Tavarahaaste-projekti: Mielummin eteenpäin kuin jemmaillen

Tavarahaaste-projektini on viimepäivinä edennyt uusiin piireihin siirryttyäni vaatekaapiltani hajuvesipuolelle.
Minulle on töiden kautta päätynyt paljon tuoksuja, joita en itse käytä, mutta joita olen aina jemmaillut ja lahjoitellut sopivina hetkinä eteenpäin. Tällä hetkellä näitä uudelleensijoittelua odottavia tuoksuja oli jo melkoinen kasa, joten päätin seuraavaksi kohdistaa vähennysenergiani niihin.
Aloitin vähentelyn katsomalla läpi miestentuoksut, joita ei tällä hetkellä ollut jemmoissani enää montakaan.
Blogini puolella jo aiemmin kehumani Pradan Luna Rossa on päätynyt minulle palkintona hyvin tehdystä työstä ja olen jemmaillut sitä kotonani odottaen oikeaa hetkeä ja oikeaa ihmistä, jolle sen antaisin. Oikea ihminen löytyi, joten tuoksu lähti eteenpäin.
Ehkä hämmentävin kotoani löytyvä tuoksu on Tommy Hilfigerin Tommy-tuoksun jämäpullo. 
Minulla on ollut teini-ikäisestä asti ihan hirveä fiksaatio tähän tuoksuun ja vaikka tuoksu onkin ehkä yleisesti enemmän nuorten poikien tuoksu kuin ikäisteni miesten, sytyn sille yhä edelleen. Tuoksu tuokin minulle varmasti alitajuisesti mieleeni mukavia muistoja ja olen joskus napannut töistä itselleni roskiin matkalla olleen testeripullon jämät omia tuoksutteluja varten. Nyt lahjoitin pullon sille pojalle, joka sitä käytti ollessani 12-vuotias ja joka sai minut ihastumaan siihen…
Tämä pienen pieni Armanin Acqua di Gio Essenzan miniatyyri lähti myös eteenpäin uuteen tuoksukaappiin, sillä vaikka miniatyyrit ovatkin ihania säilyttää, ei minun vaan ole mitään järkeä jemmailla miesten tuoksun minuatyyria itselläni.
Tässä siis perjantain, lauantain ja sunnuntain vähennetyt tuotteet. Naisten tuoksujen puolella tein huomattavasti enemmän radikaaleja vetoja, mutta niistä tarkemmin tulevalla viikolla.

Onko teillä joku kestosuosikki miesten tuoksuissa?