Näitä tuotteita himoitsen juuri nyt

*Sis. mainoslinkkejä

Yksi kosmetiikan verkkokauppa, jonne minulla on loputon ostoslista on brittiläinen Cult Beauty*. Lapan verkkokaupassa jatkuvasti tuotteita ostoskoriini, mutta suljen selaimen äkkiä ennen kuin teen sen kohtalokkaan klikkauksen ja kotiutan tuotteet. Muutamme 1,5 kuukauden kuluttua Thaimaahan, joten minun ei ole tässä vaiheessa järkeä shoppailla kotiin ihan kauhesti kosmetiikkaa.

Muutto ei silti estä haaveilemasta, joten purkaakseni ostohimoani näpyttelin postauksen, johon kokosin yhteen kaiken himoitsemani – jos vaikka joku muu sattuisi innostumaan samoista jutuista ja lisäisi ne Joulupukin lahjalistaan tai investoisi niihin tulevat veronpalautuksensa.

Nämä tuotteet ovat juuri nyt himotuslistallani:

Jouer Cosmetics Best of Nudes Lip Crème Collection

Jouer Cosmetics Best of Nudes Lip Crème Collection

Joku ehkä muistaa, kuinka fiilistelin keväällä Jouerin ihanaa nestemäistä huulipunaa sen upeassa Papaye-sävyssä ja mietin, että haluaisin punia lisää. (Tuo aiempi postaukseni löytyy täältä.) Tämä setti sisältää sen ihanan punan sekä seitsemän muuta merkin best selleriä. Punat ovat 2 ml minipakkauksina, mikä riittäisi minulle aivan hyvin.

Hinta £30, myynnissä täällä*.

Stila Star Studded Eight

Stila Star Studded Eight

Minulla on todella vähän kokemuksia Stilan meikeistä, mutta kokeilisin niitä todella mielelläni. Juuri tällainen kahdeksan minisävyn huulipunapakkaus olisi aivan täydellinen tuote minulle, sillä en todellakaan tarvitsisi jokaista sävyä täysikokoisena.

Kaikkein eniten toivoisin toki, että Stilalla olisi saatavilla joku ultimaattinen merkin parinkymmenen suosikkituotteen minikokoelma, jonka avulla pääsisi kokeilemaan hieman kaikkia tuotteita eikä vain huulipunia.

Hinta £45, myynnissä täällä*.

Huda Beauty Winter Solstice Mini Lip Strobes

Huda Beauty Winter Solstice Mini Lip Strobes

Käytän nykyään melko vähän huulimeikkejä (käytännössä unohdan siis aina lisätä niitä päivän aikana), mutta jostain syystä himotuslistallani on niitä paljon. Cult Beauty myy Huda Beauty -meikkejä ja olen klikkaillut sieltä kotiin jo useita tuotteita. Viimeisimpiä ostoksiani ovat olleet Huda Beauty #FauxFilter Foundation* ja Desert Dusk Palette*.

Nyt himotuslistallani on tämä neljän Lip Strobes -minihuulikiillon kokoelma, johon olen todella ihastunut. Minulla on yksi merkin Lip Strobe -huulkiilto ja se on aivan ihana, joten hankkisin niitä mielelläni lisää.

Hinta £33, myynnissä täällä*.

Anastasia Beverly Hills Prism Eye Shadow Palette

Anastasia Beverly Hills Prism Eye Shadow Palette

Olen Anastasia Beverly Hills -luomiväripalettien fani. Postaukseni Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -luomiväripaletista voi lukea täältä ja Anastasia Beverly Hills Subculture -luomiväripaletista puolestaan täältä.

Anastasian luomiväreissä on aivan mieletön laatu, joten tämänkin paletin hankkiminen houkuttelee minua kovasti. Sävyt ovat kieltämättä yhdessä ensisilmäyksellä hieman erikoinen kokonaisuus, mutta kun olen katsellut niitä nyt joitakin viikkoja, olen alkanut himoita palettia yhä enemmän. Voi olla, että lankean tähän vielä.

Hinta £43, myynnissä täällä*.

BECCA Limited Edition Shimmering Skin Perfector Vault

BECCA Limited Edition Shimmering Skin Perfector Vault

Okei, tämän korostuspuuterikokoelman hankkiminen olisi ihan järjetön juttu, sillä en usko saavani koko elinikäni aikana kulumaan varmasti loppuun yhtäkään korostuspuuteria. Nämä kuitenkin himottaisivat minua ihan mielettömästi, sillä kyllähän nyt jokainen kosmetiikkafriikki haluaa omistaa kuusi upeaa korostuspuuteria. Yksittäin puutereilla on hintaa £32, joten niiden hankkiminen settinä tulee vain hieman edullisemmaksi, eli taidan vain jäädä haaveilemaan siitä.

Hinta £175, myynnissä täällä*.

Violet Voss Taupe Notch Palette

Violet Voss Taupe Notch Palette

En ole ihan varma, mikä tämä Violet Voss -villitys on, mutta minusta on alkanut tuntua, että halua liittyä siihen(kin) mukaan. Tykkään nudeista luomiväreistä ja tämä paletti sisältää 20 kaltaiseni meikkaajan unelmasävyä.

Toisaalta olen kuitenkin kuullut, etteivät merkin luomivärit sitten kuitenkaan olisi laadultaan mitenkään kummoisia ja että merkki olisi ylihypetetty, mutta tällaiset huhupuheet saavat minut vain kiinnostumaan siitä enemmän ja haluamaan ottaa asiasta itse selvää. Tämän paletin kaikki sävyt ainakin näyttävät kivoilta ja helpoilta käyttää enkä toisaalta kaipaa edes ihan hirveän runsaita pigmenttejä.

Hinta £40, myynnissä täällä*.

FARSALI Unicorn Essence

Farsáli Unicorn Essence

Himotuslistaltani ei enää nykyään löydy ihan hirveästi länsimaalaisia ihonhoitotuotteita, sillä suurimmat himotuksen kohteeni löytyvät nykyään aasialaisen ja erityisesti korealaisen kosmetiikan puolelta. Tämä Farsálin hypetetty Unicorn Essence on kuitenkin herättänyt uteliaisuuteni. Tuote on saavuttanut suorastaan kulttistatuksen, joten haluaisin kovasti kokeilla sitä.

Antioksidanttisen seerumin ja meikinpohjustajan ominaisuudet yhdistävän tuotteen nimi oli ennen Unicorn Tears, sillä sitä levitetään pipetillä silmien alle ja sen roosa, helmiäishohtoinen koostumus valuu siitä pitkin poskia kuin yksisarvisen kyyneleet. Tuote tuli alunperin myyntiin vain merkin omalle kotisivulle rajoitetun ajan saatavilla olevana eränä, mutta se myytiin heti loppuun. Myöhemmin Sephora otti sen myyntiin uudella nimellä, joka sille oli pitänyt vaihtaa tavaramerkkisyistä. Tuote myi loppuun Sephorastakin välittömästi ja on ollut mieletön hitti. Tämä ihonhoitotuote tulee varmasti päätymään pian kokeiluuni, sillä se kulostaa niin houkuttelevalta.

Hinta £50, myynnissä täällä*.

Farsali Unicorn essence - 1

Mitä kosmetiikkatuotteita teillä on himotuslistallanne juuri nyt?

Edit. Kokemuksiani Farsali Unicorn Essence -seerumista voi lukea tästä uudemmasta postauksestani.