BB-sivellin

Olen kertonut, että levitän itse usein nestemäisen meikkipohjan kasvoilleni sormin, sillä olen vähän laiska siveltimien pesijä. Aina silloin tällöin innostun kuitenkin käyttämään myös siveltimiä ja yksi viimeaikaisimmista sivellininnostumisistani ja samalla sivellinihastumisistani on ollut tämä sivellin:
Minulle töiden kautta keväällä päätynyt KICKSin oman merkin sivellin ei suinkaan ole mikä tahansa meikkivoidesivellin. Ehei, sitä ei nimittäin ole tarkoittu meikkivoiteille vaan nimenomaan BB-voiteille!
No joo, voi tällä muitakin nestemäisiä pohjia levittää, samalla lailla ne meikkivoiteet ja CC-, DD,- EE- ja vaikka FF-voiteetkin levittyvät kun BB-voiteetkin, mutta jollakin tämänkin siveltimen on massasta erotuttava, joten olkoon se sitten vaikka sen nimi.
Ei tosin sillä, että siveltimellä olisi vaikeuksia erottua muutenkaan, sen verran hyvä se kuitenkin on. Pidän itse litteitä meikkivoidesiveltimiä enemmän näistä viistopäisistä, pulleista ja tasakärkisistä versioista, sillä näillä meikkipohjan saa työstettyä iholle kauniisti sivellintä kasvoilla pyöritellen. Näillä kasvoille ei jää rannuja tai viiruja ja meikkivoiteen saa sulautumaan ihon kauniisti sitä siveltimellä työstäen. Siveltimessä on ihanan pehmeät harjakset, joten sillä on hellävaraista työstää meikkipohja kasvoille.
Muita tästä KICKSin BB Cream -siveltimestä hullaantuneita?
KICKS Professional BB Cream -siveltimellä on hintaa n. 13 euroa.