Kehitys kehittyy

Eilen juteltiin ripsiväripuolen innovaatioista ja tänään jatketaan tuolla innovaatioiden linjalla -eri tuotekategoriassa, tosin.
Siitä ei ole kauan, kun erilaiset kynsilakanpoistopurkit valtasivat kauppojen hyllyt tarjoten näppärää kynsilakanpoistoa sormien kynsille: lakanpoistoaineessa uivan reiällisen vaahtomuovityynyn keskellä olevasta aukosta työnnetään sisään sormi, jota pyöritetään purkissa lakanpoistoaineen liuottaessa lakkausta ja vaahtomuovityynyn pyyhkiessä sitä samalla pois. Kuinka kätevää!
Kehitys kuitenkin kehittyy ja jonkun on aina keksittävä jotain uutta. Ja tällä kertaa tätä purkkihommaa on jatkettu luontevasti siirtyen sormista varpaisiin.
Tiedän, että päähänne ilmestyi juuri mielikuva varpaiden dippailusta vastaavaan purkkiin. Kuulostaa hankalalta ja todella epäkäytönnölliseltä, vai mitä?
No joo, niin kuulosti varmasti tuotekehittelijöidenkin mielestä, sillä asia on ratkaistu huomattavasti yksinkertaisemmin ja innovatiivisemmin.
Korkkiin on nimittäin lisätty pieni töpsötin: 

 Ja näin kätevästi on taas päästy astetta lähemmän maailmanrauhaa kehittämällä nopea keino poistaa varpaidenkin kynsistä lakat samaa lakanpoistopurkkia käyttäen!
Amen, sister!
No miltäs tämä idea puolestaan vaikuttaa?