Ihana luonnonkosmetiikan yllättäjä – Dr. Hauschka Revitalising Mask

Käydessäni läpi kosmetiikkajemmojani silmiini sattui kasvonaamio, jonka olemassaolon olin ilmeisesti unohtanut täysin. Tuubi oli täysin korkkaamaton, mutta päiväysmerkintöjen mukaan suositeltavissa käyttää tämän vuoden aikana, joten otin tuotteen äkkiä käyttööni – olihan minusta tullut viimeaikoina melkoinen kasvonaamioilla lätrjääjä.

Dr. Hauschka Revitalising Mask

Luonnonkosmetiikkamerkki Dr- Hasuschkan Revitalising Mask -kasvonaamion elvyttävän koostumuksen kerrotaan kirkastavan ihoa sekä poistavan siltä punoitusta ja epätasaisuutta. Naamio on parhaimmillaan normaalista epäpuhtaalla iholla sekä auringolle altistuneella ja couperottisella iholla. Naamion tehoaineet aktivoivat ihon omaa toimintaa ja auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa samalla kun luonnolliset öljyt puhdistavat ja tasoittavat sitä.

Dr. Hauschka Revitalising Mask

Olin oletettavasti jättänyt voidenaamion korkkaamatta huomattuani, että siinä oli 20 minuutin vaikutusaika, jonka jälkeen se tuli pyyhkiä iholta pois mielellään kostealla ja lämpimällä pyyhkeellä. Tykkäsin ennen eniten naamioista, jotka joko jätetään kasvoille tai sitten pidetään maksimissaan 10 minuutin ajan, mutta pidempää vaikutusaikaa vaativat tapaukset olivat tappaneet kiinnostukseni.

Uusi naamioista innostunut minäni halusi kuitenkin tutustua tähän luonnonmukaiseen naamioon ja voinpa muuten heti sanoa, että olen todella tyytyväinen tähän päätökseen. Tämä naamio osoittautui nimittäin todelliseksi helmeksi!

Dr. Hauschka Revitalising Mask

Naamion täyteläisen voidemainen koostumus ravitsi ihoani ihanasti kuivahtaen sille hieman vaikutusaikanaan. Naamio tuntui ehdottomasti parhaalta huuhdella iholta pois sen jälkeen ja jestas, kuinka hyvältä ihoni tuntuikaan! Se oli ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuinen sekä todellakin tasaisemman värinen.

Naamio oli juuri sitä, mitä ihoni kaipasi. Se oli sopivan ravitseva, jottei ihoni pintakuivuus nosta päätään, mutta samalla myös puhdistava, jotta satunnaiset näpyt ja muut epäpuhtaudet saavat kyytiä. Ihastuin naamioon ihan toden teolla eikä minulle todellakaan tuota ongelmia kuluttaa sitä loppuun ennen vuoden loppua.

Naamiossa ohjeistetaan käyttämään sitä 1-2 kertaa viikossa, mutta vinkataan myös, että punoittavalla, arpisella ja epäpuhtaalla iholla sitä voisi käyttää ohuena kerroksena päivävoiteen kanssa. Olen itse käyttänyt naamiota nyt parin viikon ajan 2-3 kertaa viikossa ja ihoni on ollut todella tyytyväinen tähän päätökseen!

Dr. Hauschka Revitalising Mask
Onko joku muu kokeillut tätä tai muita Dr. Hauschkan kasvonaamioita?

Dr. Hauschka Revitalising Mask -kasvonaamio löytyy myynnistä täältä.*