Uusi pakkomielle: hammasharjasivellin

Minulla on tullut ihan hirveä pakkomielle ovaalin muotoisiin meikkisiveltimiin. (Jep, juuri niihin lähinnä hammasharjaa muistuttaviin tapauksiin.) Katselin niitä ensin töissä suurella kiinnostuksella ja sen jälkeen ne ovat tuntuneet hyppivän silmilleni kaikkialta. Instagram-feediini tulee päivittäin uusia videoklippejä, joissa täydellinen meikkipohja luodaan erilaisilla ovaalin muotoisilla siveltimillä ja yhtäkkiä kaikkialla näyttäisi olevan vaan ovaalin muotoisia meikkisiveltimiä. Aivan kuten vauvakuumeesta kärsivät, kärsin minä sivellinkuumeesta silmiini sattuessa vaan näitä hellanlettaskuinkaihana-siveltimiä. Minäkin tahdon oman samettisen pehmeän ja tiiviin siveltimeni!

Oval brush 2

Katselin alunperin töissä tätä Cailyn Cosmeticsin paljon kehuttua O Wow Brushia* ja harkitsinkin jo sen ostamista, mutta sitten iskin silmäni uuden meikkisarjaihastukseni By Terryn Pinceau Brosse -siveltimeen*. Ehkä se olisi yhtä täydellinen kuin jokainen tähän asti kokeilemani By Terry -meikkituotekin?

(Jos ovaalin muotoiset siveltimet eivät ole vielä jollekin tuttu juttu, niin lyhyesti sanottuna niiden ideana on, että levittämällä niiden avulla kasvoille meikkivoiteen, puuterin tai meikkipuuterin tulee lopputuloksesta täydellinen. Ihan vaan vaatimattomasti sanottuna. Siveltimien samettisen pehmeät ja tiiviit harjakset työstävät meikkituotteen iholle niin, että lopputuloksen lupaillaan jäljittelevän joka airbrushmaista jälkeä ja hurmaavaa sivellintä voidaan käyttää myös vaikkapa kosteusvoiteen ja meikinpohjustustuotteen levitykseenkin.)

Oval brush

Pohdin ja googlettelin, harkitsin ja mietin, suunnittelin ja päätin… ja sitten kun vihdoin olin valmis ostamaan siveltimen, oli se jo loppunut – aivan kuten O Wow Brushkin. Hemmetti.

OWowBrush

Olen vakaasti päättänyt, että ovaalin muotoinen meikkisivellin on ratkaisu kaikkeen. Siis ihan kaikkeen. Elämänlaatuni parantuu varmasti sen myötä kaikella tapaa ja niin käsittämättömällä tavalla, etten osaa itse edes etukäteen arvatakaan (sillä miksei se muka parantuisi, onhan kyseessä kuitenkin ihan mielettömältä vaikuttava meikkisivellin). En tiedä vielä, kuinka pysyvään käyttöön se ihan oikeasti lopulta päätyisi, mutta juuri nyt koen, että kaiken tämän pitkän harkinnan jälkeen minä ihan oikeasti tarvitse sellaisen. Koin tarpeeni jopa niin vahvasti, että kävin melkein tilaamassa sen kilpailijaltamme ennen kuin meinasin lyödä itseäni sormille.

Nyt kasvattelen kärsivällisyyttäni ja odottelen varastosaldojemme täydentymistä. Sitä odotellessa haluaisin kuitenkin kuulla, onko joku teistä hankkinut vastaavanlaisen meikkisiveltimen ja millainen se on käytössä ollut.

Paraniko elämänlaatu? Anyone?

*Affiliate-linnki.