Kaikki The Ordinary -tuotteista, käytöstä, valitsemisesta ja yhdistelystä

*Sis. mainoslikkejä

Löydät tältä sivulta linkit kaikkiin The Ordinary -tuotteisiin liittyviin blogipostauksiini, kokemuksiani The Ordinary -tuotteista sekä parhaat vinkit siihen, kuinka voit löyttää omalle ihollesi ja omiin tarpeisiisi sopivat The Ordinary -tuotteet. Lisäksi löydät sivulta tietoa siitä, kuinka The Ordinary -tuotteita voi yhdistellä sekä mistä The Ordinary -tuotteista voi ostaa.

The Ordinary tuotteet yhdistäminen ja valinta Ostolakossa Virve Fredman

Kokemuksia The Ordinary -tuotteista

Olen esitellyt blogissani useita The Ordinary -tuotteita. Löydät alta linkkejä blogipostauksiini, joissa esittelen The Ordinaryn ihonhoitotuotteita tarkemmin.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution – Supertehokas kuorintatuote, joka sisältää korkean pitoisuuden AHA-happoja ja BHA-happoja. Tämän tuotteen kanssa kannatta olla varovainen, sillä se ei välttämättä sovi kaikille.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA – Tämä seerumi sisältää erityisen tehokasta arbutiinin muotoa, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä ja siten tasoittamaan ihon sävyä. Seerumi sisältää lisäksi ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.

The Ordinary ”Buffet” – Tämä anti-age-seerumi sopii loistavasti kaikille, jotka haluavat yhden, kaiken mahdollisen tekevän tehotuotteen.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG – Jos etsit silmänympäryksiä kosteuttavaa ja virkistävää seerumia, kokeile tätä tuotetta. Tämä virkistävä silmänympärysseerumi sopii kaiken ikäisille.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion – Retinoidit ovat monipuolisia tehoaineita, joiden avulla voi hoitaa niin epäpuhdasta ihoa kuin ryppyjäkin. Tämä seerumi on todellinen tehotuote.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 – Jos etsit hyvää, edullista kasvoseerumia, kokeile tätä optimaalisen pitoisuuden hyaluronihappoa sisältävää seerumia. Tämä seerumi sopii parhaiten normaalista kuivalle iholle.

The Ordinary Marine Hyaluronics – Jos ihosi on pintakuiva, kokeile tätä ohutta, mutta tehokkaasti kosteuttavaa seerumia. Tämä seerumi sopii täydellisesti kosteuttamaan sekaihoa ja rasvoittuvaa ihoa.

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% – Maitohappo on yksi hellävaraisimmin ihoa kuorivista AHA-hapoista. Tämä tuote sopii hyvin myös ehkäisemään säärikarvojen sisäänkasvua!

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA – The Ordinaryn valikoimassa on vain yksi kosteusvoide, mutta se sopii oikeastaan jokaiselle ihotyypille, sillä sitä voi tuunata yhdistämällä sen erilaisiin seerumeihin ja öljyihin.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% – Tämä tuote on rasvoittuvan ihon suosikki, sillä se auttaa vähentämään ihon kiiltelyä. Seerumi sisältää lisäksi ihoa kirkastavaa niasiiniamidia, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution – Tämä salisyylihappoa sisältävä seerumi on loistava tuote epäpuhtaalle iholle, jonka ongelmana ovat mustapäät tai finnit. Salisyylihappo auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista kuivattamatta ihoa.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil – Ruusunmarjaöljy on monivaikutteinen tuote, sillä se sopii niin epäpuhtaan ihon, aknen, ryppyjen kuin kuivankin ihon hoitoon.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil – Arganöljy on tehokkaasti ravitseva öljy, jolla on monta käyttötarkoitusta ihonhoidosta hiusten hoitoon. Arganöljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa tukemaan ihon uudistumista.

Kokemuksia The Ordinary -meikeistä

The Ordinaryn valikoimasta löytyy myös muutamia meikkituotteita, joiden avulla syntyy kaunis meikkipohja. Löydät alta linkkiejä blogipostauksiini, joissa kerron kokemuksiani The Ordinaryn meikkivoiteista ja meikinpohjustajista.

The Ordinary Serum Foundation – Tämä kevyt meikkivoide on seerumimaisen ohut ja kevyt, mutta tasoittaa ihon sävyä loistavasti. Lopputuloksena on luonnollisen näköinen ja kaunis meikkipohja.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer – Tämä The Ordinaryn meikinpohjustaja on kehitetty sekä tasoittamaan ihon pintaa että helpottamaan meikkipohjan levittymistä. Meikinpohjustaja häivyttää iholta laajentuneita ihohuokosia ja juonteita, mutta myös pitää huolta, että meikkivoide levittyy iholle tasaisesti eikä kasaannu ryppyihin, silmänalusien juonteisiin tai muihin ihon epätasaisuuksiin.

The Ordinary tuotteet yhdistäminen ja valinta Ostolakossa Virve Fredman

Kuinka valita oikeat The Ordinary -tuotteet?

