Hair affair

Kieltäydyn uskomasta olevani ainoa, joka ei hiustenpesupäivänä valmiiksi aina tiedä, tahtooko muotoilla hiuksia seuraavana aamuna (tai edes parin tunnin kuluttua) lämpösuihkeella ja jättää sen suihkimatta hiuksiin. Kun se Tahdon!-hetki sitten tuleekin ja lämpösuojasuihkeitta on ryhdyttävä suihkimaan kuivaan tukkaan, ei lopputulos ole aina nätti. Kaikki suihkeet eivät vain ole parhaimmillaan kuivaan tukkaan suihkittuina ja ovat minusta ainakin usein hiukset jopa sunnaattoman inhottavan tuntuisiksi tekeviäkin.
Kiitos siis KMS Californialle, joka tuo angstiini helpotusta uudella Free Shape 2-in-1 Styling + Finishing -suihkeellaan.
Sain blogin kautta kokeiltavakseni tämän lämpölaitteiden kanssa käytettävän lämmöltä suojaavan ja muotoilulle tukea ja kestävyyttä antavan kuivasuihkeen, joka on juuri sitä, mitä olen kaivannut.
Tahdon, että kun suoristan tai kiharran, hiukseni ovat edes psykologisella tasolla ainakin jossain määrin edes hitusen suojattuna lämmöltä, mutta en kestä, että ne kostuvat suojausta tehdessä kunnolla klimppiintyen välillä jopa yhteen. Tahdon helppoutta ja hyvää jälkeä. Eikä sitäpaitsi tunnu kivalta ajatukselta alkaa käsittelemään tuotteiden jäljiltä vielä kosteita hiuksia ja miettiä, kuinka niiden pinnalle suihkittu neste alkaa kohta kiehua…
Tämän vuoksi tämä uutuus on valloittanut sydämeni. (Plus siksi, ettei pullon kierrettävä korkki irtoa ja voi siksi koskaan hukkuakaan.) Nyt minun ei enää tarvitse etukäteen miettiä, miten aion hiuksiani pesun jälkeen käsitellä tai kärsiä känkkäränkkäkutreista. (Eikä läheisteni känkkäränkkätytöstä. Ainakaan niin paljon. Tai ainakaan tämän takia.)
Suihke laskeutuu hiuksiin mukavan ohuena ja kevyenä pilvenä ja saa hiukseni suoristumaan ja taipumaan hyvin. Lopputulos on kestävä ja miellyttävän tuntuinen, eli myöskään liian jäykkä.
Minulla ja tällä alkoi juuri suhde. Oman suhteen saat halutessasi kampaamosta.
Olenko yksin tunteideni kanssa vai allekirjoittaako joku muukin ne?