Maailman paras hiuksiin jätettävä hoitosuihke

Hyvät naiset ja he… noh, tytöt. Nyt on löytynyt maailman ihanin hiuksiin jätettävä hoitosuihke. For real.

Sain blogin kautta pari kuukautta sitten kampaamoissa myytävän IdHAIRin Elementsin hiuksiin jätettävän 911 Rescue Spray Protecting Mistin ja ensikokeilusta asti olemme olleet kuin paita ja peppu. Tai kuin hiukset ja hoitoaine. Olen aivan rakastunut!

911 Rescue Spray Protecting Mist on hiuksiin jätettävä suojaava ja hoitava suihke. Suihketta voidaan käyttää pesun jälkeen niin kosteaan kuin jopa kuivaankiin tukkaan, mutta itse olen tyytynyt suihkimaan sitä kosteisiin hiuksiin heti pesun jälkeen. Tuote lupaa ravita, siloittaa ja suojata erityisesti värjättyjä hiuksia ja antaa niille kauniin kiillon. Keratiinia ja muita hoitavia ainesosia sisältävä suihke toimii siis sekä hoitotuotteena että lämpösuojana hiuksia muotoiltaessa ja voi jessus, kuinka hyvä se onkaan hommassaan ollut!

Hiusteni latvat ovat tällä hetkellä melkoisen kärsineet, joten kaikki avustavat tekijät on otettu ilomielin vastaan. Haussa on ollut tehotuote, joka pehmentäisi latvoja, selvittäisi niiden takkuja, siloittaisi tukkaa ja tekisi ihmeellisiä taikoja ilman, että hiuksista tulisi raskaat ja lättänät. Ja tässä se tuote nyt on.

Ihanan mansikkaiselle tuoksuva suihke tekee todellakin kaikkea sitä, mitä se lupaileekin tekevänsä. Hiukseni latvat jäävät tämän jäljiltä aivan ihanan ja poikkeuksellisen pehmeiksi ja huomattavasti sileämmiksi mutteivät silti liukkaiksi tai yhtään raskaiksi. Siksi tämä suihke onkin loistava tapaus niin paksummallekin hiuspehkolle kuin jopa ohuemmallekin tukalle. Rakastan sitä, kuinka ihanan tuntuisiksi hiukseni tämän jäljiltä jäävätkään ja voinkin sanoa, että tämä on ollut ylivoimaisesti paras hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen tehtävää hoitava ja samalla hiuksia lämmöltä suojaava suihke, jota olen koskaan kokeillut! Ihan vain noin vaatimattomasti jalustalle nostettuna.

Onko joku muu hullaantunut tähän mansikan tuoksuiseen ensiaputuotteeseen? Mikä on teidän suosikkinne hiuksiin jätettävistä hoitosuihkeista?

IdHAIR elements 911 Rescue Spray Protecting Mistia myydään kampaamoissa ja sillä on hintaa n. 19 euroa.