Poikkeuksellisen hyvä putsari: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

*Sis. mainoslinkin

Minulla on uusi ihastus: AHA-happoja sisältävät ihonpuhdistustuotteet ja tämä on se tuote, josta kaikki viehätys lähti.

Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser Ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Elizabeth Arden PRO on klassikkomerkin oma erityinen alamerkkinsä, jonka ihonhoitotuotteet on varustettu erittäin tehokkailla aktiiviainepitoisuuksilla. Olin kuullut runsaasti kehuja mm. merkin kuorintalapuista ja Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser -ihonpuhdistustuote oli sellainen, jonka ylistystä kollegani eivät voineet lopettaa. Uteliaisuuteni sitä kohtaan kasvoikin melkoiseen mittakaavaan ja olin onnissani, kun lopulta sain töiden kautta käsiini sen ison matkakoon.

Puhdistustuotteessa on voidemainen koostumus, joka vaahtoaa kevyesti veden kanssa. Minusta tuote sopii parhaiten nimenomaan ihonpuhdistukseen, eli en ottaisi sillä pois meikkejä, vaan käyttäisin sitä kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa tai yksinään silloin, kun iholla ei ole ollut meikkiä.

Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser Ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Puhdistustuote sisältää maitohappoa, jolla on ihon pintaa kevyesti kuoriva vaikutus. Tuotteessa on myös salisyylihappoa, joka on rasvaliukoinen BHA-happo ja kykenee siksi imeytymään ihohuokosiin ja kuorimaan niitä sisältä päin. Niiden lisäksi tuotteessa on myös ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, jotka yhdessä hellästi pesevien aineiden kanssa varmistavat, ettei puhdistustuote kuivata ihoa.

Koska puhdistustuote sisältää ihoa hellästi kuorivia AHA- ja BHA-happoja, saattaa sitä iholle hieroessa tuntua kevyttä kihelmöntiä, jonka itse tunnen lähinnä epäpuhtauksien kohdalla. Jos iho on kuitenkin hyvin herkkä, en suosittele tätä tuotetta sen miedoksi ja hellävaraiseksi tehdystä koostumuksesta huolimatta.

Puhdistustuote jättää iholle paitsi ihanan puhtaan, myös pehmeän ja aivan käsittämättömän sileän tunteen. Iho näyttää sen ansiosta heleältä ja tuntuu todella tasaiselta, minkä vuoksi tämä puhdistustuote onkin minusta aivan erinomainen tuote käyttää nimenomaan aamulla. Ihosta tulee sen jäljiltä niin sileän tasaisen tuntuinen ja raikkaan näköinen, että meikkipohjastakin tulee aivan loistava. Kuolleen ihosolukon kasvojen pinnalta pyyhkivästä koostumuksestaan huolimatta tämä puhdistustuote ei silti tunnu ihollani kuivattavalta.

Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser Ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Puhdistustuote on normaalisti hieman hintava, sillä täysikokoisella pullolla on hintaa melkein 50 euroa. Toisaalta tuote on kyllä hyvin riittoisa ja sen vaikutus on iholla niin konkreettinen, että minusta se on hintansa väärti. Usein tuntuu, että ihonpuhdistustuotteet ovat niitä, joiden kohdalla tahtoo säästää, kun ne kuitenkin huuhdellaan viemäriin, mutta koska tämä putsari ehtii tehdä iholla tehokkaita ja selkeitä taikojaan jo siinä lyhyessä ajassa, jonka se ihonpuhdistuksen aikana ehtii kasvoilla vaikuttaa, joten tähän putsariin voisin ehdottomasti investoida.

*Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser -puhdistustuotetta voi ostaa verkosta Elevenin verkkokaupasta täältä. 

Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser Ostolakossa kokemuksia Virve Vee

Onko joku muu hullaantunut tästä tai jostakin muusta AHA-happoja sisältävästä putsarista?

PS. Jos pieni summaus AHA- ja BHA-hapoista sekä niiden hyödystä ihonhoidossa tulisi tarpeeseen, kannattaa kurkistaa tämä aiempi postaukseni.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!