ISO suukko tälle punalle!

Joskus jotkut tuotteet vaan unohtuvat kokonaan kokeilla, vaikka ne ovat kuinka ihania. Näin kävi esimerkiksi eräälle lähes vuosi sitten saamalleni Guerlainin KissKiss-huulipunalle, joka nyt vain sattui jäämään kosmetiikkojeni sekaan pyörimään.
Uskomattoman upeaan ja tyylikkääseen mustaan hylsyyn pakattu huulipuna henkii luksusta jo ennen kun koko tuotetta edes ehtii korkin alta kiertää esiin.
Ja kun sen korkin sitten lopulta nostaa pois ja punan kiertää esiin, paljastuu alta KissKiss-tekstillä kirjailtu puikko. 
KissKiss-huulipunat ovat kuuluneet Guerlainin valikoimiin jo pitkään, mutta niiden koostumusta uudistettiin vuosi sitten kun punat uudelleenlanseerattiin. Ja eipä ole tämä extratäyteläiseksi, intensiiviseksi ja kiiltäväksi luonnehdittu puna ollut ollenkaan pettymys!
Sain itse kokeiltavakseni erittäin huomiota herättävän sävyn 361 Excessive Rose, joka ei todellakaan jätä käyttäjäänsä huomiotta.
Pirtsakka ja aivan överikirkas pinkin sävy on voimakkuudestaan huolimatta todella raikas eikä minusta silti yhtään liikaa.
Tämä on niitä sävyjä, jonka huulille vetäistessä hymyilyttää väkisinkin. Puna liukuu huulille kauniisti ja sen koostumus todellakin tuntuu täyteläisen pehmeältä. Huulilla puna tuntuu ohuelta ja kevyeltä, mutta kestää silti uskomattoman pitkään hyvänä olematta yhtään kuivan tuntuinen. 
“Because lipstick is the absolute weapon of seduction, our revamped version of the Kiss Kiss tube is like a little black dress slipped over gold” -Guerlain
KissKiss todellakin! Tämä puna ansaitsee monen monta suukkoa! Tässä on hyvä esimerkki huulipunansävystä, joka itsessään updeittaa koko meikkilookista heti huolitellumman. Näissä kuvissa minulla ei ole punan lisäksi nimittäin mitään muuta meikkiä kuin meikkivoidetta, aurinkopuuteria, kulmapuuteria ja ripsiväriä!

Oletteko te kokeilleet Guerlainin KissKiss-punia?

Guerlain KissKiss-huulipunilla on hintaa n. 41 euroa.