Tahranuttu

Olen töissä laivalla, joka on tunnetusti se paikka, jossa kaikki miehet ja heidän naispuoliset läheisensä käyvät täyttämässä miesten dödövarastot. 
Miesten hajuvesiosastolla myytävät stickit ovat yleensä  pelkkiä deodorantteja ja vain harva siellä myytävä merkki valmistaa valkoisia tahroja tekeviä antiperspirantteja. Naisten hajuvesien puolelta näitä tahraavia antperspiranttistickejä valmistavia tahoja löytyy kuitenkin muutama enemmän ja itselläni on ollut jonkun aikaa kokeilussa tehokas, mutta pirun ärsyttävä DKNY:n Be Delicious -sticki.
Kuten sanoin, on tämä tuoksuva puikko tehokas. Tehokas kuin mikä, oikeastaan. Paitsi että se antiperspiranttina blokkaa hikoilua agressivisesti, on siihen lisäksi vielä ympätty raikas ja melkoisen voimakas hedelmäisomppuinen tuoksu, joka ainakin omassa käytössäni tuulahtelee kainaloista pitkin päivää kätkien alleen kaiken sellaisen, minkä kätkettäväksi soisikin. Kaiken lisäksi tuotteen kainaloidenkuivattelutehoa vahvistaa vielä sen sisältämä talkki.
Pidän tuotteesta sen tehojen puolesta, mutta en vaan kestä sitä muuten. Sehän tahraa paidat valkoisena tököttinä kuin pahinkin huolimattomasti sijoitettu maalitela!
Yleensä tuho alkaa jo vaatteiden pukemisvaiheessa. Vaikka kuinka yrittää olla varovainen, on paidan rinnusta tai vähintään helma sotkettu dödöraidoilla, jotka eivät tummimmista vaatteista lähde pois kuin uudessa pesussa. 
Aargh, kuinka ärsyttävää!
Itse olen kyennyt käyttämään tätä stickiä lähinnä työkäytössä, sillä valkoisen kauluspaidan kanssa sotkua ei tapahdu päällepukiessa tai paitaa päällä pitäessä ja vaikka tapahtuisikin, olen niin mukavuudenhaluinen ihminen, että surutta vaan pesetän työpaitani työpaikan normien mukaisesti yhtiölläni. No harmn done.
Mutta sitten sitä vaan tulee aina miettineeksi, että miksi kukaan kärsii tätä tuskaa kotona omien arkivaatteidensa kanssa?
Tahtoisinkin tänään kuulla niiden ihmisten kommentteja, jotka käyttävät aktiivisesti näitä tahrivia valkoisia stickejä. 
Oletteko mestaripukijoita? Käytättekö vain valkeita paitoja, joissa tahrat eivät näy? Vai onko näissä vaan niin ylivoimainen pito ja hajunpeittokyky, että ne kumoavat tahrivuuden negattiviset vaikutukset ylivoimaisesti?
Olkaa hyvät ja kertokaa, sillä asia todellakin kiinnostaa minua!