Paras miesten käsivoide: Bulldog Original Hand Cream

Kerroin eilen päässeeni ottamaan osaa Swedish Beauty & Cosmetics Awards -gaalaan ja saaneeni sieltä valtavan kassillisen kosmetiikkaa kotiinviemiseksi. Tuotteiden joukossa oli yksi aivan suunnaton yllättäjä, josta en malta olla heti postaamatta teille.

Bulldog Original Hand Cream

Bulldog Original Hand Cream -käsivoide oli valittu ehdolle kolmen muun tuotteen rinnalle Vuoden miesten ihonhoitotuote -kategoriassa ja vaikka siitä ei leivottukaan voittajaa, herätti se silti kiinnostukseni. Jos neljän parhaan miesten tuotteen joukkoon oli päässyt ehdolle käsivoide oli sen todellakin oltava jotain aivan erityistä!

Bulldog Original Hand Cream

Annoin käsivoiteen ensin Ruotsalaiselle, mutta hipsin kuitenkin itse ensimmäisenä tuubille kokeillakseni sitä… ja sen jälkeen kaduinkin jo, että olin mennyt lupaamaan voiteen hänelle. Tämä oli nimittäin aivan huippulaatua!

Bulldog Original Hand Cream

Käsivoide tuntui mukavan kosteuttavalta ja teki ihosta ihastuttavan pehmeän ja sileän tuntuisen. Se ei kuitenkaan jäänyt yhtään tahmaiseksi tai klähmäiseksi ja koostumus vaikuttikin aivan täydellisesti miehisen maun huomioivalta. Tuotteessa oli kevyt, luonnonmukainen tuoksu, joka oli kuitenkin melko neutraalin ”puhdas.” Hurmaannuin käsivoiteen koostumuksesta niin kovasti, että tyrkytin sitä heti Ruotsalaisellekin kokeiltavaksi ja hänen ensireaktionsa oli juuri niin hurmaava, kun ruotsalaismieheltä voisi kuvitellakin. Valloittavan hymy kasvoillaan hän ihan aidosti innostui siitä, kuinka miellyttävä voiteen koostumus oli ja kuinka mukavan tunteen (tai tuntumattomuuden) se käsiin jätti!

Bulldog Original Hand Cream

Olin huomannut töissä, että runsaasti luonnon raaka-aineita hyödyntävän Bulldogin tuotteet ovat viime aikoina myyneet varsin hyvin ja että suomalaiset miehet tilaavat niitä jo ihan itse käyttöönsä. Tämän käsivoiteen kokeilu herätti oman kiinnostukseni merkkiin aivan uudella tavalla. Käsittääkseni Bulldog ei ole aivan täysin puhdasta luonnonkosmetiikkaa (?), mutta se hyödyntää tuotteissaan todella runsaasti luonnon raaka-aineita ja ainakin pääosa sen käyttämistä ainesosista on luonnonmukaisia. Englannissa valmistetuilla tuotteilla on on Cruelty-Free Leaping Bunny -tunnus ja The Good Shopping Guide on antanut sille Ethical Company -tunnuksen.

Bulldog Original Hand Cream

Bulldogilla on melko monipuolinen tuotevalikoima ja erinomaista tuotemerkissä on myös tuotteiden hinnat, jotka ovat lähes markettituotteiden luokkaa. Mukavaa, että tämän tyyppinen tuotesarja on kehitetty miehille!

Bulldog Original Hand Cream
Onko teidän lähipiirissänne tehty tuttavuutta Bulldog-tuotteiden kanssa?


Bulldog-tuotteita voi ostaa verkosta täältä.*