Superlöytö: korealainen kasvovesi, joka tekee kaiken

Ihoni on tuntunut voivan viimepäivät ja jopa viime viikot aivan erityisen hyvin. Se on tuntunut täyteläisen kosteutetulta ja pehmeältä, näyttänyt poikkeuksellisen heleältä eikä minulla ennen kaikkea ole ollut erityisemmin ongelmia näppylöiden kanssa pieniä yksittäisiä finnejä lukuunottamatta. Esimerkiksi otsan iho on ollut jopa poikkeuksellisen sileän tuntuinen. Voisi siis sanoa, että viimeaikoina minulla on ollut useita good skin -päiviä siitä huolimatta, että olen itse ollut yksi kävelevä stressikasa.

Aloin miettiä, mitä erityistä ihonhoitorutiinissani on viimeaikoina ollut ja tajusin, että olen kuluttanut jo neljänneksen valtavasta, 500 ml pullosta taikanestettä, jollaiseksi taidan tuotetta ihan oikeasti alkaa kutsua.

Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner kasvovesi korealainen kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ostin jo viime vuoden puolella kokeiluun kehuja saaneen korealaisen Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner -kasvoveden, jota kokeilin ennen Thaimaahan lähtöä hieman, mutta jonka otin säännöllisempään käyttöön muistaakseni elokuussa.

Kasvovesi herätti alunperin kiinnostukseni, sillä se lupailee hieman kaikkea ja vaikuttikin jopa niin hyvältä, että se sai minun skeptisen suomalaisen luontoni hyvin epäileväiseksi. Nimensä mukaisesti kasvovesi sisältää runsaan pitoisuuden ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, josta oma, helposti kuivuva ihoni nauttii. Sen lisäksi se sisältää kuitenkin myös sekä ihon pintaa kuorivia ja ihoa kirkastavia AHA-happoja että öljyliukoista, ihohuokosia sisältäpäin kuorivaa BHA-happoa, joka auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista. Kaiken tämän lisäksi se on pullollaan luonnonmukaisia uutteita ja ihoa kosteuttavia ainesosia eikä siinä vielä kaikki – jopa sen pH arvo on optimoitu hieman alle neljään, jotta sen sisältämät hapoit voivat myös toimia iholla hyvin (tämä ei aina ole itsestäänselvyys kaikissa tuotekoostumuksissa).

Kasvovesi kuulosti siis kaikin tavoin niin hyvältä, että olin syystäkin epäluuloinen sen suhteen. Eihän sama tuote voisi tehdä vähän kaikkea – vai voisiko?

Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner kasvovesi korealainen kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Nyt täytyy kuitenkin todeta, että todellakin voi ja voin suositella tätä oikeastaan kaikille ihotyypeille. Kirkas kasvovesi on koostumukseltaan ohuen vesimäistä ja melko tuoksutonta. Tavallisesti joudun välttämään AHA- ja BHA-happoja suuni ympäryksillä ja leuan alueella, sillä ne saavat iholleni aikaan jopa lievästi perioraalidermatiittia (POD) muistuttavan reaktion. Ihmeekseni olen kuitenkin voinut käyttää tätä kasvovettä ongelmitta kaikkialla kasvojeni iholla.

Olen käyttänyt tätä taianomaista nestettä ihollani lähes päivittäin reilun kuukauden ajan enkä voi kuin ihastella, kuinka hyvin tämä on ihollani toiminut. Tuote onnistuu todellakin sekä kosteuttamaan, kirkastamaan että puhdistamaan ihoni ja tekemään siitä täyteläisen pehmeän tuntuisen, heleämmän näköisen sekä jopa ehkäisemään epäpuhtauksia. Aivan mieletöntä!

Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner kasvovesi korealainen kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Yllä olevasta ainesosaluettelosta voi nähdä, että tuote todellakin on täynnä hyviä ainesosia. Glyseriinin, pilkotun kollageenin ja hyaluronihapon lisäksi ainesosaluettelosta löytyy aivan valtava määrä erilaisia kasviperäisiä uutteita ja BHA-hapon (salisyylihappo) lisäksi aika huikea yhdistelmä erilaisia AHA-happoja, jotka selvästi tukevat toisiaan, mutta pitävät pieninä pitoisuuksina tuotteen koostumuksen hyvin hellävaraisena. Kun ne on yhdistetty ihoa tehokkaasti kosteuttaviin ja hoitaviin ainesosiin, ei iho pääse kuivumaan ja ärtymään kuorivasta vaikutuksesta.

Tämä kasvovesi on ollut todellinen löytö ja olen aivan rakastunut tähän!

Kuten korealainen kosmetiikka yleensäkin, on tämäkin suorastaan naurettavan halpa tuote. Ebaysta 500 ml (!!!) pullon saa tilattua postikuluineen noin 15 eurolla ja kasvoveden myyjiä löytyy täältä*.

Jos siis kaipaatte uutta kasvovettä, niin laittakaapa tämä kokeiluun!

Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner kasvovesi korealainen kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko joku muu sattunut kokeilemaan tätä kasvovettä?


Lue myös:

Hyaluronihappo on kosteuttavien ainesosien kuninkaallinen

Pikaopas AHA- ja BHA-happoihin: Mitä ne ovat, mitä ne tekevät ja mitä kannattaa hankkia?

Glykolihappo, maitohappo vai mantelihappo – mitä AHA-happoa kannattaa käyttää?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!