Huiveja ja sidontaa

Tänään on luvassa hieman erilainen videopostaus, kuin mihin blogissani ollaan totuttu. Halusin kuitenkin tehdä postauksen aiheesta, sillä vaikka kyseessä ei olekaan kosmetiikkatuote, on se silti erittäin lähellä sydäntäni. Toivottavasti saatte postauksesta vinkkejä ja ideoita, joita voitte itse soveltaa omassa käytössänne!

Kiinnostuneille tiedoksi, että oma huivini on ostettu ihan vähän aikaa sitten Lindexin alesta, jossa samoja huiveja oli myynnissä myös valkoisena (jollaisen itsellenikin myös nappasin). Olen nähnyt huiveja myynnissä vielä monissa Lindexeissä, eli eikun alerekkejä kurkkimaan!

Pahoittelen pientä mahdollista niiskutusta, vuotuisen syysflunssan kuume on lähtenyt, mutta niiskuttelu vielä jäänyt.

PS. Video on muuten kuvattu Canonilta lainaan saamallani kääntyvällä näytöllä varustetulla PowerShot G12 -kameralla, josta olen ollut täysin hurmoksessa!

Lähden tänään kymmeneksi päiväksi Englantiin viettämään laatuaikaa Englantilaistuneen Herrasmieheni kanssa, joka ymmärtää kameroiden päälle huomattavasti tätä neitiä enemmän ja saakin näin ollen pitää pikaisen intensiivikurssin minulle kameran eri ominaisuuksien käytöstä. Kamera on jo nyt antanut minulle niin paljon uutta intoa blogijuttuihin, että tulen varmasti teidänkin iloksenne investoimaan omaankin kappaleeseen, sillä tämän kameran jälkeen mitkään vanhalla Ixus S130 -pokkarillani otetut kuvat eivät enää tunnu miltään…

50 kommenttia artikkeliin ”Huiveja ja sidontaa”

 1. Mun täytyy laittaa tää kirjanmerkkeihin, koska mä käytän huiveja lähes aina, mutta en koskaan muista/osaa kokeilla mitään uutta ja hienoa!
  Kiitos paljon tästä videosta! Helpompi aina katsoa kun kaikki tyylit on koottu samaan videoon. 😉

 2. Tämä oli kyllä ihan huippu juttu, kiitos paljon! Jotenkin sitä on niin urautunut niihin samoihin juttuihin, kiva kokeilla välillä jotain uuttakin. 🙂

 3. Ihan loitava postaus! Itse käytän paljon huiveja ja oli kiva saada paljon uusia vinkkejä! Lisää tälläisiä!

 4. Kiitos tästä videosta!! Menin heti koittamaan uusia tyylejä, tämä oli todella hyödyllinen ja kiva postaus!

 5. Moi!

  Tosi paljon kiitoksia tästä videosta! Itsekin rakastan huiveja ja sain tästä monia uusia vinkkejä niiden käyttöön, jotenkin sitä aina vaan päätyy laittamaan ne samalla lailla… Aikaisemman kommentoijan tavoin täytyy laittaa video kirjanmerkkeihin!

  Tipi

 6. Aivan mahtava videopostaus ja kuinka hyödyllinen! Useasti katselen bloggaajien tekemiä videopostauksia mut tää oli kyllä nyt parhain ja todellakin hyödyllisin ikinä! Kiitos sinulle muutenkin mahtavasta blogista! 🙂

 7. Wau, aivan mahtava video! Sain todella paljon hyviä ja hyödyllisiä vinkkejä, kiitos!! 🙂 Heti pitääkin mennä pelailemaan noilla huiveilla! 😀

  -Chatte

 8. Vau! Enpäs oo tajunnut että huivia voi pitää oikeasti noin monella tavalla, iso ja lämmin kiitos! Rusetti oli mun lemppari! Seuraavana tulikin mieleen että mä TARVIIN tollasen huivin =hyvä syy shoppailla! 😀

 9. Näytät tässä niin paljon erilaisemmalta kuin esimerkiksi meikkikuvissasi, ihana :3

  -Orkidea

 10. En olisi voinut kuvitellakaan, että huivia voi laittaa noin monella tavalla :O!!!!

 11. Kiitos miljoonasti! Rakastan huiveja ja käytän niitä aina samalla tavalla, en ole edes tiennyt noin monista käyttömahdollisuuksista. Huivirakkauteni pääsi nousemaan uusiin ulottuvuuksiin, kiitos :))

 12. Ikinä ei ole tullut mieleen, että huiviakin voi käyttää noin monella tapaa. Kiitos siis, annoit hyviä vinkkejä! Olet muuten todella suloinen videolla, ihan tuli hymy katsellessa :).

  – kisu

 13. Kiitos paljon videosta! Olen aina ollut vähän huono huivien kanssa mutta jos asia tästä korjaantuisi 🙂

 14. Kiitos hyvistä vinkeistä. Mä oon myös niitä tylsimyksiä, jotka käyttää sitä huivia aina samalla tavalla. Nyt pitää varmaan jo huomenna kokeilla jotain uutta.

