kulmaluulle ja liikkuvalle luomelle sekä esimerkiksi amorinkaarelle ja nenänvarteen.

The Balm The Manizer Sisters

Kolme toisiaan täydentävää helmiäishohtoista puuteria on oikeastaan melko optimaalinen joukko, sillä niiden avulla saa kasvoille todella kauniin ja luonnollisen hehkun. Mary-Lou Manizer voisi näyttää yksinään hohtaessaan helposti hieman eksyneeltä, joten sipaisen mielelläni sen alle poskipäälle Cindy-Lou Manizer -sävyä, joka antaa iholle tervettä väriä.

The Balm The Manizer Sisters

Vaikka varjostustuotteen kannattaisikin yleensä olla mattainen, toimii helmiäishohtoinen Betty-Lou Manizer minusta loistavasti myös poskipään alla kun sitä vain malttaa sipaista kevyellä kädellä eikä yritä käyttää sitä turhan voimakkaiden efektien luomiseen. Ihan varsinainen varjostussävy se ei siis ole, mutta muotoileva sävy silti.

The Balm The Manizer Sisters

Kaikkien kolmen sävyn taika on nimenomaan niiden helmiäishohtoisessa ja heleässä koostumuksessa, joka häivyttyy iholle kauniisti. 

The Balm The Manizer Sisters

Lopputuloksesta saa minusta helposti kauniin ja luonnollisen heleän. Jos hehkua kuitenkin ihan todella rakastaa, on varsinkin Mary-Lou Manizerin avulla helppoa luoda kasvoille todella näkyviäkin korostuksia. Allaolevassa kuvassa Mary-Lou Manizer -sävyä on paitsi poskipäillä myös kulmaluulla (sekä nenänvarressa).

The Balm The Manizer Sisters

Kasvoja muotoilevat korostus- ja varjostussävyt sekä poskipunat kuuluvat päivittäiseen arkimeikkiini ja illman niitä meikkipohjani tuntuukin nykyisin näyttävän suorastaan varsin lattealta ja samealta. Korostustuotteet antavat iholle sen kaipaamaa heleyttä ja valojen ja varjojen avulla kasvonpiirteet korostuvat luonnollisesti – kunhan vain malttaa pitää tuotteiden käyttömäärän kohtuullisena.

Jos minulta kysytään niin suosittelisin ehdottomasti hankkimaan nimenomaan tämän The Manizer Sisters -kolmikon, sillä nämä kolme sävyä täydentävät meikkipojaa minusta yksittäistä korostuspuuteria paremmin. Bonusta myös siitä, että kolmen sävyn avulla voi halutessaan myös luoda myös silmämeikin!

The Balm -tuotteet löytyvät myynnistä täältä.*

The Balm The Manizer Sisters

Onko teillä the Balmin Mary-Lou Manizer tai muita sisarkolmikon edustajia?


Lue myös nämä postaukseni:

Nyx korostuspuikko Loreal aurinkopuuteri Anastasia Contour Kit