Testissä Joe Blasco UltraPro Mascara

Joe Blasco tunnetaan lähinnä meikkipohjistaan ja minun täytyy itsenikin myöntää, etten ole perehtynyt merkin muihin kosmetiikkatuotteisiin liiemmin.
Sain kuitenkin blogini kautta mahdollisuuden päästä kokeilemaan merkin UltraPro Mascaraa ja tartuin tilaisuuteen suurella kiinnostuksella.
Itse pakkaus ei oikeastaan lupaa tuotteesta mitään, mikä on minusta hämmentävää. Minusta ainakin olisi mukavaa, jos pakkauksessa kerrottaisiin tuotelupauksista ja mascaran ominaisuuksista. Onneksi Blascon suomalaiset Facebook-sivut sentään kertovat ripsiväristä jotain:

”Ylellisellä Joe Blasco UltraPro Mascaralla
saat nopeasti näyttävät, pitkät ja tuuheat ripset Hollywood-tähtien
tyyliin. Voit lisätä mascaraa kerros kerrokselta halutun lopputuloksen
aikaansaamiseksi. Se ei karise eikä mene paakkuun. Spiraalimaisella
kierreharjalla saat helposti mascaraa myös pienimpiin ja ohuimpiin
ripsiin. Vesiliukoinen mascara sopii myös herkille silmille.”
Omat ripseni ovat tällä hetkellä hieman hankalassa vaiheessa. Käytän edelleen NeuLashin vanhaa ripsienkasvattajaa, mutta olen ollut viimeaikoina hieman laiska sen käytössä mikä näkyy ripsissäni selvästi. Osa ripsistä on pitkiä, osa lyhyempiä eivätkä ripseni enää taivu samalla lailla. Mascaraa valitessa saakin siis olla tarkkana ja hennot ripseni kaipaavat aivan erityisesti tuuheutta mutta samalla myös siistiä ja erottelevaa lopputulosta.
Blascon mascarassa on siisti perusharja ja mascaran massa on melko täyteläisen vahamaista eli juuri sellaista, mistä ripseni yleensä pitävät.
Yhden mascarakerroksen jälkeen ripset ovat hieman tuuheammat, mutta melko vaisut.

Mascaraharjalla oli tarkkaa työskennellä, mutta kuten kuvasta näkyy, ovat ripseni melko hankalassa vaiheessa ja sojottavat helposti minne sattuu. 
En kokenut, että saisin yhdellä kerroksella vielä tarpeeksi näyttävyyttä ja onneksi ripset jäävät mascaran jäljiltä vahamaisen pehmeiksi, eli massaa on helppoa työstää niihin lisää. Lisäsinkin mascaraa vielä yhden kerroksen saaden sillä kyllä kaipaamaani lisärunsautta mutta joutuen huomaamaan, että hyvin täyteläisen vahamaisen koostumuksen vuoksi ripset eivät olleet enää ihan niin erotellut kuin olisin toivonut niiden olevan.
Pidin kovasti mascaran vahamaisesta kerrostettavasta massasta, mutta juuri tällä hetkellä hennot ripseni oat niin kurittomat, että niitä on vaikeaa saada minkäänlaiseen hallintaan. Kuvissa oikeanpuoleinen silmä näyttää yhä siistiltä, mutta varsinkin vasemmanpuoleisen silmän kanssa oli ongelmia ja sain siihen aikaan paljon klimppaantumista ja tarvetta ripsikammalle.
Pidin kuitenkin paljon mascaraharjan tarkkuudesta ja sillä oli helppoa levittää mascaraa myös alaripsiin. Mascara oli myös lupaustensa mukaisesti hyvin kestävä eikä levähtänyt minulla lumipyryissäkään.
 Taidankin laittaa tämän ripsivärin vielä odottamaan muutamiksi viikoiksi, jotta saan ripseni aktiivisemmalla NeuLashin käytöllä jälleen edustuskuntoon.

Blascon mascaraa on saatavilla mustana ja ruskeana ja sitä myyvät Stockmann, Sokos sekä Anttilat. Mascaralla on hintaa n. 33 euroa.
Oletteko te sattuneet kokeilemaan Joe Blascon UltraPro Mascaraa? Mitä suosikkituotteita teillä on Blascolta?