Rituals – The Ritual of Sakura

*Sis. mainoslinkin

Yksi parhaista tuotemerkeistä, joiden kanssa olen tehnyt töiden kautta tuttavuutta on ehdottomasti Rituals. Tutustuin merkin tuotteisiin jo laivalla työskennellessäni kun työkaverini fiilistelivät tuota Ruotsissa myynnissä ollutta tuotemerkkiä niin suurella innolla ja sittemmin ihan omien kokemuksien kautta, kun merkin tuotteet tulivat meillekin myyntiin.

Rituals Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream

Nyt Elevenillä työskennellessäni olen tehnyt niiden kanssa vielä lisää tuttavuutta, sillä suureksi ilokseni tuotemerkki kuuluu verkkokauppamme valikoimaan.

Rituals Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream

Olen kehunut blogissani jo aiemmin sekä merkin suihkuvaahdon että suihkuöljyn  ja tällä kertaa kehujen kohteeksi pääse merkin vartalovoide, josta sain näppärän matkakoon Lookfantasticin joulukalenterista. The Ritual of Sakura -linjan Magic Touch Body Cream -vartalovoiteen hurmaavassa tuoksussa sekoittuvat pehmeä riisimaito ja kirsikan kukat, joista jälkimmäisten kukkiminen symboloi japanissa elämän kauneutta.

Rituals Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream

Vartalovoiteessa on täyteläinen, samettisen kuohkea koostumus, joka ravitsee ihoa tehokkaasti. Täysikokoinen tuote tulee kauniissa purkissa tämän 70 ml tuotteen ollessa pakattu kevyeen tuubiin.

Rituals Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream

Vartalovoide jättää iholle ihastuttavan pehmeän ja kosteutetun tunteen sekä miellyttävän tuoksun. Tuoksu on kuitenkin melko vahva, joten itse tykkään Ritualsin tuotteista eniten suihkutuotteina ja vartalovoiteita käytän mieluiten iltaisin, jolloin nautin niiden tuoksusta vain korkeintaan muutamia tunteja ennen nukahtamistani.

Rituals Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream

Sanonkin aina, että Rituals on tuoksumaailmoineen hieman kuin aikuisten Victoria’s Secret, sillä sen tuotteet tuoksuvat samalla lailla, mutta karkkisten tuoksujen sijaan tuoksuissa on hieman itämaisia vivahteita ja vähemmän makeutta. Pidän merkin vartalotuotteista kovasti ja jäinkin jopa hieman harmittelemaan, etten hankkinut itselleni tänä vuonna merkin joulukalenteria, joka olisi sisältänyt ihanan monipuolisen kattauksen merkin suosikkituotteita. Ensi jouluna sitten…

*Rituals-tuotteita myy Elevenin verkkokauppa täällä.

Rituals Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream
Onko teillä Rituals-suosikkeja?

PS. Merkillä on muuten paljon ihania lahjapakkauksia, jotka ovat minusta todella ihania antaa lahjaksi!