Helppoa, nopeaa ja hauskaa – Nudestix

 

Sis. mainoslinkin

Olen ollut aivan fiiliksissä Lookfantasticin joulukalenteristani ja todella tyytyväinen, että tilasin sen ilahduttamaan itseäni – sitä se nimittäin on todellakin tehnyt! Kalenterista on löytynyt vaikka kuinka monia ihania tuotteita, joihin on ollut huippukivaa tutustua. Tämä kalenteri osoittautui ehdottomasti sellaiseksi, jonka aion ensivuonnakin itselleni tilata!

Nudestix Mystic

Kalenterin kautta olen päässyt tutustumaan tuotteisiin, joiden mahtavasta maineesta on korviini kyllä kiirinyt huhuja, mutta joihin en silti ole tutustunut sen kummemmin.  Yksi tällainen on merkki oli Nudestix. Tunnistin luukusta paljastuneen merkin nimeltä, mutta en tiennyt sen tarinaa.

Nudestix Mystic

Nudestix-brändi valmistaa juurikin kaltaiselleni luonnollista lopputulosta, omia piirteitä korostavia ja helppokäyttöisiä tuotteita rakastaville sopivia meikkejä, joilla syntyy nopeasti kaunis lopputulos. Vegaanisia Cruelty Free -meikkejä valmistavan brändin takana on äiti ja kaksi tytärtä, jotka tahtoivat tehdä meikkaamisesta helppoa, nopeaa ja hauskaa. Kaikki merkin tuotteet ovat kätevässä kynämuodossa ja vaikka merkin pääpaino on kevyissä nudesävyissä, löytyy siltä silti kirkkaampiakin sävyvaihtoehtoja, jotka antavat lookille heti raikkautta.

Nudestix Mystic

Kalenterin luukusta löytyi merkin klassinen Lip + Cheek Pencil sävyssä Mystic. Paksu kynä sopii käytettäväksi siis sekä huulille että poskille, mutta itse olen tyytynyt käyttämään sitä vain huulilla tähän mennessä. Kynän päässä lymyää paksu teroitin, jonka avulla kynä on aina helppoa pitää terävänä.

Nudestix Mystic

Olin ajatellut tuotteen jujun piilevän lähinnä sen sävyssä, mutta kun kokeilin kynää huulilleni huokaisin välittömästi ihastuksesta. Sehän tuntui aivan mielettömän ihanalta! Paksu kynä levittyi huulilleni ihanan pehmeästi ja suorastaan suli niille. Kynämäisen muotonsa ansiosta sillä oli helppoa skarpata huulten rajat tarkoiksi ja se oli juuri optimaalisen kokoinen käyttää muutenkin.

Nudestix Mystic

Mystic-sävy oli loistava. Juuri sellainen, joka ei varsinaisesti pomppaa silmille meikkinä, mutta joka tekee lookista heti huolitellun. Usein tällaiset nudesävyt jäävät ikävästi vain huulten pinnalle joustamattomana kalvona, jonka repeilyjä voi sitten katsoa huulten uurteista. Tämä kuitenkin sulautui huulille täydellisesti.

Nudestix Mystic

Sävyssä on ehdottomasti parasta se, että se sopii sekä täysin luonnolliseen meikkiin että myös pariksi voimakkaammalle silmämeikille. Tällaiset helpot nudesävyt ovat mitä parhaimpia tuotteita kantaa aina mukana käsilaukussa, sillä niillä voi freesata meikin kuin meikin.

Nudestix Mystic

Kynä tuntui kaikin puolin ihanalta käyttää ja annan sille täyden kympin, mutta myönnän, että sen hinta sai minut hieman epäröimään. Kynillä on nimittäin Lookfantasticissa hintaa melkein 30 euroa, mikä jotenkin vain tuntuu minusta melko paljolta. Vähän yli 20 euroa olisi vielä kohtuullinen hinta, mutta vaikka ihastuinkin kynään kovasti tuntuu silti, että se menee hintansa puolesta kipurajani yli.

Veikkaan, että tämä kynä tulee joka tapauksessa kulumaan loppuun tulevien kuukausien aikana juurikin helppokäyttöisyytensä ja simppelin sävynsä vuoksi. Ehkä myös käännän kelkkani siinä ajassa ja tulen siihen lopputulokseen, että kynä todellakin on jokaisen euronsa arvoinen?

Nudestix-tuotteet löytyvät myynnistä Lookfantasticin verkkokaupasta täältä.*

Nudestix Mystic

Onko Nudestix teille tuttu merkki?