Esittelyssä Aussien uudet suihkugeelit

Uudet suihkukaverini ovat pomppineet kenguruloikin luokseni blogitestailuita varten ja nyt pääsen fiilistelemään niitä teillekin.
Täytyy jo heti sanoa, että näistä kirjoittaminen on hieman hankalaa, koska näiden juttu on nimenomaan tuotteiden aussiemaisissa tuoksuissa ja niitä on melkoisen hankalaa yrittää saada kuvailtua sanoin. Yritetään nyt kuitenkin.
Minulle Aussien suihkugeelien juttu on paitsi niiden kivoissa tuoksuissa myös niiden hauskoiksi tehdyissä pakkausteksteissä. Pidän yleisesti hieman luksuksemman näköisistä tuotepakkauksista, mutta näiden kohdalla olen aina valmis antamaan ne anteeksi muiden osatekijöiden kompensoidessa asiaa hyvin. 
No Rush on tarkoitettu näistä vaihtoehdoista rentouttavimmaksi enkä vaan millään osaa kuvailla sen tuoksua. Itseasiassa yksi Aussien tuotteiden hauskuuksista onkin juuri se, että niiden tuoksumaailmat ovat melkoisen uniikkeja. Jotenkin ne onnistuvat olemaan samaan aikaan ihan täysin keinotekoisen synteettisiä muistuttamatta yhtään mitään tuttua tuoksua, mutta silti jotenkin niin aitoja. Tämän tuotteen pehmeä tuoksu saa tosiaan rentouttavaan mielentilaan, muttei onneksi kerrankin muistuta laventelia tai muuta klassista rentouttajaa. Pehmeytensä lisäksi tuoksu onnistuu nimittäin samalla jotenkin yllättävästi olemaan samalla myös hieman raikaskin!
Suosikkini neljän koplasta on kuitenkin ollut Shower Smoothie, jota moni kehuikin minulle jo etukäteen. Tämän tuoksussa on myös jotain jännää. Kun pulloa tuoksuttaa korkkia avaamatta, tuoksuu läpi se minun nenääni jotenkin hyvin aussiemaiseksi leimautunut korjaavan kolmen minuutin tehohoidon koostumuksessa oleva ihana tuoksu, josta itse pidän suunnattomasti. 
Kun suihkugeelin korkin sitten avaa ja tuotetta puristaa kämmenelle, muuttuu tuoksu ihan erilaiseksi. Yhtäkkiä tuote onkin suorastaan äklön äitelältä tuoksuvaa. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan pidä hätääntyä, sillä pesun aikana tuoksu muuttuu siksi tutuksi aussiemaiseksi ja lopputuloksena se sama alunperin ihastelemani tuoksu jää iholle kevyenä. Tämä on erittäin hämmentävä osoitus siitä, ettei tuotteita voi aina ostaa vain suoraan avonaisesta pullosta tuoksuttamalla, sillä mystisiä asioita saattaa näköjään tapahtua matkalla.
Fresh Mate lupailee sisältävänsä eukalyptusuutetta ja kuulostaa nimensäkin perusteella varsin raikkaalta tuttavuudelta. Olisin odottanut jopa merellisen tai sporttisen raikasta tuulahdusta, mutta tuotteen tuoksu yllätti minut makeudellaan, josta tulee mieleen lapsuuden vaaleanpunainen antibioottineste -tosin hyvällä tavalla. 
Tuotteen tuoksu ei suihkun puolelle vietynä ole kuitenkaan liian makea ja tästä tulikin toinen suosikeistani.
Mega Watt lupailee täysin vastakkaisia asioita kuin No Rush. Tämän kanssa olo pirtsakoituu ja elämä energisoituu ihan uudelle tasolle. Tämäkään ei kuitenkaan tuoksu mitenkään tyypillisen pirteän raikkaalle vaan myös kevyen makealle, ehkä jopa hitusen hedelmäiselle. 
Pakko kuitenkin olla sen verran pessimisti, että totean keltaisten tuotetekstien olevan toki mukavan näköisiä, mutta minusta mahdollisesti jopa hieman haastavasti luettavia. Vaikkapa pirteän oranssi olisi voinut toimia hieman paremmin silmien kannalta?
Kaikki Body Washit ovat koostumukseltaan enemmän geelimäisiä ja kevyesti vaahtoavia. Tuotteet tuoksuvat mukavasti suihkun puolella niillä pelaillessa ja tuoksut jäävät iholle joksikin aikaa mukavan mietoina. 
Otan muuten mielelläni vastaan jokaisen täydentävän tuoksukuvauksen, sillä kuten alussa totesin ja kuvailuista käy ilmi, on näiden minusta hyvällä tavalla synteettisistä tuoksukomboista vaan todella hankalaa päästä perille kuvailtavalla tasolla…
Itse jään seuraavaksi odottelemaan, josko Aussien maailmanvalloitus lähtisi laajenemaan seuraavaksi vartalovoiteiden puolelle!
Oletteko te jo kokeilleet Aussien uusia suihkugeelejä?
Postauksen tuotteet saatu blogitestaukseen. Hinnat n. 7,50 euroa / 250 ml ja 10,50 euroa 450 ml.