Torreviejan ostoskeskukset

Torrevieja on tunnettu paitsi kauniista rannoistaan ja auringonpaisteestaan, myös lukuisista ostosmahdollisuuksistaan.

Torreviejan alueella sijaitsee useita ostoskeskuksia, jotka tarjoavat monipuolisia ostoskokemuksia ja ovat täydellisiä paikkoja viettää päivä shoppailun parissa.

Löydät tästä artikkelista tietoa Torreviejan ja sen lähialuaiden parhaista ostoskeskuksista, joista voit ostaa kaiken tarvitsemasi vaatteista kodintarvikkeisiin ja elektroniikasta ruokaostoksiin.

Torrevieja kauppakeskus
Torreviejan Habaneras-kauppakeskus.

1. Habaneras-ostoskeskus

Habaneras on Torrevieja kaupungin suurin kauppakeskus ja se sijaitsee parin kilometrin päässä Torreviejan keskustasta.

Tämä moderni ostoskeskus tarjoaa melko laajan valikoiman kauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä muuta viihdetarjontaa.

Ostoskeskus ei ole mikään valtava, mutta liikkeitä on silti yli 40 ja siellä saa kulutettua hyvin aikaa.

Habanerasin kaupoista löytyy vaatteita, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja paljon muuta.

Habaneras-ostoskeskuksessa on mm. H&M, Bershka, Zara, Sfera ja Pepco.

Habaneras-kauppakeskuksessa on myös hyvät mahdollisuudet ostaa kosmetiikkaa, sillä sen tiloissa sijaitsevat Douglas, Druni, Kiko ja Marvimundo. Sephoraa siellä ei ole kuten ei muuallakaan Torreviejan alueella.

Torrevieja kauppakeskus

Habanerasin alakerrassa sijaitsee Starbucks-kahvila ja yläkerrassa on mm. Pomodoro-ketjun ravintola, josta saa kaikki pizzat ja pasta-annokset vain 3,90 eurolla.

Ostoskeskukselle on mahdollista tulla myös koiran kanssa ja ainakin keväällä 2023 siellä huomioitiin koirat niille tarkoitetuilla juomapisteillä. (Toki on hyvä huomioida, ettei koiria yleensä saa tuoda sisään itse myymälöihin.)

Habanerasin ostoskeskukselle on helppoa kävellä Torreviejan keskustasta, mutta sinne voi myös kulkea autolla.

Ostoskeskuksen vierestä löytyy iso Carrefour hypermarketti, Lidlin myymälä sekä espanjalaisen Mercadona-ketjun ruokakauppa.

Löydät lisätietoa Habaneras-ostoskeskuksesta sen espanjalaisilta kotisivuilta täältä.

Habaneras-ostoskeskuksen liikkeet on listattu täällä ja aukioloajat täältä.


Torrevieja kauppakeskus
La Zenian alueen La Zenia Boulevard -ostoskeskus.

2. La Zenia Boulevard -ostoskeskus

Jos haluat shoppailla okein kunnolla, suuntaa La Zenia Boulevard -ostoskeskukselle, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Tämä ostoskeskus on ehdottomasti Torreviejan alueen paras, isoin ja suosituin ostoskeskus.

La Zenia Boulevard -kauppakeskus sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Torreviejasta ja teknisesti ottaen se ei ole Torreviejaa vaan sijaitsee naapurikaupunki Orihuela Costan alueella (eli hieman kuin lähtisi Helsingistä Espooseen ostoksille).

La Zenia Boulevard on yksi Espanjan suurimmista ostoskeskuksista ja sen tiloista löytyy yli 150 kauppaa ja ravintolaa.

Yksi La Zenia Boulevardin suosituimpia myymälöitä on Primark, joka myy vaatteita, asusteita ja sisustustavaroita erittäin halpaan hintaan.

Torreviejan alueella ei ole Sephoraa, mutta La Zenia Boulevardilta löytyy useita hyviä kosmetiikkamyymälöitä kuten Druni, Kiko, Marvimundo ja Primor.

Ostoskeskuksesta löytyy myös Ritulasin, The Body Shopin ja Yves Rocherin kosmetiikkamyymälät.

Torrevieja kauppakeskus

Ostoskeskuksessa on myös lasten leikkipaikka ja sen tilavalla aukiolla järjestetään usein ulkoilmakonsertteja ja muita tapahtumia.

La Zenia Boulevard on erinomainen paikka viettää päivä shoppailun parissa.

La Zenia Boulevard -ostoskeskukselle pääsee helpoiten autolla ja Torreviejasta kulkee sinne myös bussi.

Ostoskeskukselle on mahdollista myös kävellä, mutta koska se sijaitsee Torreviejasta katsottuna ison moottoritien toisella puolella, ei kävelyreittiä ole välttämättä helpointa löytää.

