Pepunpehmeät kannat

Kun aikoinaan opiskelin kosmetologiksi (jonka opinnot sittemmin keskeytin), tutustuin jalkojenhoidon kurssilla Gehwol-nimiseen tuotesarjaan. Seisomatyöläisenä jalkani olivat kovilla ja koska olen nainen, eivät kaikki kenkänikään aina olleet jalkojeni ihonhoidolliselta kannalta niitä parhaita mahdollisia tapauksia.
Tutustuin tuolloin merkin Hydrolipid-Lotioniin, joka on kuiville kintuille tarkoitettu tehokosteuttava jalkavoide.
Hoidin ennen säännöllisesti jalkojani rasvaamalla ne joka ilta ennen nukkumaanmenoa, mutta nyt tuo rutiini on viimeisen puolen vuoden aikana jäänyt lähes täysin ja jalkojeni ihokin oli jo päässyt sen mukaiseksi. Mitään pahoja kovettumia tai pykimiä jaloissa ei ollut, mutta ne eivät vaan enää olleet samalla lailla vauvapeppumaisen pehmeät kuin mitä ne ennen olivat, joten minun oli kaivettava esiin tämä vanha tuttuni.
Hydrolipid-Lotion on yksi parhaista ihon pehmentäjistä ja kosteuttajista, joita tiedän ja siinä onkin mitä loistavin sisältö mm. jojoba- ja avokaadoöljyineen. Ja kyllä, voiteessa on ureaa. Älkää nyt herkimmät säikkykö, se ei ole sama asia kuin pissa. Se on toki yksi virtsan ainesosa, mutta täysin synteettisesti tuotettua ja mitä parhaimpia kosteudensitojia kosmetiikkatuotteissa. Ei hätää, siis.

Tämän voiteen kanssa jaloissani huomaa selkeän eron jo muutaman käyttökerran jälkeen. Minulla on tapana levittää jalkavoidetta jalkoihini illalla viimeiseksi ennen nukkumaanmenoa, jolloin se saa rauhassa vaikuttaa yön yli ja hoitaa jalkani pehmeiksi. Nyt kun olen jälleen rasvaillut jalkojani viikon verran kotoani löytyneillä tuubinjämillä, ovat kintutkin elpyneet siihen kuntoon, että ne odottavat kevät- ja kesäkenkäkelejä yhtä innolla kuin koko muukin kroppani.
Gehwolin tuotteita myyvät Suomessa kauneushoitolat ja tällä voiteella oli hintaa muistaakseni alle 15 euroa.
Oletteko te kokeilleet Gehwolin tuotteita? Kuinka paljon ylipäätänsä hoidatte tai rasvaatte jalkojanne?