Enormous Lash, you had your chance

Käytin Enormous Lash ripsienkasvattajaa lähes 6 kk, mutta nyt saatan vihdoin kuopata sen ja sanoa, että terve menoa, ei jää ikävä!

En ala pitämään uutta puhetta siitä, miksi en yllättynyt tämän toimimattomuudesta, joten muistin virkistykseksi voitte kurkistaa tämän postauksen.

Tässä vielä kuvat ennen ja jälkeen:


Ripsilleni ei siis todellakaan tapahtunut tuon kuuden kuukauden aikana yhtikäs mitään. (Tai ei ainakaan mitään positiivista.) En silti sano, että olisin luopunut toivosta ripsienkasvattajien kanssa. En vain enää tahdo kokeilla mitään, mikä ei sisällä prostaglandiinia, joka on käsittääkseni ainoa aine, jonka on todistettu kasvattavan ripsiä. (Kertokaa heti, jos tiedätte muista aineista!) EU:ssa tätä sisältäviä tuotteita ei käsittääkseni voi saada kuin lääkärin määräyksestä, joten esimerkiksi LiLash on minunkin sitten varmasti jonain päivänä pakko shopata USA:sta tulliinjäämisenkin uhalla.

Onko joku lukijoistani kokeillut Enormous Lashia? Toimiko teillä?

(Ja juu, jos en olisi ottanut kuvia vastaisin minäkin, että ”kyllä se ehkä vähän teki jotain…”, sillä siltä minusta tuntui. Tämän vuoksi kuvat pitäisi aina ottaa sellaisten tuotteiden kanssa, joiden luvataan tekevän jotain konkreettista pitkällä aikavälillä. )

Lopuksi vielä pari muuta loppunutta tuotetta:

Tigin Curls Rock Curl Booster loppui vihdoinkin. Siis ihan oikeasti vihdoinkin, sillä tämä on ollut minulla viitisen vuotta…

Tuote oli kuitenkin edelleen kunnossa, joten olen suihkinut sitä hyvillä mielin. Harmikseni tukkani ei vaan ole yhtään luonnonkihara, joten en ole hyötynyt tästä suihkeesta pahemmin. Rakastan kuitenkin tämän ihanan omenaista tuoksua, jonka vuoksi tätä lähinnä tykkäsinkin käyttää hyvin kevyenä kiinnittäjänä. Kyllä, jälleen voimme todeta, että olen helppo näiden tuotteiden kanssa!

Minun on kuitenkaan paha sanoa tästä sen enempää, sillä en tosiaan voinut käyttää tätä sen oikeaoppisessa tarkoituksessa, eli kiharoiden virkistämisessä luonnonkiharassa tukassa. Oma kokemukseni kiharrettujen hiusten rutistelusta kiharemmiksi oli kuitenkin hieman huono, sillä tämä teki tukasta hieman korpun ja jäykän ja jopa vähän suttuisen. näköisen Tämän vuoksi tyydyinkin lähinnä suihkaisemaan tätä kevyesti suoristuksen jälkeen antamaan kevyttä pitoa tukkaan ja tässä tehtävässä tämä kyllä toimi varsin kiitettävästi.

Toinen loppunut tuote oli Mavalan käsivoiteen matkakoko:

Tämä oli varsin hyvä käsivoide. Ei mikään superkosteuttaja, mutta ihan kiitettävä silti. Koostumus oli miellyttävä ja imeytyi hyvin ja pahimman kuivuuden tämä kyllä hoiti ja piti poissa. Lisäksi tämä oli hyvin riittoisa. Yökäyttöön ehkä vähän turhan kevyt, mutta päiväkäytössä passeli. Lisäksi tuoksu oli hyvin miellyttävä. Ei pahaa sanottavaa, mutta en nyt ihan erityisesti liputtaisi tämän puolestakaan minään superkäsivoiteena.

Voisikohan näitä tuotteita jooko loppua hieman tiuhempaa tahtia..? Tämä hidas loppumisvaihti alkaa nimittäin taas tympimään…