Älyhiusharja, joka kuuntelee hiuksiasi – Kérastase Hair Coach

Yksi tunnetuimmista jutuista yhdistää älypuhelin ja kauneudenhoito on ollut tähän mennessä oikeastaan enemmänkin hygienian puolella, kun Braun on kehittänyt älypuhelimen kanssa yhdessä käytettäviä sähköhammasharjoja.

oral-b-genious-sahkohammasharja

Viimeisimpiä niistä on Oral-B Genius -sähköhammasharja*, jonka kasvojentunnistustoiminnon ansiosta hampaiden oikeaoppisesti tapahtuvaa harjausta voi hampaita harjatessa seurata kännykkäsovelluksen näytöltä Bluetooth-teknologiaa hyödyntäen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QWN68sMULmc]

Tekniikkaa pyritään integroimaan kauneudenhoidon puolelle kuitenkin yhä kekseliäämmin ja yksi viimeisimmistä jutuista onkin ollut Nokian omistaman hyvinvointilaitteisiin erikoistuneen Withingsin älyhiusharja, joka kuuntelee hiuksia.

Tämän vuoden aikana myyntiin tuleva Hair Coach -älyhiusharja on kehitetty yhteistyössä L’Oréalin omistaman Kérastasen kanssa  ja sen idea perustuu hiuksia kuuntelevaan mikrofoniin. Kyllä, kuulostaa aika mielenkiintoiselta!

kerastase-smartbrush-alyhiusharja
Kuva: Popsugar.com

Hiusharjalla harjataan hiukset normaalisti, jolloin se kuuntelee harjatessa muodostuvia ääniaaltoja tunnistaen hiuksista niiden pörröisyyden, kuivuuden, kaksihaaraiset hiuslatvat sekä muut hiusvauriot. Lisäksi harja analysoi harjauksen nopeutta ja voimakkuutta  sekä harjanvetojen määrää. Harjan värisevä varsi antaa palautetta hiusten harjaamisesta ja ohjeistaa näin harjaamaan hiukset oikein.

Hiusharjaa käytetään yhdessä Kérastasen kännykkäsovelluksen kanssa, joka analysoi harjan antamia tietoja ja kertoo niiden perusteella käyttäjälle tämän hiusten kunnosta ja antaa hiuksille sopivia Kérastase- tuotesuosituksia.

Kuulostaa aika jännältä!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HO5lkZQlNuw]

Minkä kauneudenhoitolaitteen tai -tuotteen kanssa te toivoisitte älyteknologian pariutuvan?

 


Joko luit nämä postaukseni?

hiusturbaani-ostolakossa invisibobble-paksuille-hiuksille maailman-paras-tupeerauskampa