Pääasiassa

Kun pakkasin Lontoon vaihtoani varten hiustuotteita, mietin kovasti, mitä raahaisin mukanani. Aluksi ajatttelin, että ottaisin kaikkea mukaan vaan pienet matkakoot ja ostaisin tarvitsemani sitten Lontoosta, mutta sisäinen kitupiikkini ja minimalistini huusi, ettei siinä olisi järkeä. Minulla oli jo valmiiksi varastot pullollaan tuotteita, joten voisin ihan hyvin raahata niitä mukanani siitäkin huolimatta, että ne toisivat laukulle keljusti lisäpainoa. Ainakin minulta sitten vapautuisi tuotteiden loputtua kiloja potentiaalisille Lontoon ostoksille.
 

 
Niinpä lähdin matkaan mukanani tämä satsi.
 Halusin ehdottomasti ottaa mukaani blogin kautta juuri kokeiluun saamani John Friedan Sheer Blonde Colour Renew Tone Correcting -linjan violettipohjaiset shampoon ja hoitoaineen. Niiden rinnalle lähti kokeiluun myös blogin kautta saamani Pantenen shampoo sekä töistä ostamani Tigin hoitoaine.

 
Jätettäväksi hoitoaineeksi valikoin mukaani Yves Rocherin 48h Anti-Frizz Serumin sekä kestosuosikkini eli Bonacuren latvasuojan. Tuote on aivan lopuillaan, mutta päätin, etten osta sille Suomesta seuraajaa tätä matkaa varten vaan etsin täältä samaa tai jotain vastaavaa.
 

 
Muotoilutuotteiden puolelta poimin mukaani Lontoosta jo aiemmin ostamani ja sinne nyt sitten näköjään taas palauttamani VO5-merkin lämpösuojan sekä töistä ostamani paljon hehkutetun Balmainin suolasuihkeen.
 

 
Lisäksi sain juuri ennen natkaani KMS Californian Kuin Lontoon kosteisiin olosuhteisiin luodun Anti-Humidity Seal -suihkeen, joka toivottavasti auttaa minua pitämään täällä kutrini kuosissa.
 

 

Koska hiuksissani on jo joitakin kuukausia ollut menossa vaalennusprojekti mustasta omaan blondiin sävyyni, otin mukaan myös tämän blogin kautta saamani ja paljon hehkutusta osakseen keränneen Goldwellin V10 Soft Color -vaahdon.
 

 
Mukaan oli tietysti myös napattava kolme erilaista blogin kautta minulle päätynyttä hiuslakkaa. Halusin ottaa mukaan nimenomaan matkakokoja, jotta minulla olisi käsilläni kohtuukokoisia pakkauksia erilaisilla voimakkuuksilla olevista tuotteista.
 

 
Lopuksi hain vielä pikapelastusta hiuksilleni blogin kautta saadusta Pantenen kuivashampoon matkakoosta.
 

 
Hiustuotteiden pakkaaminen tuntui joidenkin tuotteiden osalta hieman haastavalta, sillä olen niin tottunut minua ympäröiviin kosmetiikkaröykkiöihin ja niiden mahdollistamaan tuotteiden vaihteluun etten osannut yhtään arvella, kauanko yksittäinen tuote käytössäni riittäisi. Olisiko esimerkiksi shampoota tai hoitoaineita tarpeeksi vai täytyisikö minun ostaa lisää?
 
Uskoon kuitenkin melko vahvasti, ettei minun tarvitse jouluna kotiuttaa näistä tuotteista enää yhtäkään takaisin Suomeen ja että kaikki kyllä taatusti kuluvat loppuun vaihtoni aikana vapauttaen matkalaukustani tilaa kotiinviemisille.

 

Nyt tahtoisin kuitenkin uteliaisuudestani kysyä teiltä teidän hiustuotteidenne kestosta. Kuinka kauan teillä kestää käytössä shampoo tai hoitoaine? Tai entäpä vaikka hiuslakkapullo?