La Zenia Boulevard -ostoskeskuksen englanninkieliset verkkosivut löytyvät täältä.

Löydät täältä listan kaikista La Zenia Boulevard -ostoskeskuksen myymälöistä.


Torrevieja kauppakeskus

3. Dos Mares -kauppakeskus

Yksi kauppakeskus, joka saa melko vähän huomiota, mutta joka mielestäni ansaitsisi sitä enemmän on Murcian puolella San Javierin alueella oleva Dos Mares -kauppakeskus.

Tälle kauppakeskukselle ei mene Torreviejasta suoraa bussia eikä se tosiaan ole suoranaisesti Torreviejan alueella, mutta jos käytössä on auto (tai kulkupeliksi valitsee taksin), hurauttaa sinne helposti.

Itseasiassa Dos Maresin ostoskeskus on alueen ostoskeskuksista ainoa, jota suosittelisin sadesäällä juurikin siksi, että se on ostoskeskuksista ainoa, jossa myymälät sijaitsevat rakennuksen sisällä.

Jos kahden aiemmin esittelemäni ostoskeskuksen kuvia katsoo tarkkaan huomaa nimittäin, että vaikka esimerkiksi Habaneraksen ostoskeskuksen yllä on hieman suojaa tuovaa kattoa, sataa siitäkin silti sisään ja La Zenia Boulevardin liikkeet ovat täysin suojaamattomien käytävien varrella.

Torrevieja kauppakeskus

Torreviejassa on toki yleisesti hyvät säät ja runsaasti aurinkoisia päiviä, mutta jos etsit paikkaa, jossa voisi viettää sadepäivää, suosittelen Dos Mares -kauppakeskusta.

Vaikka Dos Mares -ostoskeskus ei ole valtavan suuri, on siellä kuitenkin runsain mitoin erilaisia kauppoja, iso Carrefourin ruokakauppa, ruokapaikkoja sekä jopa elokuvateatteri ja keilarata.

Sanoisin sitä siis paikaksi, josta voi löytyä koko perheelle puuhaa.

Siinä missä Habanerasin ja La Zenia Boulevardin ostoskeskukset voivat erityisesti kesäsesongin tai joulumyynnin ulkopuolella olla sunnuntaisin kiinni (tai sitten auki ovat vain ravintolat), on Dos Mares -ostoskeskus auki vuoden jokaisena päivänä ja kalenterivuoteen mahtuu vain muutama päivä, jona pelkät ravintolat ja viihdepalvelut ovat auki.

Dos Mares -ostoskeskuksen englanninkieliset kotisivut löytyvät täältä ja lista ostoskeskuksen liikkeistä löytyy täältä.


Muita Torreviejan kauppakeskuksia

Torreviejan alueen karttaa katsoessa silmiin voi sattua useita centro comercial -nimellä kulkevia liikekeskittymiä, mutta kannattaa huomioida, etteivät ne kaikki ole paikkoja, jotka suomalainen mieltäisi hyviksi ostoskeskuksiksi lähteä nimenomaan shoppailemaan.

Monet niistä ovatkin lähinnä vain liiketilojen keskittymiä, joilla sijaitsee esimerkiksi toimistoja, kauneussalonkeja, ravintoloita ja kahviloita sekä ehkä joku ruokakauppa.

Sanoisin näiden alle listaamieni ostoskeskusten olevan sellaisia, että jos olet niiden lähettyvillä ja tarvitset jotain, voit löytää sen niistä, mutta jos lähdet nimenomaan shoppailemaan, kannattaa lähteä joko La Zenia Boulevardille tai Habaneras-ostoskeskukseen.

Löydät alta muutamia liikekeskittymiä, jotka on tehty palvelemaan kunkin alueen asukkaita ja turisteja heidän arjessaan.

Punta Marina Shopping Center

Orihuela Costan puolella, mutta aivan Torreviejan kyljessä suositulla Punta Priman alueella sijaitsee Punta Marina -ostoskeskus.

Tämän liiketilakeskittymän alueella sijaitsee iso Consum-ruokakauppa, Jysk, McDonalds ja Druni Parfumerias -kosmetiikkaliike.

Centro Comercial Zeniamar

Centro Comercial Zeniamar sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Torreviejasta suositulla Villamartinin alueella Orihuela Costan puolella.

Tämä kompakti ostoskeskus on erityisesti suunnattu ulkomaalaisille asukkaille ja lomalaisille, ja sieltä löytyykin monia englanninkielisiä kauppoja ja ravintoloita.

Centro Comercial Zeniamarista löytyy myös supermarket sekä apteekki.

Tämäkin on jälleen paikka, joka palvelee alueen asukkaita, mutta jonne en lähtisi shoppailuretkelle.