The Ordinary -tuotteiden valikoima on todella laaja, joten tuotteiden keskellä voi helposti mennä pää pyörällä. Löydät alta linkit blogipostauksiini, joiden avulla voit helposti valita omalle ihollesi sopivat The Ordinary -tuotteet.

Näin valitset ihollesi sopivat The Ordinary -tuotteet – Tässä postauksessa kerron, mitkä viisi asiaa kannattaa miettiä, kun The Ordinary -tuotteita ostaa. Tämän postauksen avulla varmistat, että ostat varmasti ihollesi sopivia tuotteita, valitsemasi tuotteet sopivat varmasti käytettäväksi yhdessä, ettet osta turhaan kahta samalla tavalla vaikuttavaa tuotetta sekä sen, että tiedät, millaisen rutiinin voit kaikilla The Ordinary -tuotteillasi luoda.

Ultimaattinen opas The Ordinary -tuotteisiin – Tästä postauksesta löydät kaikki The Ordinary -tuotteet jaoteltuna eri tuotetyyppien mukaan sekä tarkemmat tiedot siitä, kenelle mikäkin tuotteista sopii. Tämä opas on täydellinen apu silloin, kun olet kiinnostunut The Ordinary -tuotteista, mutta et ole varma, mitkä tuotteet kannattaisi hankkia kokeiluun.

Parhaat The Ordinary -tuotteet epäpuhtaalle iholle – Jos tuskailet finnien, mustapäiden ja aknen kanssa, voi tästä postauksesta olla apua. Kerron postauksessa, mitkä The Ordinary -tuotteet sopivat epäpuhtaalle iholle, kuinka niitä voi yhdistellä ja millainen ihonhoitorutiini niillä syntyy.

Parhaat The Ordinary -tuotteet kuivalle iholle – Jos ongelmana on ihon kuivuus, löydät tästä postauksesta vinkit kuudesta loistavasta The Ordinary -tuotteesta, jotka auttavat laittamaan stopin ihon kiristelylle ja hilseilylle. Postaus selventää, kuinka niitä käytetään yhdessä ja millaisen ihonhoitorutiinin niillä voi itselleen luoda.

Opas The Ordinaryn C-vitamiinituotteisiin – Tämä postaus selventää, mitä eroa The Ordinaryn erilaisilla C-vitamiinia sisältävillä tuotteilla on ja kuinka niiden joukosta voi valita omalle iholleen sopivan vaihtoehdon.

Opas ihonhoidon aktiiviaineisiin ja yhdistelyyn – Tämä postaus auttaa selventämään, mitkä aktiiviaineet sopivat yhteen ja mitä tehoaineita ei kannata yhdistellä keskenään. Postauksen avulla opit, kuinka voit yhdistellä The Ordinaryn aktiiviaineita sisältäviä tuotteita niin, että niistä on ihollesi mahdollisimman paljon hyötyä etkä tietämättäsi tee hallaa ihollesi käyttämällä samanaikaisesti tuotteita, joiden aktiiviaineet eivät sovi yhteen.

The Ordinary tuotteet yhdistäminen ja valinta Ostolakossa Virve Fredman

Kuka myy The Ordinary -tuotteita?

Löydät alta listan The Ordinary -tuotteiden jälleenmyyjistä ja linkit yritysten verkkokauppoihin, joista The Ordinary -tuotteita voi tilata helposti kotiin.

 

Miksi The Ordinary -tuotteet ovat niin halpoja?

The Ordinary -tuotteissa valitaan lähes poikkeuksetta yksi taatusti toimiva tehoaine, jonka ympärille tuote rakennetaan. Ainesosa on tyypillisesti jo pitkään käytössä ollut aktiiviaine, jonka tehokkuudesta löytyy hyvin vakuuttavia tuloksia. Ainesosa formuloidaan sellaiseen koostumukseen, että se voi taatusti vaikuttaa iholla tehokkaasti, eli tuote sisältää aktiiviaineen ja sen mahdollisen tukiaineen lisäksi vain sen mitä tarvitaan kuljettamaan se iholle mahdollisimman hyvin.

Raaka-aineita ostetaan sisään niin valtavina volyymeina, että niiden kustannukset ovat hyvin alhaiset ja tuotteet pullotetaan linjastoissa identtisiin, edullisiin pakkauksiin minimoiden kaikki mahdolliset kustannukset.

The Ordinary -tuotteiden kohdalla tuotto saadaan siis yhdistämällä matalat valmistuskustannukset todella suuriin myyntivoluumeihin. The Ordinaryn takana on Deciem-yritys, jonka laajaan valikoimaan kuuluu myös useita muita tuotemerkkejä. Yrityksen muut tuotemerkit ovat The Ordinarya arvokkaampia, eli The Ordinary on helppo ”sisäänheittobrändi”, jonka kautta Deciem saa asiakkaita arvokkaammillekin tuotteilleen.

Voit lukea The Ordinarysta lisää postauksestani Laadukasta ihonhoitoa pilkkahintaan.

The Ordinary vs. NIOD

Yksi tutustumisen Deciemin arvoinen tuotemerkki on NIOD, jonka tuotteet ovat The Ordinaryn tapaan täynnä tutkitusti tehokkaita aktiiviaineita, mutta joiden tuotekehittelyyn on satsattu vieläkin enemmän.

