Beauty News: Nivea, Biozell, L’Oréal ja IsaDora

Tässä se taas tulee, maanantain uutiskatsaus kosmetiikan uutuustuotteiden maailmaan! Tiedän, että näitä postauksia on kaivattu kovasti, joten lupaan yrittää löytää aikaa myös näiden näpyttelyyn nyt kun syksyn tullen kosmetiikkamaa suorastaan täytyy uutuuksista!
Oma tämän viikon henkilökohtaisin suosikkiuutiseni on Nivean lanseeraama hajuvesi. Kyllä, luitte aivan oikein, Nivean. Nivea Eau de Toilet saa maailmalla ensi-iltansa lokakuussa ja minä ainakin odotan innolla sen Suom… niin siis minun tapauksessani Ruotsiin tuloa, sillä tuoksun päänuottina kerrotaan olevan puuterisuuden. Minä rrrrakastan puuterisia tuoksuja, joten tämän on vaan oltava loistava! Muuten tuoksusta löytyy mm. bergamottia, ylang ylangia ja freesiaa, jotka toivottavasti muodostavat ihanan puuterisen raikkaan ja niveamaisen tuoksun! Ainakin Fragrantican kuvauksen perusteella epäilisin, että tuoksu tosiaan jäljittelee suoraan klassista Nivean tuoksua.
(Fragrantican tietojen mukaan tämä ei muuten ole suinkaan Nivean ensimmäinen tuoksu, vaan hajuvedestä on olemassa myös vanhempi, vuoden 2011 versio!)
Tyynymeikkivoiteiden alkuaan tekevä vallankumous saa lokakuussa vahvistusta kun myös IsaDora pakkaa tuotteensa cushion-muotoon. Tuote herätti minussa suurta kiinnostusta, kunnes luin lehdistötiedotteesta, että kyseessä on vanha tuttu Nude Fluid Foundation kätevään tyynymuotoon pakattuna. 
Jos merkki tosiaan tarkoitti mitä kirjoitti ja IsaDora Nude Cushion Foundation on samaa tavaraa kuin pumppupullossa ollut meikkivoide jää jokaisen itsensä päätettäväksi, onko valmis maksamaan toki varsin kätevästä ja meikin korjailuunkin sopivasta 15 gramman tyynyversiosta sen huikean hinnan (n. 29,50 €) vai pysyttäytyykö litrahinnaltaan huomattavasti edullisemmassa Nude Sensation Foundation -meikkivoiteessa (n. 20 € / 30 ml) tai hankkiiko vaikka jopa meikkivoiteen, jota ei tarvitse korjailla päivän aikana…
Viikon kolmas uutuus on Anttilan verkkokuvastosta bongattu Biozellin uutuus, josta en valitettavasti edes löytänyt vielä tähän hätään parempaa kuvaa. Kyseessä on Color Mask -sävyttävä tyvispray, joka on ilmeisesti hiuksille rakennetta, ryhtiä ja raikkautta antav sävyllinen suihke, joka auttaa häivyttämään vaaleaa tyvikasvua ruskeissa ja punertavissa hiuksissa. Tuotteella voi tehdä myös vaaleiden hiusten tyveen liukuvärjäyksen. 
Tällä hetkellä tuotteista ei ole minulle liiemmin oloa, mutta hei missä nämä olivat silloin, kun värjäsin hiuksiani tummiksi?!? Olisin todellakin kaivannut tällaista! Jos joku kokeilee näitä, niin kertohaahan tännekin kokemuksianne!
Viikon neljäs parrasvaloista tilaa saava uutuustuote on uusia ripsivärejä liukuhihnalta tehtailevan L’Oréalin Volume Million Lashes Feline -ripsiväri, jonka harjasosa näyttää varsin houkuttelevalta omiin silmiini. Ripsiväri lupaa entistä enemmän taivutusta ja volyymia sekä kissansilmämäistä ripsien ulkonurkan korostusta. Pakkohan tätä on jossakin vaiheessa kokeilla! Hinta n. 19,90 €.
Oliko näiden uutuuksien joukossa jotain, mikä erityisesti kiinnosti?