Opas The Ordinaryn ihonpuhdistustuotteisiin

*Sis. mainoslinkkejä

The Ordinaryn tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä kolme erilaista ihonpuhdistustuotetta sekä yksi ihoa puhdistava kasvonaamio.

Löydät tältä sivulta tietoa The Ordinaryn kaikista ihonpuhdistustuotteista sekä vastauksen siihen, mikä The Ordinaryn ihonpuhdistustuote on paras juuri sinulle kasvojenpuhdistukseen.

Kaikkia The Ordinaryn meikin- ja ihonpuhdistustuotteita yhdistää yksi asia: ne sopivat loistavasti kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteet on nimittäin tehty sellaisiksi, että ne pesevät hellävaraisesti ihoa kuivattamatta, huuhtoutuvat helposti vedellä ja jättävät jälkeensä miellyttävän puhtaan, pehmeän ja raikkaan ihon, joka ei kiristele, mutta joka ei myöskään tunnu klähmäiseltä.

Voit siis käyttää The Ordinaryn puhdistustuotteita sekä kuivan että rasvaisen ihon puhdistukseen, sillä ne puhdistavat ihon hellävaraisesti ja ihohuokosia tukkimatta. (Salisyylihappoa sisältävää kasvonaamiota suosittelen kuitenkin vain rasvoittuvalle iholle.)

Melkoisia tuotteita, siis!

The Ordinary Squalane Cleanser

*The Ordinary Squalane Cleanser

Mihin tarkoitukseen? Ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon

Koostumus: Voidemainen, ei vaahtoa, huuhtoutuu vedellä

Kenelle? Kaikille ihotyypeille

The Ordinary Squalane Cleanser on hellävarainen ihonpuhdistustuote, jonka voidemainen koostumus puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet, liiallisen talin sekä meikin hellävaraisesti ja ihoa kuivattamatta.

Tätä tuotetta voi siis käyttää kasvojen pesuun sekä aamulla että illalla.

Pidin tästä puhdistustuotteesta itse kovasti ja se yllätti minut täysin. Olin ajatellut puhdistusvoiteen pesevän ihoni ehkä jopa natisevan puhtaaksi, mutta vielä mitä!

Ihostani tuli tällä todella puhdas ja puhdistusvoide poisti kaiken meikin, mutta ei kuivattanut ihoani ollenkaan. Päin vastoin ihoni jäi ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi.

En ollut tuotetta ostaessani tajunnut, että sen voidemainen koostumus on itseasiassa pehmeää emulsiota, joka vieläpä sulaa iholla öljymäiseksi, minkä ansiosta se tosiaan poistaa hyvin myös meikin ripsivärin mukaanlukien.

Öljymäisestä koostumuksestaan huolimatta puhdistustuote ei kuitenkaan sisällä varsinaisia öljyjä, joten se myös huuhtoutuu iholta loistavasti pois pelkällä vedellä eikä jätä iholle klähmäistä tunnetta.

Tätä puhdistustuotetta voi periaatteessa käyttää silmämeikin poistoon, mutta jos silmämeikki on voimakas tai silmät ovat hyvin herkät, voi silmämeikki olla hyvä poistaa erillisellä silmämeikinpoistoaineella – varsinkin jos se on vedenkestävää.

Riittoisa puhdistusvoide on myynnissä 150 ml ja 50 ml pakkauksessa, joista jälkimmäinen sopii hyvin mukaan myös matkalle

Käyttö: Ota puhdistusvoidetta kämmenille ja hiero käsiä yhteen, jotta emulsio muuttuu öljymäiseksi. Hiero öljyksi muuttunutta puhdistustuotetta hellästi kuivalle kasvojen iholle irroittaaksesi iholta meikin ja epäpuhtaudet. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä.

*Osta Lykon verkkokaupasta täältä.

The Ordinary Glycolipid Cream Cleanser 

*The Ordinary Glycolipid Cream Cleanser

Mihin tarkoitukseen: Meikinpoistoon

Koostumus: Emulsio, ei vaahtoa

Kenelle: Kaikille ihotyypeille

The Ordinary Glycolipid Cream Cleanser on nimenomaan meikinpoistoon tehty puhdistusemulsio, jossa on iholle hellävarainen pH ja joka auttaa ylläpitämään ihon luonnollisen suojamuurin samalla kun se puhdistaa kasvoilta meikin.

Pidän tässä meikinpuhdistustuotteessa erityisesti siitä, että sitä voi käyttää sekä kuivalle että kostealle iholle omista mieltymyksistä riippuen. Tämä on minusta mukavaa, sillä näin ollen tuote sopii käytettäväksi sekä suihkussa jo kastuneille kasvoille että kuivallekin iholle.

Meikinpuhdistusvoiteen emulsiomainen koostumus levittyy iholle mukavasti, sulattaa hyvin kaiken meikin ja öljyttömänä tuotteena se huuhtoutuu iholta helposti pois.

Tätäkin puhdistustuotetta voi käyttää silmämeikin poistoon, mutta sanoisin tämänkin kohdalla, että jos silmämeikkiä on runsaasti, silmämeikki on vedenkestävää tai silmät ovat hyvin herkät, voi silmämeikki olla hyvä poistaa erillisellä silmämeikinpoistoaineella.

