Oh my lord! (Eli LashBlastFusion, I love you!)

Luoja, voiko näin mahtavaa ripsiväriä ollakaan olemassa!

Saanko esitellä, Cover Girl:

Ja tarkalleen ottaen LashBlastFusion:

Jos minulla on omasta takaa tällaiset ripset…

…ja jokin ripsiväri kykenee tekemään niistä tällaiset, olen todellakin törmännyt ihan mielettömään tuotteeseen!

Katsokaapas nyt oikein kunnolla ja kaikista kulmista:Tämä tosiaankin sekä tuuheutta että pidentää ja vieläpä erotteleekin ripset kauniisti. Enkä ole edes vilauttanut ripsilleni ripsikampaa! Tälläkin voi FLE:n tapaan tehdä kevyempää jälkeä tai kerroksia lisäämällä tuuheampaakin jälkeä.

Tällä saa ripsiä taivutettua hieman, mutta ei nyt mitään ihan järisyttävää taivutusta. Taivuttimella laitettuja taivutuksia tämä ei pahemmin pidä, joten en taivuttanut ripsiäni turhaan ennen tämän laittoa.

Lopputulos ei ole mitään ihan mielettömän mullistavaa tavalliseen LashBlastiin, eli meidän Max Factorin False Lash Effectiin verrattuna, mutta tämä pidentää hitusen enemmän.

False Lash Effectin (ja tavallisen LashBlastin) harja taitaa olla LashBlastFusionin kanssa identtinen, mutta mascaroiden massoissa on hieman eroa.

LashBlastFusion on hieman paksumpaa koostumukseltaan ja tämän massassa on seassa pienen pieniä kuituja. En huomannut kuituja aluksi ollenkaan eivätkä ne tehneet ripsien pinnasta mitenkään röpelöisiä tai sojoittaneet sinne tänne (tai varisseet silmiini). Vasta kun vertailin mascaraharjoja rinnakkain tajusin LashBlastFusionin sisältävän kuituja. Oikein onnistuneita pituudenantajia, siis!

Kuten tavallisen mustan LashBlastinkin, on tämän Fusioninkin mustan mascaran massa Max Factorin FLE:n rinnalla vain tumman harmaan näköistä. Ripsissä mascara kuitenkin näyttää toki mustalta.

Tuomioni?

Uusi lempparini!

Onko joku muu ehtinyt jo kokeilla tämän?
(Omani on peräisin eBaysta.)