Pai Pai Peipi

Sain Pai Skincare -merkin tuotteista maahantuovalta Candy Shop -verkkokaupalta kokeiluuni merkin ihoa rauhoittavan Chamomile & Rosehip Sensitiv Skin Creamin, joka on aivan omiaan Roaccutan-kuurin aikaansaamaan ihonpunoitukseen tällä hetkellä.

Tuote onkin siis päässyt testiin monessa tosielämän tilanteessa ja minulla on siitä paljon positiivista sanottavaa.

Koska ihoni on usein kuivan kiristävä lääkekuurin vuoksi, saa moni sille levitetty voide sen lehahtamaan punaiseksi eikä punoitus meinaa millään ottaa loppuakseen.

Iholleni tällä hetkellä hyvän voiteen pitäisikin siis olla myös kosteuttava, mutta silti meikin alle hyvin sopiva.

Pain voide onkin sopinut meikin alle loistavasti imeytyen tarpeeksi olematta liian mattapintainen, mutta kuitenkin loistavasti kosteuttava. Ja kosteuttavia aineosiahan tämä onkin pullollaan!

Yökäyttöön tämä ei välttämättä iholleni tällä hetkellä täysin kuitenkaan riittäisi.

Pain rauhoittava voide on siis juuri sitä, mitä ihoni on tässä tilanteessa kaivannut! Koska voide on iholleni niin nappi valinta, sai se minut kiinnostumaan myös muista merkin kehutuista tuotteista.

”Sarah Brown perusti Pai Skincare -ihonhoitosarjan vuonna 2007, koska ei löytänyt herkälle iholleen sopivia tuotteita. Pain tavoitteena on olla markkinoiden puhtain kasvipohjainen luomusarja, joka ei ärsytä edes herkintä ihoa. Pai kehittää ja valmistaa kaikki tuotteensa omalla tehtaalla Iso-Britanniassa. Tuotteet ovat keränneet paljon faneja ympäri maailman ja ovat voittaneet runsaasti palkintoja. Kaikilla Pai Skincaren tuotteilla on Soil Association -luomusertifikaatti.”Candyshop.fi

Pain tuotteita voi Suomessa ostaa osoitteesta Candyshop.fi, jossa voiteella on hintaa 32 euroa (50 ml).

Oletteko te tutustuneet Pai Skincaren tuotteisiin?