Voisikin sanoa, että The Ordinary on se tuotesarja, jonka kautta taatusti vaikuttaviin tuotteisiin tutustutaan ja NIOD-sitten se sarja, jonka kansa ihonhoitoa The Ordinaryyn hurahtamisen jälkeen jatketaan kun tajutaan, kuinka hyviä tuloksia loistavasti toimivilla tuotteilla voidaan saada.

Koska halvalla ei kuitenkaan voi saada kaikkea, tingitään usein muista tekijöistä kuten tuotteen ihotunnusta. Tehoainetta sisältävä tuote voi esimerkiksi rullautua helposti muihin tuotteisiin yhdistettynä, sen koostumus voi tuntua rakeiselta eikä se ole sensoriaalisena kokemuksena miellyttävin. Ratkaisevinta on vain, että tuote toimii.

Siinä missä The Ordinaryn tuotteissa pelataan varmanpäälle, NIOD-brändin tavoitteena on hyödyntää viimeisintä tutkimusta – usein myös aivan itse tehtyjä tutkimuksia, minkä ansiosta tuotteissa olevat tehoaineet voivat olla niin ainutlaatuisia, ettei niitä edes löydy muilta tuotemerkeiltä.

NIOD-tuotteita ei kehitetä niin, että jokaikisen kuluttajan edes tarvitsisi ymmärtää niitä, sillä niitä ei pyritä samalla tavalla myymään jokaiselle kuin The Ordinaryn tuotteita. Tuotemerkin tuotteet on kehitetty nimenomaan niille, jotka uppoutuvat ihonhoitoon, fiilistelevät viimeisimpien tutkimusten mukaisia aktiiviaineita ja haluavat ihan oikeasti käyttää parhaita mahdollisia vaikutuksia tuovia tuotteita ihollaan. Skincare for the hyper-educated onkin ollut NIODin tunnuslause, jota on sittemmin tarkennettu myös muotoon Skincare for the hyper-excited. 

NIOD on siitä poikkeuksellinen kosmetiikkamerkki, ettei sen tuotteita ole pyritty tekemään mahdollisimman kaupallisiksi ja myyviksi. Ne on vain tehty kuluttajille, jotka haluavat edistyksellisiä tuotteita. Vaikka ne ovat The Ordinary -tuotteita arvokkaampia (mutta eivät silti hirvittävän kalliita), ei NIOD-tuotteissakaan keulita pakkauksilla tai tuotteiden tuoksuilla. Pakkaukset ovat toki The Ordinary -tuotteita tyylikkäämpiä (rakastan itse tummien pahvipakkausten designia ja sitä, kuinka ne aukeavat), mutta omien kokemusteni mukaan tuotteiden tuoksut eivät ole olleet prioriteettilistalla tuotekoostumuksia kehittäessä. Ainoa asia, joka tuotekehittelyssä on merkinnyt, on tuotteen edistyksellisyys ja sen mukaiset aktiiviaineet.

Voit lukea lisää NIOD-tuotteista tästä aiemmasta postauksestani. 

The Ordinary vs The Inkey List

The Inkey List lähestyy ihonhoitoa aivan samasta kulmasta kuin The Ordinary. Sen tehoaineilla täytetyt, aktiiviaineiden nimillä huomiota hakevat ja yksinkertaisiin pakkauksiin pakatut tuotteet myydään kuluttajille halvalla hinnalla ja tuottoa yritykselle haetaan nimenomaan myyntivolyymien kautta.

The Inkey List -merkin takana ovat Colette Newberry ja Mark Curry, jotka työskentelivät aiemmin brittiläisen kosmetiikkajätti Bootsin tuotekehittelyssä ja brändäyksessä, eli he todellakin tiesivät, mihin markkinarakoon juuri nyt on täydellistä iskeä. Tuotteet pidetään edullisina juuri siksi, että kuluttajilla olisi mahdollisuus kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja löytää ne omiin tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet ilman, että se näkyy lompakossa liikaa.

Vaikka The Inkey List on kovasti The Ordinaryn kaltainen, erottuu se kilpailijastaan yhdellä erityisellä tekijällä, jota on usein pidetty The Ordinaryn puutteena. Siinä missä The Ordinaryn tuotteisiin tarttuessa kuluttajan odotetaan olevan itse jo asiansa osaava ainesosanörtti, joka tietää, millaisia aktiiviaineita hänen ihonsa tarvitsee, pyrkii The Inkey List tekemään tehoaineilla höystettyjen tuotteiden valinnasta kuluttajalle helpompaa.

Jokainen merkin tuote julistaa omaa aktiiviainettaan kuten C-vitamiinia tai glykolihappoa, mutta sen lisäksi niiden tuotepakkaukset myös kertovat selvästi, mitä hyötyä ainesosasta on ja mihin tarkoitukseen tuote on tehty. Lisäksi pakkauksessa ovat tietysti ohjeet tuotteen käyttöön ja jopa aktiiviaineen ääntämiseen.

Lisää tietoa The Inkey List -brändistä ja tuotteista voi lukea tästä postauksestani.