Tätä puhdistustuotetta myydään vain 150 ml tuubissa.

Käyttö: Käytä puhdistusemulsiota poistaaksesi kasvoilta meikin. Ota puhdistusemulsiota käsiin ja hiero joko kuivalle tai kostealle kasvojen iholle. Huuhtele iho puhtaaksi vedellä.

*Osta Lykon verkkokaupasta täältä.

The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser

*The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser

Mihin tarkoitukseen: Ihonpuhdistukseen

Koostumus: Vesipohjainen puhdistusgeeli, vaahtoaa

Kenelle: Kaikille ihotyypeille

The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser -puhdistusgeeli on tarkoitettu nimenomaan ihonpuhdistukseen eikä sitä ole tehty poistamaan meikkiä.

Tämä puhdistusgeeli sopii siis hyvin ihonpuhdistukseen aamulla sekä silloin, kun kasvoilla ei ole meikkiä. Jos tykkäät tehdä ihollesi kaksoispuhdistuksen, voit poistaa kasvoilta ensin meikin The Ordinary Glycolipid Cream Cleanser -puhdistusemulsiolla (tai The Ordinary Squalane Cleanser -puhdistusvoiteella) ja jatkaa ihonpuhdistusta sen jälkeen tällä puhdistusgeelillä.

The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser -puhdistusgeelissä on öljytön, vesipohjainen koostumus, joka vaahtoaa veden kanssa kevyesti. Puhdistusgeeli jättää iholle puhtaan ja raikkaan tunteen, mutta ei kuivata ihoa tai tee siitä natisevan puhtaan tuntuista.

Tämä hellävarainen puhdistusgeeli sopii myös herkälle iholle, sillä se auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojamuuria.

Myös tätä puhdistustuotetta myydään vain 150 ml tuubissa.

Käyttö: Hiero vaahtoutuvaa puhdistusgeeliä kostealle kasvojen iholle ja huuhtele iho puhtaaksi vedellä.

*Osta Lykon verkkokaupasta täältä.

The Ordinary ihonpuhdistustuotteet

Mikä The Ordinaryn ihonpuhdistustuote on paras?

Jos haluat pärjätä yhdellä tuotteella, suosittelen valitsemaan *The Ordinary Squalane Cleanser -puhdistusvoiteen, sillä se sopii käytettäväksi niin ihonpuhdistukseen kuin meikinpoistoonkin ja sitä voi käyttää aamuin illoin kaikille ihotyypeille.

Jos et käytä meikkiä ja haluat vain yhden tuotteen, valitse oman käyttömieltymyksesi mukaan joko voidemainen *The Ordinary Squalane Cleanser tai geelimäinen *The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser.

Jos käytät meikkiä, riittää *The Ordinary Squalane Cleanser yksinään usein poistamaan kevyen meikin.

Parhaan puhdistustuloksen saat kuitenkin tekemällä kaksoispuhdistuksen puhdistamalla kasvoilta ensin meikin *The Ordinary Glycolipid Cream Cleanser -puhdistusemulsiolla ja pesemällä sen jälkeen ihon *The Ordinary Glucoside Foaming Cleanser -puhdistusgeelillä.

 

The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque kasvonaamio

*The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque -kasvonaamio

Mihin tarkoitukseen: Tehostamaan ihonpuhdistusta ja ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista

Koostumus: Musta, voidemainen

Kenelle: Rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja tukkeutuvalle iholle

Jos haluat täydentää ihonpuhdistusta puhdistavalla kasvonaamiolla, löytyy The Ordinaryn valikoimasta myös salisyylihappoa sisältävä, ihoa hellästi kuoriva The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque -kasvonaamio.

Tämä kasvonaamio on tarkoitettu nimenomaan rasvoittuvalle iholle ja sen sisältämä kaoliini ja hiili imevät iholta epäpuhtauksia ja liiallista talia samalla kun salisyylihappo irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa siten ehkäisemään ihon tukkeutumista ja epäpuhtauksien muodostumista.

Aktiiviaineidensa ansiosta kasvonaamio onkin kaksoisvaikutteinen eikä ihoa tarvitse naamiota käyttäessä kuoria erikseen, vaan sekä ihon kuorinta että puhdistus sujuvat yhdellä ja samalla tuotteella.

Naamio puhdistaa ihoa ja ihohuokosia tehokkaasti, joten sitä ei suositella herkälle iholle.

Pidän itse tässä kuorivassa naamiossa juuri siitä, että kuorinta tapahtuu salisyylihapon ansiosta hellävaraisesti. Jos iho rasvoittuu ja sillä on epäpuhtauksia, ei iholla kannata käyttää hankaavia rakeita sisältäviä tuotteita, sillä ne voivat ärsyttää ihoa ja pahentaa epäpuhtauksien tulehduksia.

Käyttö: Levitä puhdistavaa kasvonaamiota puhtaalle, kuivalle kasvojen iholle välttäen silmänympärysihoa. Anna mustan naamion vaikuttaa iholla korkeintaan 10 minuuttia ja huuhtele naamio sen jälkeen iholta vedellä. Käytä naamiota tehostamassa ihonhoitoa kerran viikossa.

*Osta Lykon verkkokaupasta täältä.