 15. Ihana postaus! Heti piti kaivaa huivi esille ja miettiä miten sen pistäisi, kun annoit paljon ideoita huivilla leikittelyyn! 🙂

 16. Wow mitä vinkkejä! Itellä on välillä ongelmia huivien laiton kanssa ja sen takia oon nyt jämähtäny tuubihuivien käyttöön, kun ne on helppoja, mutta nyt ehdottomasti rupean käyttämään enemmän muitakin kuin tuubihuiveja! 🙂

  Ihanan innostava video 🙂

  Heidi

 17. Kiitos paljon videosta! 🙂 Täälläkin on yksi huiveihin rakastunut ihminen! Sitten kanssa huivit on mukavia talvella, kun ne voi laittaa ulkona sillattis, että ne lämmittää kaulaa ja sisällä sitten jotenkin hauskasti. ;D

 18. Hyödyllisin video mitä olen aikoihin katsellut. Olit ihanan luonteva videolla tykkäsin paljon (:

 19. Tosi hyvä video! Uskomaton määrä erilaisia vaihtoehtoja, miten huivin voi laittaa. Huomenna taitaa olla huivi kaulassa töissä.

 20. Tosi inspiroiva video. Iso kiitos! En oo ikinä käyttäny hyiveja, mutta nyt sain innon niihinkin. Eikun vaan huivia shoppaamaan!

 21. Aivan huippuhyödyllinen video! Ei olisi tullut mieleenkään,että huivin voi sitoa noinkin monella eri tapaa! Kiitos kovasti tästä! :):)

 22. Mitä piti tehdä : Mennä nukkumaan.
  Mitä tein : Harjottelin Virven videolla näyttämiä huivivinkkejä…. Aina ei kaikki mee niinku suunnittelee 😀 Nappasin siis ekan pitkän huivin mikä kätee sattu ja aattelin et "no eise haittaa jos viel vähä valvon.." Mut kiitti täst, tän innottamaan tajanki alkaa metsästää uutta huivii ! Ehkäpä tot Lindexin yksilöö 🙂 Lisää tälläsii, tykkäsin !

 23. Tää on hyödyllisin videopostaus, mihin oon ikinä missään blogissa törmännyt. Kiitos! Nyt tääkin huivirakastaja ja -hamstraaja sai uutta intoa asustamiseen.

 24. Oot huivi nero!! Kiitos näistä vinkeistä<3 monet olivat ihan uusia juttuja mitä ei oo koskaan tullut mieleen 🙂

 25. Oletpa hertainen tapaus! :-)) Tuli hyvä mieli kun oot niin positiivisen ja aidon oloinen. Kiitos laadukkaasta (lemppari-) blogista! 🙂

 26. Huippu postaus! Tästä on tosiaan hyötyä, nyt ei muuta kuin ostelemaan uusia huiveja ja kokeilemaan uusia sidontatapoja 🙂

 27. Olipahan ihan äärimmäisen hyödyllinen postaus, kiitos siitä 🙂 Videosi ovat aina aivan ihania, yleensä en niistä blogeissa piittaa. Toivottavasti innostut kuvailemaan videoita enemmänkin uudella kameralla!

 28. Ihan mahtava postaus, ISO kiitos!!!! Nyt vaan harmittaa, kun oon täällä mökillä ilman yhtään huivia, tahtois heti harjotella, kun tossa oli muutama ihka uus sidontatapa. No, maanantaina täytyy heti testata! 🙂

 29. Voi vinde, kun olet luonteva esiintyjä! Tätä lisää, videopostauksesi on hyvin tehty ja niitä on ilo katsella. Olet ottanut aiemmin blogissa esille vaatevarastosi, joka on ilmeisesti niukahko, mutta kaikki tilanteet kattava. Ehdottaisin siis, että tekisi videopostauksen vaatekaappisi sisällöstä ja siitä, miten olet sen rakentanut ja miten vaatteita voi yhdistellä jne. Korutkin voisi sisällyttää samaan juttuun. Siitähän tulisi vaikka videopostaussarja! Selvästi tiedät kosmetiikan lisäksi, mitä olet näiden tyylijuttujenkin kanssa tekemässä, joten mieluusti inspiroituisin vielä lisää! Mulla on niin paljon huiveja, mutta en osaa niitä käyttää. Eikun sidontaa opettelemaan!

 30. Tässä oli tosi paljon uusiakin juttuja sitoa huivi, täytyy kyllä opetella! 🙂 Tuo rusetti varsinkin oli todella söpö! Toivottavasti teet myöhemminkin videopostauksia.

 31. Huivia käyttäessä ihmisestä tulee ikävän tasapaksu, koska kaula katoaa näkyvistä. Kaula on paksumpi kuin pää ja melkein hartioiden levyinen. Ei oikein sovi suomalaisille lyhytkaulaisille ja pyöreänaamaisille naisille.

 32. Heippa! Olen lukenut blogiasi jo melko kauan, tosin en niin aktiivisesti kun haluaisin (kiireet, ne kiireet :D). Tämä oli jokatapauksessa ensimmäinen videopostaus, jonka itse näin ja WAU!! Ensinäkin hieno "oppitunti" ja varsinkin ihana Virve! Olet niin luonnollinen ja kaunis liikkuvassa kuvassa 🙂 Lisää näitä!

 33. Kiva video mutta mieleen tuli heti Wndy, sillähän on melkeinpä samanlainen video ja samat sidontatyylit. Eikö olis reilua mainita mistä olet sitomistyylit napannut? Ihana blogi ja söpö toi muotovaahtonokare tuola alahaalla =)

 34. Tuli tässä tosta videosta mielee, katoin joskus pienenä jotaki ohjelmaa missä kerrottiin, että sormus pujotetaan huiviin, jolloin jos se sidotaan selän taakse, rintojen kohdalle, niin siitä tulee ns sellainen bikini yläosa. 🙂

Kommentointi on suljettu.