5 mieletöntä kosmetiikkatuotetta, joita juuri nyt himoitsen

*Sis. mainoslinkkejä

Koska suunnitelmissamme on muuttaa tammikuussa Bangkokiin, yritän raivata kotiamme, jotta sen vuokraaminen on vaivatonta ja kellarikomeroon tarvitsee pakata mahdollisimman vähän tavaroita. Käytännössä tämä tarkoittaa lähinnä, että yritän jälleen supistaa kosmetiikkavarastojani ja olla kerryttämättä niihin lisää tuotteita.

Olen tavallisesti käyttänyt blogiani (loistavana teko)syynä kaikkiin kosmetiikkahankintoihini, sillä voinhan niiden avulla tuottaa teille sisältöä. Yritän kuitenkin muistaa, ettei minun välttämättä tarvitse itse omistaa kaikkea voidakseni kirjoittaa niistä teille, joten tyydyin tällä kertaa listaamaan viisi kosmetiikkatuotetta, joita himoitsen juuri nyt kovasti ja joita tahtoisin ehdottomasti päästä kokeilemaan.

Fanola No Yellow Shampoo

Fanola No Yellow Shampoo

Fanola No Yellow Shampoo on ilmeisestikin joku vaaleiden hiusten supertuote, jonka olemassaolosta en vielä vähän aikaa sitten edes tiennyt. Kyseessä on kuulemma vielä Fudgenkin hopeashampoota tymäkämpi tuote, jolla voi vaivatta taittaa hiuksista kellertäviä vivahteita ja sävyttää tukkaa eikä tämä lukemani artikkeli todellakaan vähentänyt kiinnostustani tuotteeseen.

Saimme shampoon töissä myyntiin ja olen nyt taistellut käsien päällä istuen, etten nakkaa shampoota omaan virtuaaliostoskoriini, sillä minulla on kotona muutenkin jo paljon hopeatuotteita, jotka täytyisi käyttää ensin pois. Voitte kuitenkin olla varmoja, että testaan tämän vielä. Lyökääpä vaikka tuotteen nimi Googlen kuvahakuun niin näette, miten vakuuttavia tuloksia sillä on saatu! (Ja jos teillä on tästä shampoosta omia kokemuksia, niin antakaapa kommenttikentän laulaa ja äkkiä!)

*Fanola No Yellow Shampoota löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Wayskin Way donut

Wayskin WAY Donut

Rakastan tuotteita, jotka yhdistävät kauneudenhoidon ja modernin teknologian innovatiivisella tavalla. Wayskin-merkin WAY Donut on donitsin mallinen ihonhoitolaite, joka yhdessä kännykkäsovelluksen kanssa kertoo, kuinka iho voi ja mitä se tarvitsee:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f3_ysDsfaVY]

Laite analysoi mm. ihon kosteutta ja öljyisyyttä sekä niiden kehitystä. Pieni laite analysoi lisäksi ympäristöä mittaamalla UV-säteilyn määrää ja ilmankosteutta. Laite lähettää kännykkäsovellukseen tietoja ja toimii kuin henkilökohtainen ihonhoitokonsultti neuvoen, kuinka ihonhoitoa ja elämäntapoja olisi suositeltavaa parantaa. Laite antaa käyttäjälleen myös tuotesuosituksia ja ihonoitovinkkejä. Tämän laitteen suhteen olen lähinnä vain äärettömän utelias, mutta en usko, että se päätyisi kuitenkaan päivittäiseen käyttöön, joten hankinta taitaa kyllä jäädä.

Wayskin WAY Donut -laitteita myy ruotsalainen Skinid.se.

Le Mini Macaron Manicure Kit, Strawberry Pink

Le Mini Macaron -kynsilakat

Käytän nykyään todella harvoin kynsilakkoja, sillä vahvistuneet kynteni voivat oikein hyvin ilman niitä suojaavia lakkojakin. Saimme meillä töissä myyntiin jonkun aikaa sitten Le Mini Macaron -merkin geelikynsilakat, joista en innostunut alun perin tippaakaan. Sitten kun minulle selvisi, että tuotemerkin nimi tulee nimenomaan siitä, että niitä käytetään yhdessä pieneltä macaron-leivokselta näyttävän, uskomattoman suloisen UV-lampun kanssa (!!!) paloin halusta kokeilla niitä.

Aloitussetti sisältää supersöpön miniuunin, johon mahtuu kerralla yksi sormi ja joka ladataan USB-johdolla. Miniuuni on aivan mielettömän kätevä, sillä kuka ihan oikeasti tahtoo kotiinsa isoa uunia, jos tarvetta on lähinnä satunnaiselle geelilakkojen kuivattamiselle. Varsinaisia kynsilakkoja on saatavilla myös erikseen ja kovettuessaan niillä tehty lakkaus kestää kauniina jopa pari viikkoa. Kovetukseen menee vain noin 30 sekuntia, eli molempien käsien lakkauksen tekee kätsysti Netflixiä katsellessa. Hei awwwws!!!!

*Le Mini Macaron -kynsilakat löytyvät myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

The Ordinary Foundation Ostolakossa kokemuksia

The Ordinary -meikkivoiteet

Näistä puhutaan ja näitä minä himoitsen. En tarvitsisi yhtään meikkivoidetta, mutta sekä The Ordinary Serum Foundation että The Ordinary Coverage Foundation houkuttelevat molemmat hulluna.  Jos joku on jo kokeillut näitä, niin kertokaahan meille muillekin, että ovatko nämä jo ennen julkaisuaan 25 000 asiakkaan jonotuslistan keränneet meikkivoiteet hypensä arvoisia. Hinnalla niitä ei tietenkään ole taaskaan pilattu, sillä molemmat laadut kustantavat vain hieman alle 7 euroa.

*The Ordinary -meikkivoiteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Sunday Riley Ostolakossa

Sunday Riley -ihonhoitotuotteet

Olen himoinnut näitä kulttimaineeseen nousseita ihonhoitotuotteita jo pitkään, mutta koska ne on varustettu melko arvokkailla hintalapuilla, olen toistaiseksi jättänyt ne vielä kauppaan. Sunday Riley -tuotteet yhdistävät tieteen ja luonnon tehoaineet ja niiden ideana on tuoda iholle hoitovaikutuksia nopeasti. Olen ollut erityisen kiinnostunut merkin monivaikutteisesta Good Genes* -tehohoidosta, ihoa tehokkaasti kirkastavasta U.F.O. Ultra-Clarifying Face Oil* -kasvoöljystä sekä ravitsevasta ja heleyttävästä Juno Hydroactive Cellular Face Oil* -kasvoöljystä. Näistäkin kuulisin muiden kokemuksia enemmän kuin mielelläni!

Sunday Riley -tuotteet löytyvät myynnistä Cult Beautyn verkkokaupasta täältä.

Ostolakossa k-beauty

Mitä kosmetiikkatuotteita teidän himotuslistallanne on tällä hetkellä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!