Himotuslistalla nyt: yksisarvishenkinen kasvonaamio

Kuka muu on jo alkanut hieman jopa kyllästyä siihen, että jokainen markkinoille putkahteleva kasvonaamio tuntuu olevan trendikkään musta tai harmaa (koska niistä tulee heti mielleyhtymä tehokkaaseen syväpuhdistukseen), raikkaan vihreä (koska  vihreä nyt vain näyttää freshiltä) tai valkea vaaleansinertävällä, vaaleankellertävällä tai vaaleanpunertavalla vivahtella (koska ne nyt vain kaikki puolestaan kielivät siitä, että naamio kosteuttaa, rauhoittaa tai antaa iholle vitamiineja)?

Missä kaikki muut värit ovat? Missä on räikeän oranssit, paloauton punaiset, fuksian sävyiset tai turkoosin siniset naamiot? Miksei niitä ole? Nehän olisivan paljon hauskempia ja hauskaahan naamioiden käytön on oltavakin, jotta sitä jaksaa aina tehdä.

Ja ennen kaikkea: Missä ovat yksisarvisenliilat kasvonaamiot? No tässä!

Tatcha Violet-C Radiance Mask 3

Koska kasvonaamion käyttämisen pitäisi minusta olla hauskaa ja jopa viihdyttävää, alkoihin sydämeni heti sykkiä, kun näin tämän naamion. Japanilaisen Tatcha-merkin Violet C Radiance Mask on niin ihanan liila, että tahtoisin käyttää sitä ihan vain siksi!

Tatcha on supersuosituksi noussut tuotesarja, jonka tuotteet ovat saaneet inspiraationsa geishojen kauneudenhoitorituaaleista, joiden sydämessä ovat kolme tehokasta luonnon aktiiviainetta: vihreä tee, levä ja riisi. Myös tämä naamio hyödyntää näitä kolmea tehoainetta, mutta niiden lisäksi se sisältää myös mm. kahta erilaista C-vitamiinia ja AHA-happoja seitsemästä hedelmästä, jotka yhdessä auttavat huolehtimaan ihon heleydestä ja nuorekkuudesta.

Tatcha Violet-C Radiance Mask

Katselin tätä alla olevaa videota suorastaan haltioituneena (ja näin samalla mielessäni Karkkipäivän Sannin sivelemässä tätä kasvoilleen). Halusin naamion ihan jo siksi, että se oli niin yksisarvismaisen sävyinen!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EIXr3SW0Yy8]

Tatchan takana on muuten markkinoinninkin kannalta aivan täydellisen esimerkillisesti kerrottu tarina, joka saa välittömästi kiinnostumaan tuotesarjasta. Suosittelenkin katsomaan tämän linkin takana olevan videon, jonka myötä oma kiinnostukseni tuotemerkkiä kohtaan heräsi ihan uudella tavalla.

Merkki ja sen tuotteet ovat saaneet lukemattoman määrän lehtimainintoja ja hypetystä osakseen, mutta suureksi harmiksi niitä ei ole vielä kovin helppoa saada käsiinsä tänne Pohjolan leveyspiireille tai itse en ainakaan ole löytänyt hyvää eurooppalaista jälleenmyyjää. Tuotteet ovat selektiivisen kosmetiikan hinnoissa, joten EU:n ulkopuolelta tilatessa hintoihin voi rävähtää päälle vielä ALV ja tullimaksut, joten tyydyn toistaiseksi odottelemaan, että esimerkiksi joku brittiläinen verkkokauppa ottaa myyntiin niitä monipuolisen valikoiman.

Tatcha Violet C Radiance Mask -kasvonaamiosta voi lukea lisää merkin omalta kotisivulta täältä.

Tatcha Violet-C Radiance Mask 2

Onko joku muu kiinnostunut Tatchasta?