Yli 100 miljoonaa kappaletta myyneet LuLuLun-kangasnaamiot

Tutustuessani aasialaiseen ihonhoitoon ja etsiessäni kesällä Tokiossa ollessani vinkkejä must have -tuotteista, törmäsin jatkuvasti kaikkialla hehkutukseen LuLuLun-kasvonaamioista. Niitä hypetettiin joka paikassa ja niiden kerrottiin vallanneen maan kasvonaamiomarkkinat myrskyn tavoin, joten ryntäsin itsekin tietysti tornadona kauppaan hankkimaan oman pussilliseni.

LuLuLun 7 days sheet mask

Merkin julistettiin ylittäneen jo viime vuonna 100 miljoonan myydyn kangasnaamion rajapyykin, joten niissä oli todellakin pakko olla jotain taikaa – varsinkin, kun se yhä edelleen kaikkuu kaikkialla myydyimpien naamioiden joukossa. Nämä Japanin myydyimmät kangasnaamiot on pakattu seitsemän naamion ”viikkoannospussiin” ja niiden ideana onkin, että niitä käytettäisiin kasvoilla joka päivä.

LuLuLun 7 days sheet mask

Saatavilla on muutamaa eri versiota, joista ilmeisesti suosituin on juuri tämä söpön vaaleanpunaiseen pussiin pakattu, ihon kosteustasapainoa balansoiva versio. Naamio sisältää hyaluronihappoa, hunajaa, riisikeramideja ja runsaasti muita ihon kosteuttavia, tasapainottavia ja heleyttäviä ainesosia.

LuLuLun

Kangasnaamiossa oli ihan poikkeuksellisen hyvä istuvuus vaikkakin oma nenäni (kuten ilmeisesti Googlen perusteella monien muidenkin) on hieman liian iso näille eikä se saanut kokonaan optimaalista peittoa. Naamioita kuitenkin kehutaan juuri niiden erinomaisen istuvuuden vuoksi ja niissä oli esimerkiksi poikkeuksellisen pienet silmänaukot, minkä ansiosta ne asettuivat silmänympärysiholle erinomaisesti.

Naamio kosteutti kasvojen ihoa hyvin ja pussi sisälsi sopivasti hoitonestettä seitsemälle kangasnaamiolle. Ihosta tuli ihanan pehmeän tuntuinen ja heleän näköinen sen jäljiltä vaikkakin myönnän, että en käyttänyt näitä nimenomaisia naamioita joka ilta. Hoitoneste jäi kasvoille hieman klähmäisenä, eli iho tuntui todellakin saaneen ravintonsa.

LuLuLun 7 days sheet mask

Naamioissa on mukavaa myös niiden hinta, sillä seitsemän naamion pussin saa eBaysta kotiin alle kympillä. Naamioita on myös saatavilla 32 tai jopa 42 naamion pakkauksissa, joiden hinta on tietysti yhtä naamiota kohti entistäkin edullisempi.

Jos siis japanilaisten kangasnaamioiden kokeilu kiinnostaa, mutta et ole ollut aivan varma, millä tuotteella niitä voisi lähteä testailemaan, niin nämä ovat erinomainen vaihtoehto!

LuLuLun 7 days sheet mask

Onko joku muu sattunut kokeilemaan näitä supersuosittuja kangasnaamioita?